BA4A E36 Techno Violet
Domā nebūs par platu priekšā j9 ?
Nav kādi 2 j9 aizķērušies ?
Nav kādi 2 j9 aizķērušies ?
domāju kad būs ok
ja arī liksies neerti braukt vai kkā savādāk, tad nopirkšu astotniekus priekšai.
pagaidām man ir tikai šie četri.
ja arī liksies neerti braukt vai kkā savādāk, tad nopirkšu astotniekus priekšai.
pagaidām man ir tikai šie četri.
Ja tev liksies neērti tad vari padot man ziņu. Man ir 4x8 gribētos aizmugurē 9j. Gaidīšu iznākumu. veiksmi darbos.
paldies
ja arī kkas nebūs kā vajag, diskus paglabāšu, jo iespējams uz vasaras beigām būs vēl viens e36
ja arī kkas nebūs kā vajag, diskus paglabāšu, jo iespējams uz vasaras beigām būs vēl viens e36
yanks rakstīja:kādas firmas krāsas noņēmēju izmantoji? ar vienu tādu mēģināju, bet likās ka ne velna nedarbojas.
es izmantoju sadu te, normals nonjemejs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
hvz vai var pie jums nopirkt, bet pec idejas butu jabut jebkura auto prechu veikalinjaa
...
Pirku Mūkusalas apļa Krautā, šādu:
http://www.rilak.lv/lv/site/products?id=101&category=39
Maksāja ap 4-5Ls, 0,5L burka, ar 300ml pietika visām četrām malām.
Man uz diviem plauktiem bija pulverkrāsa, ar parastu lupatu nevarēja noslaucīt, bet ar plastmasas lāpstiņu ļoti labi kasījās nost. Uzklāju, 1-2min pagaidīju un uzreiz kasīju nost, un tā 5-6reizes
Nevis kā instrukcijā, jāgaida 20-30min, jo ja gaida ilgāk par 5min, viņš sabiezē, salīpt un vispār neko tad nevar notīrīt.
http://www.rilak.lv/lv/site/products?id=101&category=39
Maksāja ap 4-5Ls, 0,5L burka, ar 300ml pietika visām četrām malām.
Man uz diviem plauktiem bija pulverkrāsa, ar parastu lupatu nevarēja noslaucīt, bet ar plastmasas lāpstiņu ļoti labi kasījās nost. Uzklāju, 1-2min pagaidīju un uzreiz kasīju nost, un tā 5-6reizes
Nevis kā instrukcijā, jāgaida 20-30min, jo ja gaida ilgāk par 5min, viņš sabiezē, salīpt un vispār neko tad nevar notīrīt.
kā tad Tu samainiji pret hromētām skrūvēm?
čalim jau bija gatavs komplekts, samainīju + piemaksāju
kad es jautāju ar hromēšanu tad teica ka aptuveni izmaksā 50-60,-LVL šīs skrūves nohromēt.
ceru ka piemaksā daudz mazāk
hromētas skrūves izskatīsies
izskatas labi, tachu kad skruvesi kopa diskus tev tas skruves vienk ieiet ieksha vai ari jauzsit ar gumijas amuriti?jo man cho ta vinas ta negribi tur lien atpakalj, izjaucu arii, vajadzeja padauzit nedaudz
RENIO rakstīja:kad es jautāju ar hromēšanu tad teica ka aptuveni izmaksā 50-60,-LVL šīs skrūves nohromēt.
50-60ls? tikai par skrūvēm, vai skrūvēm + uzgriežņiem?!
piemaksāju 50Ls
tas ir tas pats kas būtu devis savas lai nohromē, vienkārši būtu jāgaida tad 2. nedēļas
pietam man diviem diskiem skrūves bija diezgan bēdīgā stāvoklī, šīs kuras dabūju ir ļooti labas
man liekas ka tikai skrūves.
nu nedaudz jau vajadzēs uzsist, vai iespiest ar pirkstu, bet nebūs nekāda kosmosa.
galvenais kad skrūvēsi atpakaļ neaizmirsti saziest uz vītnes skrūvju līmi
galvenais kad skrūvēsi atpakaļ neaizmirsti saziest uz vītnes skrūvju līmi
Zirdzins rakstīja:izskatas labi, tachu kad skruvesi kopa diskus tev tas skruves vienk ieiet ieksha vai ari jauzsit ar gumijas amuriti?jo man cho ta vinas ta negribi tur lien atpakalj, izjaucu arii, vajadzeja padauzit nedaudz
skaidrs.
starp citu Tev nav izjaukti savi style 19? man ir viens vidus no sasistā diska, gribētos eksperimenta pēc pamēģināt pielikt, jo liekas kad varētu st5 un st19 atšķirties tikai vidi
starp citu Tev nav izjaukti savi style 19? man ir viens vidus no sasistā diska, gribētos eksperimenta pēc pamēģināt pielikt, jo liekas kad varētu st5 un st19 atšķirties tikai vidi
RENIO rakstīja:man liekas ka tikai skrūves.
jap atšķiras tikai vidi