SmaLL'a 328i
Varetu but ka man rokas skjibas
Rokas nav vainiigas!!! Vajag droshaaku un smagaaku kaaju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Uij nez, lai gan man kupeja, bet ar diviem pasažieriem + gāzes balonu + r15 "zapasku" bagažniekā, ar 2.93 parasto reduktoru, R17 225/45, otrajā robā pie kādiem 40-45kmh uz 3-4 abaroti iemetoties, sievasmātes apli līdz vēmienam varēju slidināt pa slapju pa sausu tik vienreiz mēģināju, ar pamīkstiem r15 baloniem 333 trasē, tad gan ik pa laikam "pagura", redzēs, kā tagad būs ar bloķi un koilām, es jau ceru, ka būs
Tā ka, vai nu dzinējs ļoti paguris(par ko šaubos) vai arī visticamāk, šeit jau pieminētā, tehnika pie vainas. :) 333 ir ļoti laba vieta, kur patrenēties, lai neapdraudētu citus, ja vēl nesanāk
Tā ka, vai nu dzinējs ļoti paguris(par ko šaubos) vai arī visticamāk, šeit jau pieminētā, tehnika pie vainas. :) 333 ir ļoti laba vieta, kur patrenēties, lai neapdraudētu citus, ja vēl nesanāk
Mazliet pabraukaju ar mashinu pa sausu un ari mitras asfaltu saprotu ka vajag braukt droshak un viss bus kartiba, ir skaidrs ka 193 zs nav kadi 300 vai 400 un ka vajag smagaku kaju lai dabut sanslide
nju mana 328 kutinja ar 4 cilvekiem mashinaa uz sausa asfalata briivi var skereet bet taa braucu no rigas majaas ar atrumu 100km/h aiz pieraduma pie vecaa auto iemetu 3. atruma un gazi lidz galam saka riepas tiit
taka nav ko baiditeis tik gaaze vairaak jadod
sapņo vien, tas bija sajūgs. nu negriež 2.8 trešajā brīvi, kur nu vēl pie tā atruma. Ar trešo 2.8 kaut cik griezīs tik izslidinātajā trīnieku segumā, kā izbrauc uz normāla asfalta, tā saproti, ka tā lamata neiet, tie tomēr ir tikai 190zs ar salīdzinoši niecīgu griezi.soulles rakstīja:nju mana 328 kutinja ar 4 cilvekiem mashinaa uz sausa asfalata briivi var skereet bet taa braucu no rigas majaas ar atrumu 100km/h aiz pieraduma pie vecaa auto iemetu 3. atruma un gazi lidz galam saka riepas tiit
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
piekrītu 4 cilvēki autiņā un ar trešo spolē! ar pirmo jā un vel bik aprauj ar otro,bet ne jau ar trešo!
Pārfrāzējot kādu teicienu: "Burn your rubber, not your clutch."
Protams!soulles rakstīja:nju mana 328 kutinja ar 4 cilvekiem mashinaa uz sausa asfalata briivi var skereet bet taa braucu no rigas majaas ar atrumu 100km/h aiz pieraduma pie vecaa auto iemetu 3. atruma un gazi lidz galam saka riepas tiit
žēl ka vakar neviens man ko tādu nepateica tā sagribējās pakūpināt un beigās vilka mani šņorīkristapskarlis rakstīja:Pārfrāzējot kādu teicienu: "Burn your rubber, not your clutch."
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
izskatās labs.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Ieliec kādu salon bildi
Baigi interesanta dzeletena krāsa
Baigi interesanta dzeletena krāsa
Pirmā bilde
sajūgs nevarēja slīdēt jo ir galīgi jauns uzlikts taka tās bija riepas un riepas no sajuga atšķirt laikam vēl varu
P.S smuks salons
P.S smuks salons
soulles rakstīja:nju mana 328 kutinja ar 4 cilvekiem mashinaa uz sausa asfalata briivi var skereet bet taa braucu no rigas majaas ar atrumu 100km/h aiz pieraduma pie vecaa auto iemetu 3. atruma un gazi lidz galam saka riepas tiit
AAAAAAAAAAAA