Arktissilber 323i Ziemelis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17
- chevron_right
Varu atkaartot veelreiz,ka maneejam elja nav jaauzleij! Es pie auto stuures seezhu bik vairaak kaa 22 gadus un tieshaam zinu ,kad ir jaauzleij elja un kad nav
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu ok, ok, vari neuzliet, tik kur vinji (tie hc) rodas tajas atgazes!?
labir pietiks taisit offtopiku
labir pietiks taisit offtopiku
...
Ok, patēriņš nav tik liels, kā domāju, bet tik un tā ir liels. Gaidu vēl, kad iedegsies lampiņa, kam tūlīt vajadzētu notikt. Šobrīd rādās ap 15,8 l/100 km. Ir liels, bet nav ļoti liels. Ņemot vēl vērā, ka mainot antifrīzu, eļļu nācās padarbināt kādu ilgāku laiku uz vietas, sākumā pārslēdzu nedaudz par ātru, ieskrējos no zemiem apgriezieniem, motors bieži nesasniedza darba temperatūru, ārā auksts un tā, tad nešķiet nemaz tik traki. Domāju, ka vajadzētu arī nomainīt degvielas filtru, nav zināms, kad tas pēdējoreiz mainīts un, tā kā eļļas un gaisa filtri bija diezgan netīri, bail domāt kas notiek ar degvielas filtru
Tagad būs jāizbrauc patukša bāka un tad jāielej 98 benzīns, jānomaina tas filtrs un jābrauc kā nākas un tad jāskatās, kas notiks ar to ēdelīgumu. Pie viena domāju, ka varētu lambdas patīrīt, to pašu darīju iepriekšējai mašīnai. Ja nav pārāk tālu tur viss aizgājis, tad iespējams tas varētu ko uzlabot.
Par salonu un diskiem pilnībā piekrītu, tie tiks mainīti, bet nu finanses man ir studenta, tā kā ar laiku. Vismaz šī, atšķirībā no iepriekšējās mašīnas, ir mašīna, kurā gribu ieguldīt līdzekļus un uztaisīt tādu, lai priecē sirdi.
Starp citu - jauks atklājums, es varu nolocīt pasažiera spoguli, lai iebrauktu garāžā Audi to nevarēja izdarīt, bet bija mazais spogulis, bet te es darīju tā, ka garāžā noņēmu tos dēļus no grīdas, lai var zem mašīnas strādāt un iebraucu iekšā tikai ar purnu, lai spogulim nesanāk konflikts ar garāžas durvīm. Tagad būs jāapskata mašīna pilnībā.
1) Pieņemot, ka tā spura ir ķekavas, tā tiks ņemta nost
2) Gribu ielikt ādas salonu, jo gan šofera krēsls, gan durvju panelis ir skumjā stāvoklī
3) Gribu sataisīt miglas, man trūkst vadi, tā kā labprāt tos iegādātos ;D It kā miglas auto ir, jo tas slēdzis salonā ir, tikai lampiņa neiedegas panelī. Miglas arī ir, bet tur nekādi vadi neiet. Būs laiks, apskatīšos to pamācību forumā.
4) Jānomaina drošinātājs, lai strādā elektriski regulējamie spoguļi (vislaik piemirstu nopirkt, kad esmu veikalā ;D)
5) Gribas lielākus diskus, vēlams tos BBS tipa (neorientējos tik labi, bet esmu drošs, ka sapratāt)
6) M pakas priekšējo bamperi (man M sliekšņi un spoguļi kaut kā ne pārāk iet pie sirds)
7) Pannu
8) Koilas
9) Jaunas sveces
10) M50 ieplūdi
11) Jaunu bunduli un patīkamāku toni
12) 3 zaraino stūri
13) Jaunus paklājiņus
Saraksts garš, bet tas ir ilgtermiņa. Ar kaut ko ir jāsāk. Drīzumā auto tiks arī apstrādāts pret rūsu, pie viena arī veikta diagnostika, cerams, ka tur ietilpst arī Lambda, ja nē, tad tagad ietilps ;D Nezinu gan, vai ziemā braukšu, jo pat ar to pretrūsas apstrādi īsti sirds nebūs mierīga.
Vēl arī pašlaik domāju par to, ko te minēja - spoilera noņemšanu. Grūti izlemt. Arī domāju, ka varētu pa lētām naudiņām paņemt oranžos pagriezienus priekšā un paskatīties, kā izskatās.
