Huliiša-Tds
Jap es arī gribētu ar balto augšiņu,un vēl m-lupiņu un spliterus
pie šāda sēdinājuma ātri aplauzīsi spliterus :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Man taa pati problēma, tb tādi paši diski PRIEKŠĀ būs! :) Arī domāju kādu gumiju var atļauties uzlikt, pēc iespējas balonīgāku, bet lai nielien arkā iešūpojoties... Kāda Tev tgd priekša uzlikta?
d[-_-]b
ar platajiem diskiem ir tāda problēma, ka met visu augšā, bet skaistums prasa upurus
manliekas, ka bez uzacīm būtu vēl labāks skats
manliekas, ka bez uzacīm būtu vēl labāks skats
Nez,pagaidam vēl patīk uzcacis
Visur stāv 215/40
Braucot mājās no skolas nobeidzās ģenerātors,un 35km nobraucu uz aķi
Visur stāv 215/40
Braucot mājās no skolas nobeidzās ģenerātors,un 35km nobraucu uz aķi
man patīk kopskats, ar visiem melnajiem lukturiem. Tāds bandītisks
+1m4z rakstīja:man patīk kopskats, ar visiem melnajiem lukturiem. Tāds bandītisks
Man izskatās, ka priekšu toč vajag zemāk!
Par spīti visiem,kuri saka ka vajag zemāku priekšu,aizgāju un izmēriju,no zemes līdz slieksnim ir 6,6cm un no zemes līdz buferim ir 10,1cm,tākā zemāku vairs īsti nevar,Lv vienkārši to neatļauj,Tagad varbūt ir arī nedaudz zemāk nekā bildēs izskatās,jo liekas ka ir nedaudz sasēdies,vismaz pašam tā liekas
Tā ir ar tiem R16... pašam tādi, bet vēl pat neesmu paspējis uzlikt uz sezonu, bet jau domāju ka vajadzēja tomēr R17 meklēt...
d[-_-]b
Tu jau diskus tirgo? Ja jā, tad ko tā?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... dkiex.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... dkiex.html
d[-_-]b
Nu nez vai viņi ir labā stāvokli,viņi tak visi jāvālcē un viens ir metināts,nevajag meot cilvēkiem,vizuālais viņiem dirsā,ja nu vienīgi neesi vņus visus izvalcējis un nokrāsojis
Viens otram iesmērējāt miskasti un tgd abi visu laiku mēģināsiet ieriebt viens otram
Hulits jau labak butu klusejis par smereshanu es neko nesmu smerejis uz vietas visus sikumus pateic lidz pedejam atskiriba no vina rusas nav utt ļer ļer ļer diršana kada vispar starpība diski jākrāso jāvalčē neinu kādēl vajag mācēt nobalansēt
Drive until you die with your e36
Labi izskatas,pirms kada laika ari metu acis uz shito..
viss ir čībā ar šiem diskiem325 BMW rakstīja:Pasakiet to Možajam, ka šie diski nav radīti priekš E36!
lēnām domas sliecās, ka vajag vēl flančus..
Nu rusas bija tik cik ir,visu ari redzeji,necensos nevienam ieriebt un neuzskatu ka butu kko iesmerejis