atkal zilais uteo 323i
izskatās labi, vēl labāk būs ar baltajām, ne-dzidrajām lampām aizmugurē~!
Redz kas atklājās Bet jā, pašam arī galīgi nepatīk tas hroms un dzidrinātie.ega rakstīja:tiko redzēts gulbdenē parkojoties pie elvi. Tiri neko aparāts,bēt pec manam domām hella optika e36 nekad nav piestāvējusi,un tagad vēl to apstiprināju,bet tā braucams e36
Kkad pieslēgšu to maģi un pārbaudīšu, ja skanēs labāk kā ar patreizējo, tad paturēšuoscar rakstīja: Loti zolids Varesi aktivo subi pieslegt pie aizm. tumbam
Būs būs visa optika oriģinālāerda rakstīja:izskatās labi, vēl labāk būs ar baltajām, ne-dzidrajām lampām aizmugurē~!
izstaas sakarigs verkjis! prieks redzet ka esi atpakal musu pulcinjaa, veelu veiksmi talaak ar so autinju
...
Paldies
Malacis, apsveicu ar jaunu autinu! Tagad tik njem visu nost kas neljauj labi izskatiities shim smukulim un bus ok
Salons vienkaarshi
Salons vienkaarshi
Tiks darīts
Kāda svaigāka bildīte
p.s. sēdināt prasās kā ēst, bet to pēc ziemas.
p.s. sēdināt prasās kā ēst, bet to pēc ziemas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Prasās ļoti priekšējo m-bamperi un gaišos priekšējos pagriezienu, vienkārši kā ēst
To es ļoti labi saprotu un gaišie pagriezieni būs drīz, par bamperu gan vēl nedomāju, pēc ziemas.
Man gan M buferis neprasās... Bet rižikus gan nomaini, izskatās briesmīgi.
Negribēju braukt ar hromētajiem, tpc labāk ieliku rižos pagaidām
Topiks pazudis nebūtībā, bet nekas jau arī nav izdarīts
Kā vienmēr man mūžīgi ir svarīgāki tēriņi par auto, tāpēc tas netiek uzlabots
Tad nu vismaz Dati no fāterlandes:
Kā vienmēr man mūžīgi ir svarīgāki tēriņi par auto, tāpēc tas netiek uzlabots
Tad nu vismaz Dati no fāterlandes:
Aizmugures lampām nav ne vainas,tik bremžu gaismas derētu pareizajā vietā...erda rakstīja:izskatās labi, vēl labāk būs ar baltajām, ne-dzidrajām lampām aizmugurē~!
Šodien kārtīgi nomazgāts, iztīrītas durvju ailes un salons.
Uzlīmētas arī ilgi gaidītas uzlīmes
Pāris bildes - bildētas ar lupatu
Uzlīmētas arī ilgi gaidītas uzlīmes
Pāris bildes - bildētas ar lupatu
Tik ļoti siekala tek, skatoties uz to salonu. Un vajag OEM aizmugurējos lukturus
+1 , tik vel jaanomaina priekshejos rizhikus uz baltiem, shitai kraasai galiigi nepiestaav apelsina pagriezieni.
Nu tas jau tiek runāts te visu laika un ir pirmo maināmo lietu sarakstā, bet man vienmēr citi tēriņi
tiešām ļoti labs aparāts
nez kapee man sis liekas ultra sterils e36
patikami paskatities ka viens no musu ex spameriem uztur tik loti tiiru e36
patikami paskatities ka viens no musu ex spameriem uztur tik loti tiiru e36
...