Tagad būs jāizbrauc patukša bāka un tad jāielej 98 benzīns, jānomaina tas filtrs un jābrauc kā nākas un tad jāskatās, kas notiks ar to ēdelīgumu. Pie viena domāju, ka varētu lambdas patīrīt, to pašu darīju iepriekšējai mašīnai. Ja nav pārāk tālu tur viss aizgājis, tad iespējams tas varētu ko uzlabot.
Par salonu un diskiem pilnībā piekrītu, tie tiks mainīti, bet nu finanses man ir studenta, tā kā ar laiku. Vismaz šī, atšķirībā no iepriekšējās mašīnas, ir mašīna, kurā gribu ieguldīt līdzekļus un uztaisīt tādu, lai priecē sirdi.
Starp citu - jauks atklājums, es varu nolocīt pasažiera spoguli, lai iebrauktu garāžā Audi to nevarēja izdarīt, bet bija mazais spogulis, bet te es darīju tā, ka garāžā noņēmu tos dēļus no grīdas, lai var zem mašīnas strādāt un iebraucu iekšā tikai ar purnu, lai spogulim nesanāk konflikts ar garāžas durvīm. Tagad būs jāapskata mašīna pilnībā.
1) Pieņemot, ka tā spura ir ķekavas, tā tiks ņemta nost
2) Gribu ielikt ādas salonu, jo gan šofera krēsls, gan durvju panelis ir skumjā stāvoklī
3) Gribu sataisīt miglas, man trūkst vadi, tā kā labprāt tos iegādātos ;D It kā miglas auto ir, jo tas slēdzis salonā ir, tikai lampiņa neiedegas panelī. Miglas arī ir, bet tur nekādi vadi neiet. Būs laiks, apskatīšos to pamācību forumā.
4) Jānomaina drošinātājs, lai strādā elektriski regulējamie spoguļi (vislaik piemirstu nopirkt, kad esmu veikalā ;D)
5) Gribas lielākus diskus, vēlams tos BBS tipa (neorientējos tik labi, bet esmu drošs, ka sapratāt)
6) M pakas priekšējo bamperi (man M sliekšņi un spoguļi kaut kā ne pārāk iet pie sirds)
7) Pannu
8) Koilas
9) Jaunas sveces
10) M50 ieplūdi
11) Jaunu bunduli un patīkamāku toni
12) 3 zaraino stūri
13) Jaunus paklājiņus
Saraksts garš, bet tas ir ilgtermiņa. Ar kaut ko ir jāsāk. Drīzumā auto tiks arī apstrādāts pret rūsu, pie viena arī veikta diagnostika, cerams, ka tur ietilpst arī Lambda, ja nē, tad tagad ietilps ;D Nezinu gan, vai ziemā braukšu, jo pat ar to pretrūsas apstrādi īsti sirds nebūs mierīga.
Vēl arī pašlaik domāju par to, ko te minēja - spoilera noņemšanu. Grūti izlemt. Arī domāju, ka varētu pa lētām naudiņām paņemt oranžos pagriezienus priekšā un paskatīties, kā izskatās.
Viens diezgan steidzīgs jautājums. Vai šie: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... bcmlj.html diski derēs E36? Cik zinu, tad 7er neder 3er, taču uz daudziem ir kas līdzīgs redzēts.
ja es nemaldos man tiesi sadi diski ir virsu viss ir kartiba tik bik arka berzas. sludinajuma izskatas ka riepas baigie baloni tas drosvien bus jamaina.
Derēs, bet riepas vajadzēs daaudz mazākas, 205/45 un uz leju. Man tādi diski uz ex-e36 ar 205/50 reizēm ķērās arkās
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
bet konkrētie tak ir R16!
Kapēc lai tur skartos kas?
ET ir mazāks un platums ir 8J, ar standarta riepām metas arkāserda rakstīja:bet konkrētie tak ir R16!
ss.lv diski deres bez problemam, tikai attiecigu riepu japiemeklee..
Tā, vakar atklājās diezgan smieklīga lieta. Jau biju minējis, ka man ir priekšējās miglas, bet uz tām neiet nekādi vadi, taču panelī ir miglu podziņa, kuru piespiežot, lampiņa neiedegas, kā arī visa elektronika, neskaitot vadus.
Man jau šķita, ka pīpes signāls skan nedaudz klusi un dīvaini, bet vakar atklāju, ka uzpīpinot atskan vājš signāls UN panelī iedegas zaļā priekšējo miglu lampiņa ;D Kā tas izskaidrojams? Miglas vadi pievienoti pie taures?
