Johnny's cowshed 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Kādi mūzikas instalētājI?
Ko viņi Tev tur sainstalēja un cik tas viss naudiņās? :)
Ko viņi Tev tur sainstalēja un cik tas viss naudiņās? :)
Kas pa mūzikas instalētājiem?
Gadījumā serviss kurš meklēja problēmu nebija pie Azur?
Gadījumā serviss kurš meklēja problēmu nebija pie Azur?
Jā Armi, izmeklētāji bija serviss zem Dienvidnieka / pie Azūra.
Mūzikas instalētāji atrodas braucot centra virzienā pa Avotu ielu, starp Stabu un Ģertrūdes pa kreisi pagalmā, uz priekšu, pa kreisi un pa labi. Tur ir arī kaut kādi sīkie servisi. Nosaukumu nezinu, to viņi īpaši nereklamēja.
Tā kā vadi uz aizmuguri jau bija izvilkti un palika vēl pāri tad viņi paveica: pievienoja jauno maģi, pievienoja subi, pievienoja pastiprinātāju + ierīkoja signalizāciju. Par signalizāciju 70 Ls, par mūziku - 30 Ls.
Mūzikas instalētāji atrodas braucot centra virzienā pa Avotu ielu, starp Stabu un Ģertrūdes pa kreisi pagalmā, uz priekšu, pa kreisi un pa labi. Tur ir arī kaut kādi sīkie servisi. Nosaukumu nezinu, to viņi īpaši nereklamēja.
Tā kā vadi uz aizmuguri jau bija izvilkti un palika vēl pāri tad viņi paveica: pievienoja jauno maģi, pievienoja subi, pievienoja pastiprinātāju + ierīkoja signalizāciju. Par signalizāciju 70 Ls, par mūziku - 30 Ls.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
kuutinja tieshaam laba
Cik saprotu tev vinja aaraa staav visu laiku ?
Kas tev vispaar daraas ar ruusu ?
p.s
lai nebuutu taadi kasjaki nevajag izveeleeties kkaadus ljevos servisus
Cik saprotu tev vinja aaraa staav visu laiku ?
Kas tev vispaar daraas ar ruusu ?
p.s
lai nebuutu taadi kasjaki nevajag izveeleeties kkaadus ljevos servisus
Maģi varēja ieslēgt bez aizdedzes?Johnny rakstīja:Tā kā vadi uz aizmuguri jau bija izvilkti un palika vēl pāri tad viņi paveica: pievienoja jauno maģi, pievienoja subi, pievienoja pastiprinātāju + ierīkoja signalizāciju. Par signalizāciju 70 Ls, par mūziku - 30 Ls.
Auto diemžēl pagaidām stāv ārā, bet tā mājās ir garāža, kurā pagaidām mitinās 9 kucēni, viņiem tur ir atsevišķa ieeja, tāpēc jāupurējas.
Tā kā iepriekšējais īpašnieks auto bija labi kopis, tad rūsas nav vispār un nesen nostrādāja man visu auto ar KROWN! Iesaku!
Jā maģi vēl varēja piedabūt pie dzīvības.
Tā kā iepriekšējais īpašnieks auto bija labi kopis, tad rūsas nav vispār un nesen nostrādāja man visu auto ar KROWN! Iesaku!
Jā maģi vēl varēja piedabūt pie dzīvības.
Pastaasti varbuut nedaudz siikaak par Krown , kada cena ,ko dara ,kada garantija utt ?!
nezinu man jau liekas ,ka tas viss ir pilniiga hu***a
tapeec arii jautaaju cilveekam kas to ir izdarijis , kaadus batonus shameejie sprauzh.
tapeec arii jautaaju cilveekam kas to ir izdarijis , kaadus batonus shameejie sprauzh.
Nu šamējie nekādus batonus nesprauž + dod garantiju un draugs vada pašu uzņēmumu, tā kā zinu kā izskatās skatuve un aizkulises.
Tad pie tevis var atlaides sarunaat ?
+1
Kad manējais būs gatavs, ar labprāt tur aizlaistu.
Kad manējais būs gatavs, ar labprāt tur aizlaistu.
Cik peec bildeem sapratu ,tad tas krown apstraadaataas daljas kaut vinjas ir ar ruusu, neljauj ruusai ruuseet taalaak.
Kad paarpulverkraasoshu hadeni iespeejams jaapsver doma par sho procesu
Kad paarpulverkraasoshu hadeni iespeejams jaapsver doma par sho procesu
Jā, KROWN pilnīgi un galīgi iesaku. Varbūt sākumā tā neliekas, bet tā ir reāla ekonomija. Ja rūsas nav, tad tā neradīsies, ja ir - tad neļauj tai turpināt izplesties!
Jamm.. es jau visu laiku domāju, vai tad tiešām mūsdienās (2012.gadā) vēl neviens zinātnieks nav izgudrojis vielu, kas 100% atgrūž rūsu!!!
Kad tu mani beidzot ar savu kūti izvizināsi?
Pussy's...
Pussy's...
Pēdējā lieta, kas jāizdara vecā gadā - jāieravē pilnais OBC!
Iegādāts tika aptuveni pirms mēneša no Freeka, atklāti sakot bija kasjaki, kas pagarināja vakaru..
Skatuves priekškars pavērās ap plkst. 3 dienā, kad sākām čakarēt stūrē tik ļoti pievilkto skrūvi, ka pēc 15 min jau ķērāmies pie urbja. Viss būtu vienkārši, ja tā skrūve tiešām būtu vārda "skrūve" cienīga, bet nebija. Rezultātā nomocīju savus nervus un paklājiņus ar metāla skaidām. Morāle - nepievilkt un neapraut. Izbraucu no garāžas ar pilnu paneli ap plkst. 11 vakarā.
Lielākie un vienīgie pateicības vārdi iet Kon4am - pilnīgs un galīgs konstruktors, kurš rāvās miesās un paveica visu ļoti akurāti, ja vajag kādam ko sastellēt/saelektriķot tad tas jāuztic viņam!!
Iegādāts tika aptuveni pirms mēneša no Freeka, atklāti sakot bija kasjaki, kas pagarināja vakaru..
Skatuves priekškars pavērās ap plkst. 3 dienā, kad sākām čakarēt stūrē tik ļoti pievilkto skrūvi, ka pēc 15 min jau ķērāmies pie urbja. Viss būtu vienkārši, ja tā skrūve tiešām būtu vārda "skrūve" cienīga, bet nebija. Rezultātā nomocīju savus nervus un paklājiņus ar metāla skaidām. Morāle - nepievilkt un neapraut. Izbraucu no garāžas ar pilnu paneli ap plkst. 11 vakarā.
Lielākie un vienīgie pateicības vārdi iet Kon4am - pilnīgs un galīgs konstruktors, kurš rāvās miesās un paveica visu ļoti akurāti, ja vajag kādam ko sastellēt/saelektriķot tad tas jāuztic viņam!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ideaali... saaakt mākt domas, ka arii ko šādu vajadzeetu...
seksīgi
atdod ātrumkloķi
Man vēl vajag klimu, un sēdekļu apsildi, drifta poga nav vajadzīga, lieki būtu tik jāspaida katru reizi sākot braukt
atdod ātrumkloķi
Man vēl vajag klimu, un sēdekļu apsildi, drifta poga nav vajadzīga, lieki būtu tik jāspaida katru reizi sākot braukt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right