Degvielas sūknis
Man ari ir problema ar masinas palaisanu. itka uz sukni nepiejiet strava. suknis strada releji ari itka kartiba aizdzinu pie kompja tur uzradija klokenes deveju. vai tas varetu but iemesls?
tukšgaitā rūc ok, lēnām dodot gāzi arī ok, bet idodot atrāk gāzi burbulojot ceļ apgr.Nomainiju sūkni un filtru. kas varētu būt? ko skatīties?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Diagnostika. Ka tik nebūs kāds devējs aizgājis pie dieviem. Kas pa motoru vispār?
m40b18 nevar būt ka gaisu kautkur rauj iekšā pie degvielas?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Sveiki. Vēlējos uzzināt vai BMW e36 m40b18 drīkst likt degvielasbākas sūkni no m52b2.
e36 M52b20
Pēc lieluma var redzēt ka diunieka sūknis ir resnāks. Nebūs tā kā rīs degvielu vai pat rīsies ciet?
Nav viņos nekādas starpības!Juniors rakstīja:Pēc lieluma var redzēt ka diunieka sūknis ir resnāks. Nebūs tā kā rīs degvielu vai pat rīsies ciet?
Skaidrs. Paldies par informāciju.
Problēma sekojoša, ar savu zemo kartingu aizķēru degvielas filtru un mazliet vinu parāva uz aizmuguri , aizlocija vienu degvielas trubu, masina sāka rīstīties un beigas vairs neleca, ok ,nomainiju filtru, savienoju trubas, un ieliku jaunu sukni bakā, jo vecais laikam nosvila ,kad bija truba aizlocijusies un es devu ruckā , bet tagad problēma tāda , pec visa šitā sākas ka mašina pastāv nedaudz , vairs nevar pielaist, iepūt starta gāzi ,pielec , iet , neraustās , viss kā vajag , atkal noslāpējot , nelec ,dažreiz pielec , dažreiz ir ka pastāv 1h un pielec, dažreiz 5 min un nelec, kā kuru reizi , pamaniju ka suknis nenostrādā pie ieslēgtas aizdedzes, tikai tad ka jau griež , dažreiz nostrādā , un ja nostrādā tad protams pieliec,
varētu but sakritības pēc klokenes devejs nomira ?
Iesledz sukn, caur drosinataju kasti(lai parbaudit provodku lidz suknim) un pasu sukni piesledz pa taisno pie akamulatorabaumanis rakstīja:Problēma sekojoša, ar savu zemo kartingu aizķēru degvielas filtru un mazliet vinu parāva uz aizmuguri , aizlocija vienu degvielas trubu, masina sāka rīstīties un beigas vairs neleca, ok ,nomainiju filtru, savienoju trubas, un ieliku jaunu sukni bakā, jo vecais laikam nosvila ,kad bija truba aizlocijusies un es devu ruckā , bet tagad problēma tāda , pec visa šitā sākas ka mašina pastāv nedaudz , vairs nevar pielaist, iepūt starta gāzi ,pielec , iet , neraustās , viss kā vajag , atkal noslāpējot , nelec ,dažreiz pielec , dažreiz ir ka pastāv 1h un pielec, dažreiz 5 min un nelec, kā kuru reizi , pamaniju ka suknis nenostrādā pie ieslēgtas aizdedzes, tikai tad ka jau griež , dažreiz nostrādā , un ja nostrādā tad protams pieliec,
Nomaini suknja releju. Tas ar medz dirsties. Citreiz ir taa ka zem slodzes tam patik nesaslegties
...
suknis jauns , un pie akb sledzuvlAdlik rakstīja:Iesledz sukn, caur drosinataju kasti(lai parbaudit provodku lidz suknim) un pasu sukni piesledz pa taisno pie akamulatorabaumanis rakstīja:Problēma sekojoša, ar savu zemo kartingu aizķēru degvielas filtru un mazliet vinu parāva uz aizmuguri , aizlocija vienu degvielas trubu, masina sāka rīstīties un beigas vairs neleca, ok ,nomainiju filtru, savienoju trubas, un ieliku jaunu sukni bakā, jo vecais laikam nosvila ,kad bija truba aizlocijusies un es devu ruckā , bet tagad problēma tāda , pec visa šitā sākas ka mašina pastāv nedaudz , vairs nevar pielaist, iepūt starta gāzi ,pielec , iet , neraustās , viss kā vajag , atkal noslāpējot , nelec ,dažreiz pielec , dažreiz ir ka pastāv 1h un pielec, dažreiz 5 min un nelec, kā kuru reizi , pamaniju ka suknis nenostrādā pie ieslēgtas aizdedzes, tikai tad ka jau griež , dažreiz nostrādā , un ja nostrādā tad protams pieliec,
spiedienu sūknim mērijiElvijs rakstīja:Strava lidz relejiem pienak, vadi ar itka veseli.
Meginaju pa taisno savienot releju, tapat neiet.
Metu mieru sitam pasakumam, jadzen vien buus uz diagnostiku vai pie auto elektrika.
suknis pilnigi jauns no veikala, spiedienu dodod 3 bar , kada krasa tas relejs suknim bija ? zilais ?bembis e36 rakstīja:spiedienu sūknim mērijiElvijs rakstīja:Strava lidz relejiem pienak, vadi ar itka veseli.
Meginaju pa taisno savienot releju, tapat neiet.
Metu mieru sitam pasakumam, jadzen vien buus uz diagnostiku vai pie auto elektrika.
Varetu but, ka klokenes devejs gluko... Vnk nakamreiz bridii, kad nelec norauj devejam stekeri un pameri pretestibu....baumanis rakstīja:Problēma sekojoša, ar savu zemo kartingu aizķēru degvielas filtru un mazliet vinu parāva uz aizmuguri , aizlocija vienu degvielas trubu, masina sāka rīstīties un beigas vairs neleca, ok ,nomainiju filtru, savienoju trubas, un ieliku jaunu sukni bakā, jo vecais laikam nosvila ,kad bija truba aizlocijusies un es devu ruckā , bet tagad problēma tāda , pec visa šitā sākas ka mašina pastāv nedaudz , vairs nevar pielaist, iepūt starta gāzi ,pielec , iet , neraustās , viss kā vajag , atkal noslāpējot , nelec ,dažreiz pielec , dažreiz ir ka pastāv 1h un pielec, dažreiz 5 min un nelec, kā kuru reizi , pamaniju ka suknis nenostrādā pie ieslēgtas aizdedzes, tikai tad ka jau griež , dažreiz nostrādā , un ja nostrādā tad protams pieliec,