Man jau šķita, ka pīpes signāls skan nedaudz klusi un dīvaini, bet vakar atklāju, ka uzpīpinot atskan vājš signāls UN panelī iedegas zaļā priekšējo miglu lampiņa ;D Kā tas izskaidrojams? Miglas vadi pievienoti pie taures?
nez man jau patīk tā spura uz jumta, naw jau kekavas smieklīgais bamberis kurš ir jāravē nost
jibat kapat, tur vienkarsi vadi samainiti vietam, nekas sarezgits tur nav, miglam vadi nak no tuvo gaismu pinuma ja nemaldos, tur pie beigam atsevisks pinums iznak ara, ja sis pinums nav, tad logiski ka javelk pa jaunu vadi ir!
Auto jauks, tikai jasaved kartiba dazi sikumi.
Varu tev piedavat r18 BBS RS II, ar visam riepam, ja kas PM
Lai veicas darbos! :))
Auto jauks, tikai jasaved kartiba dazi sikumi.
Varu tev piedavat r18 BBS RS II, ar visam riepam, ja kas PM
Lai veicas darbos! :))
Gribēju pārbaudīt aizdedzes sveču stāvokli m52b25, bet secināju, ka nevaru noņemt tās melnās plastmasas no motora
Labajā pusē to mazo daļu var noņemt, bet kreisās puses lielajai plastmasai tās skrūves (šķiet, ka abas, apakšējā noteikti) ir iestrēgušas. Cik nu mēģināju, atslēga pārlec uz priekšu, WD40 arī daudz nelīdz, to darīt, kamēr dzinējs ir karsts arī nepalīdzēja. Tie caurumiņi arī ir par mazu, lai ar flaķenēm mēģinātu atskrūvēt. Ir kādi ieteikumi, kā tikt galā ar to?
Ā un, atskaitei, auto ir apstrādāts pret rūsu un ripinās uz R16 E46 lietajiem ar ziemas riepām
Cerams, ka pa ziemu sanāks izdarīt visu to, kas ir plānos.
Labajā pusē to mazo daļu var noņemt, bet kreisās puses lielajai plastmasai tās skrūves (šķiet, ka abas, apakšējā noteikti) ir iestrēgušas. Cik nu mēģināju, atslēga pārlec uz priekšu, WD40 arī daudz nelīdz, to darīt, kamēr dzinējs ir karsts arī nepalīdzēja. Tie caurumiņi arī ir par mazu, lai ar flaķenēm mēģinātu atskrūvēt. Ir kādi ieteikumi, kā tikt galā ar to?
Ā un, atskaitei, auto ir apstrādāts pret rūsu un ripinās uz R16 E46 lietajiem ar ziemas riepām
Cerams, ka pa ziemu sanāks izdarīt visu to, kas ir plānos.
Šodien nomainīts salona filtrs, kā arī cimdu nodalījuma lampiņa.
Vecajam filtram bija pilnīgi kapi, nav brīnums, ka man logi svīda ciet Cerams, ka tagad tas ir labots, bet to varēs manīt pirmajā testa braucienā.
Neliels jautājums - pamanīju, ka man uz tiem caurumiem, kas ir sliekšņos apakšā (zem mašīnas) nav nekādu aizbāžņu. Vai būtu prātīgi tos kaut kā aiztaisīt tagad, jeb labāk pagaidīt siltāku laiku? Domāju, ka, ja tagad aiztaisītu, tad tur paliktu mitrums, ne tā?
Neliels jautājums - pamanīju, ka man uz tiem caurumiem, kas ir sliekšņos apakšā (zem mašīnas) nav nekādu aizbāžņu. Vai būtu prātīgi tos kaut kā aiztaisīt tagad, jeb labāk pagaidīt siltāku laiku? Domāju, ka, ja tagad aiztaisītu, tad tur paliktu mitrums, ne tā?
Pēdējais labojis BRASS - 08 Dec 2012, 23:51, kopā labots 1 reizi.
Dažreiz, ja nav nekā sakarīga, ko teikt, labāk ir neteikt neko. Tā runā...
Ko varu ieteikt senāk pats esmu darījis, nožāvē sausu, un ar atrabotku un otiņu sasmērē kārtīgi, vismaz būs okey kādu laiku
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Salona gaisa filts, laikam veselu mūžibu nebija mainīts. Bet tagad būs viss čotka..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17
- chevron_right