E36-vtechh
iemet studijā kas tas tāds bija mošk pazīstu, noteikti ka pazīstu?
nesmuki jā, nu es nekomentēšu ko es izdarītu ar šoferi ja man ar kabri šitā izdarītu
nesmuki jā, nu es nekomentēšu ko es izdarītu ar šoferi ja man ar kabri šitā izdarītu
vajadzeja pa taisno tafele iedot!!!
Ja tu meklee steidzami, tad njem no Ruu. Masiina laba par labu cenu.
Nu man bija līdzīgi,
es vinan liktu parakstīt kādu vienošanos par naudas noteiktu summu un atdošanas datumu
jo savadāk var nemaksat
es vinan liktu parakstīt kādu vienošanos par naudas noteiktu summu un atdošanas datumu
jo savadāk var nemaksat
Nu ko... rīt braucu pakaļ autiņam uz stajanku :)) tātad kaut kas kustas uz priekšu...
Un līdz 3dienai solīja naudu...:)) cerams ka viss ieplānotais izdosies:))
Un ar rītdienu mana sarkanā ies uz detaļām protams kuras vēl veselas bus :))
Un līdz 3dienai solīja naudu...:)) cerams ka viss ieplānotais izdosies:))
Un ar rītdienu mana sarkanā ies uz detaļām protams kuras vēl veselas bus :))
Nu vecīt, novēlu veiksmi palikt plusā vismaz naudas ziņā!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Šobrīd domāju par to lai vispār kaut ko varu dabūt!!!
Nav tik traki! :)
bet nu nav verts celt augsa
bet nu nav verts celt augsa
+1 klikics
bēdīgi, bet nu tāda dzīve...
nu nezinu, ja bundža bij laba un nesapuvusi, tad gan celtu augšā
Jūtu līdzi, bet nu pēc bildēm neizskatās ka būtu baigi traki, liekas ka varētu mierīgi celt augšā.
+Archizlv rakstīja:Jūtu līdzi, bet nu pēc bildēm neizskatās ka būtu baigi traki, liekas ka varētu mierīgi celt augšā.
ir sataisits un jau kadu laiku brauka pa ielu :))
intrigai tak jaieliek velak :
Davai, davai uzraksti kā visa šī epopeja beidzās! Un protams bildes studijā!
vispār epopeja bij diezgan traka -
beigu beigās tas viss ievilkās 2 nedelju garumā un vnk bij jau tuvu variants mezha un blja lai doma ko darit, jo likas ka dzekam vnk ir uzmist uz tā visa..
tad nu labi - samaksāja to sodu, dabuju auto, jau nedaudz priecigaks paliku un tad jau ari dabuju naljiku!!!
beigu beigās - par cik stāvēja nopirkta m pačka nu -
bufers
slieksni
difuzors
astite -
vajadzeja too uzmaukt ka prezi tad nu tika mekletas detaljas un neizradijas tik traki
viss tika sataisits un tagad vizinās :)
par cik ir divi auto - tad shis tirgosies :) vai nu viens vai otrs nesmu izlemis vel :) jo abi ir labi un viss ir cool
bildes pacentishos ielikt
lai sirds jums mierigaaaaaaaaaaaaaaa
beigu beigās tas viss ievilkās 2 nedelju garumā un vnk bij jau tuvu variants mezha un blja lai doma ko darit, jo likas ka dzekam vnk ir uzmist uz tā visa..
tad nu labi - samaksāja to sodu, dabuju auto, jau nedaudz priecigaks paliku un tad jau ari dabuju naljiku!!!
beigu beigās - par cik stāvēja nopirkta m pačka nu -
bufers
slieksni
difuzors
astite -
vajadzeja too uzmaukt ka prezi tad nu tika mekletas detaljas un neizradijas tik traki
viss tika sataisits un tagad vizinās :)
par cik ir divi auto - tad shis tirgosies :) vai nu viens vai otrs nesmu izlemis vel :) jo abi ir labi un viss ir cool
bildes pacentishos ielikt
lai sirds jums mierigaaaaaaaaaaaaaaa