Mes un Musu E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
tad tomēr tā laikam biji Tu,ko redzēju pirms kāda laika Statikā pie Deglava maximas,vnk pats kkur steidzos,tāpēc neiedziļinājos jautājumā,kas tas pa bumeru stāv!Sabinchix rakstīja:heh paldiesDoriņa rakstīja:Nu čiksa uz godaSabinchix rakstīja:Nju reku arī mēs
coupe 2.8
tad tomēr tā laikam biji Tu,ko redzēju pirms kāda laika Statikā pie Deglava maximas,vnk pats kkur steidzos,tāpēc neiedziļinājos jautājumā,kas tas pa bumeru stāv![/quote]
jā jā atceros..tu biji ar džusi vēl.. un aizskrēji ātri gan prom, es jau paspēju izpētīt wisas uzlīmītes uutt hehe..
jā jā atceros..tu biji ar džusi vēl.. un aizskrēji ātri gan prom, es jau paspēju izpētīt wisas uzlīmītes uutt hehe..
Atrādīšu sevi un savu šrotu (nē, pirmajā bildē tas nav šrots ), lai uz ceļiem mani atpazīst.
Es ar auto... Pie stūres parasti ar brillēm.
Bildes no pagājušā gada sniegiem un vasaras :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Gadījumā sauc gan, bet turpmāk, lūdzu, PM!streetrat rakstīja:Nixon to meiteni gadījumā nesauc Līva Prauliņa??
man bij +38 grādi sasilis organisms+gribējās ātrāk mājās!Sabinchix rakstīja:Sabinchix rakstīja:tad tomēr tā laikam biji Tu,ko redzēju pirms kāda laika Statikā pie Deglava maximas,vnk pats kkur steidzos,tāpēc neiedziļinājos jautājumā,kas tas pa bumeru stāv!
Es tur pa fikso samainīju venedeni un ta vēl otrā pusē nomazgāju logu+lukturus
A uzlīmes būs jādīrā nost un jāsūta jaunas e36 uzlīmes,jo šoziem aukstumā viņas sabojājās un visvarāk žēl man ir manas lielas apaļās "sabi" uzlīmes,tādas vairs nekur nav un nevar dabūt
coupe 2.8
o vēl kāds tāpat kā es ar grunteni mauc
coupe 2.8
Spārnos bija caurumi - uz fikso sametināju, piešpaktelēju un uzmočīju grunteni... Nāks pavasaris, domāsim tālāk.
Nixon Tev motors deg no arpuses
...
Arī man atradās kāda bilde ar nedaudz mani
Beidzot bija kāds kas fočē
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Pēdējais labojis Sidnas - 31 Mai 2012, 19:49, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Kāāda puška nav kabatā, ka tādu seju uzmetis?Sidnas rakstīja:
STUDENTS rakstīja:Kāāda puška nav kabatā, ka tādu seju uzmetis?Sidnas rakstīja:
Saule aciis spiideeja!
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4