Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
Maziņš update.
Pa šo laiku esmu nomainījis pāris sīkumus:
Gaisa plūsmas regulācijas plastmasiņu(visu laiku pūta tikai uz loga )
Nomainīta zonde, jo apnika braukt ar 20l+ patēriņu
Uzlikti dekoratīvie(orģinālie) sliekšņi/uzlikas
BIldes diži labas nav, ar uzlikām, bet pacentīšos šīs tienas laikā uztaisīt !
Pa šo laiku esmu nomainījis pāris sīkumus:
Gaisa plūsmas regulācijas plastmasiņu(visu laiku pūta tikai uz loga )
Nomainīta zonde, jo apnika braukt ar 20l+ patēriņu
Uzlikti dekoratīvie(orģinālie) sliekšņi/uzlikas
BIldes diži labas nav, ar uzlikām, bet pacentīšos šīs tienas laikā uztaisīt !
Maziņš update:
šodien izieta skate, biju rēķinājies ar slimības nakļeni, bet izrādās ka viss ir tip top..
Ielika trīs 1-kus:
1. korozija
2. nenozīmīga eļļas noplūde no motora
3. nelieli priekšējā stikla bojājumi A.K.A. švīka no logu tīrītāja
Un jā, tagad varu gadu ripot. :)
Bet nu viss ir izravēts laukā un mašīna neizskatās, kā mašīna
šodien izieta skate, biju rēķinājies ar slimības nakļeni, bet izrādās ka viss ir tip top..
Ielika trīs 1-kus:
1. korozija
2. nenozīmīga eļļas noplūde no motora
3. nelieli priekšējā stikla bojājumi A.K.A. švīka no logu tīrītāja
Un jā, tagad varu gadu ripot. :)
Bet nu viss ir izravēts laukā un mašīna neizskatās, kā mašīna
Super, man ar bija prieks uzzināt ka mans exe36 izgājis skati ar pirmo reizi Ko nepiebrauci šodien?
Es biju gan starā, gan apstulbisarmis rakstīja:Super, man ar bija prieks uzzināt ka mans exe36 izgājis skati ar pirmo reizi Ko nepiebrauci šodien?
Devos mājās, nebiju pabrokastojis un tas lika par sevi manīt.. :)
Sveicu ar skati.
Izkatās diezgan ok. e36tais, tikai šis tas ir šķībs, derētu pieregulēt mazliet un tad jau būtu pavisam cits skats.
Par bremžu klučiem- atdalīties viņi mēdz arī tad ja ir tikuši karsēti, suports un vadīklas bija ok.?
Par bremžu klučiem- atdalīties viņi mēdz arī tad ja ir tikuši karsēti, suports un vadīklas bija ok.?
paldies, paldies Ir kur roku pielikt, šis tas tur ir pašķībs, bet kad atnāks vasara, tad arī domāju to visu uzvest kārtībā. Siltāks uttpoweredbygirts rakstīja:Izkatās diezgan ok. e36tais, tikai šis tas ir šķībs, derētu pieregulēt mazliet un tad jau būtu pavisam cits skats.
Pats karsējis viņus nebiju, pa lielam viss ok :) Vot par suportu un vadīklām nezinu, nēesmu papētījis tuvāk kopš tā momenta, kad būs laiks, uzmetīšu aci.. :)
Bet suports strādā labi :)
Pašam prieksrews rakstīja:O, super, apsveicu ttevi
paldies
Kad mainīji suportu tad jau vajadzēja uzreiz redzēt, jo vadīklas e36 skrūvējas arā un pirms liec jaunus klučus iekšā ir taču jāatspiež suporta bremžu cilindrītis, ja tas iegāja vietā ok. tad jau jābūt visam kulē!Pacha rakstīja:paldies, paldies Ir kur roku pielikt, šis tas tur ir pašķībs, bet kad atnāks vasara, tad arī domāju to visu uzvest kārtībā. Siltāks uttpoweredbygirts rakstīja:Izkatās diezgan ok. e36tais, tikai šis tas ir šķībs, derētu pieregulēt mazliet un tad jau būtu pavisam cits skats.
