Kaskadiera e36 coupe un cabrio projekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Nu jā, bet es jau tā svētdienas tempos to visu darīju, ar kafijas krūzi vienā rokā un ar šķērēm otrāIr labs autinjs tiesam bus ka velreiz no fabrikas izbraucis, ar daudziem uzlabojumiem :)
Par gridu runajot, nav jau tik traki, bet ja viens pats dara, tad varetu ta but :) mes ar Uldis.R pa abiem 2h laika izlimejam gridu pilniba :)
Un kā pēc izlīmēšanas, efekts bija jūtams? Es nezinu vai savam līmēt divās kārtās vai pietiks ar vienu...
ar vienu pilnigi pietiek, ja salimesi 2 kartas, bail ka beigas neko nedzirdesi ieksa.. jo ja skaita ka man delj izpludes beigtas ir skaljs auto, tad pieklusinajas, nu neparspipelesu, no ieksas uz 50% pat varetu teikt! :)
Tiešām tik ļoti klusāks paliek salonā???gda33 rakstīja:ar vienu pilnigi pietiek, ja salimesi 2 kartas, bail ka beigas neko nedzirdesi ieksa.. jo ja skaita ka man delj izpludes beigtas ir skaljs auto, tad pieklusinajas, nu neparspipelesu, no ieksas uz 50% pat varetu teikt! :)
nu man tas tiesam nostradaja, bet es ari bagaznieka nodalijumu, nu gridas dalju un zapaskas vietu izlimeju :)
auto suppper ! veel viens auto ir izvirziits uz vasaras gaidiitaakajiem ...
gribētu šo auto redzēt dzīvajā
Kāds laiciņš ir pagājis, atkal esmu noslinkojis un neesmu devis atskaiti par veiktajiem darbiem
Nu labi, īstenībā jau nekas daudz arī nav izdarīts, līdz galam izlīmēts salons: grīda, durvis, sāni, arkas utt., vēl palicis bagāžnieks, bet ar to pagaidām var nesteigties... Tad vēl sākts krāmēt kopā salons, iesākts plaukts tumbām...
Bet ko nu daudz te skrebelēt, labāk, lai runā bildes...
Diezgan piedauzīgā veidā uzveidoti melnie griesti(ar daudz, daudz krāsas baloniņiem) Aizvakar, tika nokrāsotas atlikušās detaļas: Un beidzot es visiem varu palielīties, ka man ir maziņš pam, pam americano Nu un šādi varētu izskatīties krāsa spilgtā saules gaismā:
Nu labi, īstenībā jau nekas daudz arī nav izdarīts, līdz galam izlīmēts salons: grīda, durvis, sāni, arkas utt., vēl palicis bagāžnieks, bet ar to pagaidām var nesteigties... Tad vēl sākts krāmēt kopā salons, iesākts plaukts tumbām...
Bet ko nu daudz te skrebelēt, labāk, lai runā bildes...
Diezgan piedauzīgā veidā uzveidoti melnie griesti(ar daudz, daudz krāsas baloniņiem) Aizvakar, tika nokrāsotas atlikušās detaļas: Un beidzot es visiem varu palielīties, ka man ir maziņš pam, pam americano Nu un šādi varētu izskatīties krāsa spilgtā saules gaismā:
baigie darbi!
malacis
Cik izmaksāja, lai izlīmētu visu grīdu?
malacis
Nu rupji rēķinot kādi 50LsRENIO » 10 Feb 2013, 22:24
baigie darbi!
malacis
ahhh, pa skaisto čota nebiju pamanījis šādu topiku!
+mazais numurs ir win!
+mazais numurs ir win!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
šis ir labs...
iepriekš nebiju nevienam e36, redzējis mazo numuru, ja arī biju tad vairs neatceros
iepriekš nebiju nevienam e36, redzējis mazo numuru, ja arī biju tad vairs neatceros
nez, nez kapēc neesi redzējis..
mazā numurvieta oriģināli nevienam e36 nav nekad gājusi, pat USA
bet ir labs, tu to bagāžnieka vāku varētu izīrēt visiem interesentiem kuri grib haļavno divciparu numuru
mazā numurvieta oriģināli nevienam e36 nav nekad gājusi, pat USA
bet ir labs, tu to bagāžnieka vāku varētu izīrēt visiem interesentiem kuri grib haļavno divciparu numuru
Bagažnieka vāks ir sex! Prieks skatīties kā viss notiek
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
bet ir labs, tu to bagāžnieka vāku varētu izīrēt visiem interesentiem kuri grib haļavno divciparu numuru [/quote]
un tad visi no e36 ar divciparu numuriem
un tad visi no e36 ar divciparu numuriem
nu jā, bet dotu jau īso nr, značit īsais jāliek priekšā
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Bagāžnieks - sex
vot jaaa ja man butu ne universalis tad ta butu lieta ko mekletu jo ta tocna nevienam nau malacis!(doma bagaznieks)
Smuki sakrāsotas detalas. To bagažnieku gribētu redzēt jau uz sastellētas mašīnas un ar numurzīmi, pagaidām tā īsti nevaru saprast vai patīk vai nē?!
Baigos darbus esi paveicis !
PS. - bagāžnieka vāks
PS. - bagāžnieka vāks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …