armis baltais e36 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
es laižu ar -37 slinkums pieķerties un savilkt vadus tam dačikam
Aķi biju atvienojis, sākumā viņš man rādīja vispār -12,5 pēc tam sāka augt, varbūt arī rādījumi nostabilizēsies un viss būs okey, vēl tikai jānoliek tam paredzētajā vietā, jo pagaidām man viņš stāv blakus lukturim.Armando rakstīja:paies laicins lidz nostabilizesies radijumi, ja neatvienoji akji, kaa ari ja panemi termorezistoru lielakos intervalos, nebus tik precizi radijumi.
bet tiesam lietinja ir patikama ka rada kaa jaerada, nevis -37
termistors izmantots šis http://web.argus.lv/shop/productinfo/NT ... windex.htm
Pa šīm brīvdienām nedaudz pieķēros arī savam e36. Tika paravēts ārā salons lai redzētu cik trakas ir grīdas, jo paklāji ir diezgan slapji. Par pārsteigumu lielus bojājumus grīdā nekonstatēju. Pa lielam jāaizmetina tikai 3 caurumi (divi pazažiera pusē pie priekšpusē pie sliekšņiem un laikam viena vieta zem vadītāja sēdekļa kur koķis neturās kārtīgi klāt). Tika nomainīta stūre uz ērtāku, tikai vēl nav uzlikta tā, lai taure strādātu (Paldies lietotājam Uldis_R par stūri). Un beidzot arī saņēmu no ebay jaunas bmw emblēmas kas arī tika momentāli uzliktas virsū Jaucot ārā salonu arī neiztika bez starpgadījumiem. Tika salauzts haubes attaisāmajam kloķim plastmasa pie kuras kloķis skrūvējas un turas klāt (ja kādam ir kāds lieks, varētu pret ko garšīgu iemainīt).
Bildes ieskatam (nesūdzēties par kvalitāti jo fotografēts ar siera kluci):
Bildes ieskatam (nesūdzēties par kvalitāti jo fotografēts ar siera kluci):
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labi darbinji sadariti, pareizir nau ko ielaist parak milgi to ruslanu autinjaa, bet godigi sakot es netaiktu ka nau nekas traks, izskatas diezgan diezgan papujusi grida.
...
Rusļiks pa lielam ir tikai virspusēji. Tas viss tiks apstrādāts kad tiks metināti ciet caurumi. tas Rusļiks kas redzams bildēs ir dēļ tā ka viss paklājs nezinu kapēc ir slapjš. Bet nu ar to cīnīšos kolīdz būs pieejama kāda garāža kur auto varētu arī paturēt uz jaukšanas periodu.
tur nebija baigais mirtums, ka paklāji slapji?
Ir ir baigais mitrums, citreiz tāds ka logi ljoti svīst ciet. Kad pacēlu paklāju, tad no viņa pat nedaudz tecēja ūdens. Tas jau tāds kopš iepriekšējā saimnieka
Šodien žurkulēns nolikts uz kādu laiku ziemas guļā. Pie reizes noskrūvēti priekšējie un aizmugurējie lukturi, lai varētu uzpucēt nedaudz papulējot, un kas to lai zin, var būt uz brīdi kad viņi tiks likti tur atpakaļ, tad priekšējiem lukturiem iespējams būs ieliktas enģeļacis, un pakaļējiem lukturiem visticamāk tiks notonēta ar plēvi augšējā daļa (t'a kas ir pagrieziens + atpakaļgaita)
Bilēts ar telefonu, tapēc par kvalitāti nepiesieties
Bilēts ar telefonu, tapēc par kvalitāti nepiesieties
Balti e36 vnmr ir labi izskatijushies, vel piekiksi roku klaat un bus super
Par grīdām runājot - rusliks jau iemeties, kad mainiju sev gridas tepikji tad ar domaju kas man diez dariisies ar gridu, bet biju paarsteigts ka grida bij vnk ideala, bez ruusas
Par grīdām runājot - rusliks jau iemeties, kad mainiju sev gridas tepikji tad ar domaju kas man diez dariisies ar gridu, bet biju paarsteigts ka grida bij vnk ideala, bez ruusas
Lampas jau kādam uz skati aizdevi!?
Aha, jau paspēju arī vajag?
Kādu laiku visa darbošanās bija jau apstājusies par cik ir ziema un aukstumā neko negribās darīties, bet nu šodien biju iepirkt citus lietos diskus, kuri tiks uzpucēti un sakrāsoti lai varētu izbraukt šo sezonu. Aizbraucot ciemos pie manas žurkas, tika secināts ka pavasarī nāksies nedaudz pacīnīties ar pāris vietām kur sāk nākt ārā rusļiks. Tad nu jāsagaida lai nokrīt lielie mīnusi un jāsāk darboties. Diski nav nekas ūber kruts, bet nu uzpucējot diskus un nosēdinot auto, būs labi Diski ir MIM R15 7J ET10
Sēdināt kā ēst
Sēdināt kā ēst
Pēdējais labojis armis - 19 Jan 2013, 18:17, kopā labots 1 reizi.
Šitie būs labi ar pareizo riepu un sēdinājumu
Sēdinājums obligāti ka būs, lai arī ne tajā pareizākajā veidā, bet tomēr. Riepas arī jau aptuveni zinu kādas meklēšu Priekšā jau ir dabūtas atsperes ko likt visū, bet tam gaidu siltāku laiku. Ir arī pasūtītas enģeļacis, dabūts viens orģinālais skaļrunis kas nāk priekšējo durvju abšivkā (otru vēl neesmu nopircis) un dabūts padilis OEM ātrumpārslēga uzgalis (labāks būs nekā nekā maximas variants kas tagad stāv virsū.)
ja viss sanaks autinjam bus savs pieduriens
tas nepareizais sēdinājuma veids ir ar fleksi ?
Par cik pa brīvu esmu dabūjis felkša varianta atspperes, tad kamēr nenopirkšu koilas (kas varētu nebūt uz šo sezonu finansiālu apsvērumu dēļ) tikmēr nāksies izmantot šo variantuV1Beta rakstīja:tas nepareizais sēdinājuma veids ir ar fleksi ?
Nāksies tevi apbēdinātAgnisB rakstīja:cerams ka nē...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right