Pats karsējis viņus nebiju, pa lielam viss ok :) Vot par suportu un vadīklām nezinu, nēesmu papētījis tuvāk kopš tā momenta, kad būs laiks, uzmetīšu aci.. :)
Finks rakstīja:Sveicu ar skati.
Danke
āā, tā visa padarīšana - vadīklas un suports viss tip top... Strādā un skrūvējās uz urrāāāā.poweredbygirts rakstīja:Kad mainīji suportu tad jau vajadzēja uzreiz redzēt, jo vadīklas e36 skrūvējas arā un pirms liec jaunus klučus iekšā ir taču jāatspiež suporta bremžu cilindrītis, ja tas iegāja vietā ok. tad jau jābūt visam kulē!Pacha rakstīja:paldies, paldies Ir kur roku pielikt, šis tas tur ir pašķībs, bet kad atnāks vasara, tad arī domāju to visu uzvest kārtībā. Siltāks uttpoweredbygirts rakstīja:Izkatās diezgan ok. e36tais, tikai šis tas ir šķībs, derētu pieregulēt mazliet un tad jau būtu pavisam cits skats.
Es jau biju gaidījis ka būs ne tik labiimis rakstīja:Šodien satikts skates laukumā un re kā tomēr izdevās
Apsveicu
Bet nu, paldies
Apsveicu ar skati un mums ir gandrīz identiski šofera sēdekļi un durvju abšivkas ;D Par to uzlīmju pārpilnību gan nu nezinu, BMW nav nekāda Honda, bet baltie diski un dzeltenās miglas gan šķiet, ka kaut kā iederas. : ) Kāds tagad patēriņš pēc zondes maiņas? Un ņēmi lietotu, vai jaunu?
+1Agris13 rakstīja:Jā par skati gan labs bij
Es sarkanajam agregātam arī vēlāk izgāju
Tad jau vispār motsruāla diena
kristapskarlis rakstīja:Apsveicu ar skati un mums ir gandrīz identiski šofera sēdekļi un durvju abšivkas ;D Par to uzlīmju pārpilnību gan nu nezinu, BMW nav nekāda Honda, bet baltie diski un dzeltenās miglas gan šķiet, ka kaut kā iederas. : ) Kāds tagad patēriņš pēc zondes maiņas? Un ņēmi lietotu, vai jaunu?
Paldies, paldies :)
Nu tās uzlīmes salīmēju jo ļooti gribējās Varbūt ar laiku pazudīs, bet to jau manīs :)
Dzeltenās miglas un baltie diskie iet kopā, tas gan, negaidīti labi viss salikās, no sākuma vienu, tad otru :)
Pēc zondes nomaiņas nokritās uz kādi 9-10l/100km .. Dabūju lietotu, bet liekas ka tagad jau laiks ir atkal viņu mainīt.
ja zondes bieži klājas nost, tad vajag meklēt vainu citur.Bieži jau pietiek ar to ka piemēram gofra beigta vai kādas citas gaisa trubas.Nu katrā ziņā ja bieži beidzas viņas, izej cauri visam.Ja viss ir tip top tad ir arī gadijumi ka var likt bosch universālās zondes un viņas arī iet, nevis pec neilga laika izbeidzas.
Paldies par padomu, pāriešu pāri trubām, pačolēšu uz visu, vai ir kārtībā :) Par gaisa trubām nebiju aizdomājies, ka tāda iespēja pastāv.. tagad zināšu, ja kas līdzīgs turpināsies.!m4z rakstīja:ja zondes bieži klājas nost, tad vajag meklēt vainu citur.Bieži jau pietiek ar to ka piemēram gofra beigta vai kādas citas gaisa trubas.Nu katrā ziņā ja bieži beidzas viņas, izej cauri visam.Ja viss ir tip top tad ir arī gadijumi ka var likt bosch universālās zondes un viņas arī iet, nevis pec neilga laika izbeidzas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right