Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
nav jau pirmais cilvēks forumā kas parsēžas no e46 atpakaļ uz e36
jā, tas gan! tagad jāizdomā likt melno paneli + tepiķi + griestus, vai arī meklēt baltos ādas beņķus. Teorētiski gaišie saloni man patīk daudz labāk, bet nu tos atkal būtu pagrūti atrast tik sterilus kā esošās sportsitzes..Ruu rakstīja:Kūtiņa -
Tik žēl ka salonā kišmiš ar rozīnēm..
jap ir. Pats kawaracers gan viņu nedzina, bet nu jā, ir tas pats. :)mako rakstīja:Šis tas, ko no powera kawaracers atdzina? Apsveikts ar pirkumu
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bāāā, atkal sagribējās e36 kūti!
Šodienas prieki - pēc nobrauktiem 180km degvielas patēriņš braucot tā kā brauc atsaldēts jaunietis, kas tikko dabūjis 2.8 žurku ir 10,5l/100km E46 tādā pašā režīmā bija ap 13l.
Cipari, protams, iegūti pēc pilnās bākas/nobraukto kilometru metodes. Pa lielam 100km pa šoseju (~105-130km/h), 80km pa pilsētu.
Cipari, protams, iegūti pēc pilnās bākas/nobraukto kilometru metodes. Pa lielam 100km pa šoseju (~105-130km/h), 80km pa pilsētu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
mmm skaistulis, nu vienīgi salons varētu daudz maz vienā tonī būt, bet tas jau uz ātrumu neietekmē jā un apetīte ar laba
Reku štruntīgs rīta telefonsnapshoc ar vasaras tupelēm:
Izskatās smieklīgi dēļ klīrensa. Šodien zvanīšu savam coilu dīlerim Psih-arno. :shura:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jā nu pagaidām grūti teikt vai ir labi.
Vai tu traks jau ar vasarenēm sola vel sniegu.
Vai tu traks jau ar vasarenēm sola vel sniegu.
Tiešam vel gruti teikt - +/-
Es domaju , vins tikai uzmerija ..
Es domaju , vins tikai uzmerija ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
manuprat ch tev vajag kramet melno salonu, tepiki, griestus utt. Bus krasu gammas starp abiem, apniks baltais pasedesi tumsaja:D
Pielaidīs auto pie zemes būs skaisti... , vasarenes vel neiesaku, šodien 15minūtes kamēr mašīnu izstūmu no pagalma jo savādāk no ledainās, nelīdzenās stāvietas arā netikt..
e36
Ka tik šis arī nesāks kļūt par hobij auto Bez reliņiem izskatās papliks, bet par cik reliņi ir plānā, tad
Nu protams, arī šo kopšu tāpat kā esmu kopis visus pārējos savus auto. Vnk tas, ka šis netiks pa ziemu likts nost. :)
Tikko pasūtīti coili, kad būs laiks aizvizināšos pakaļ un varēs krāmēt virsū.
Par vasarenēm - stulbi sanāk, bet visas ziemenes esmu iztirgojis un nav īsti citu variantu. Kad būs sniegs/ledus, būs jāsazīmē fātervāgens. Ziemenes priekš 2 nedēļām īsti negribu pirkt.
Tikko pasūtīti coili, kad būs laiks aizvizināšos pakaļ un varēs krāmēt virsū.
Par vasarenēm - stulbi sanāk, bet visas ziemenes esmu iztirgojis un nav īsti citu variantu. Kad būs sniegs/ledus, būs jāsazīmē fātervāgens. Ziemenes priekš 2 nedēļām īsti negribu pirkt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Balonich. rakstīja:Reku štruntīgs rīta telefonsnapshoc ar vasaras tupelēm:
http://a.yfrog.com/img644/7237/x81yl.jpg
Izskatās smieklīgi dēļ klīrensa. Šodien zvanīšu savam coilu dīlerim Psih-arno. :shura:
Ko plāno darīt ar tām atsperēm, kas ir tagad? Es labprāt savāktu, man tieši noderētu džips, visi ceļi pie mājām ir gandrīz neizbraucami
Kāds ir pamatojums šādam rīcības plānam, uz ziemu koilas ņemt nost un likt standart amartiņus,ir velme sataupīt auto vai koilas?!
P.S. Apsveicu ar sterila auto iegādi!
danke!kristaps90 rakstīja:Kāds ir pamatojums šādam rīcības plānam, uz ziemu koilas ņemt nost un likt standart amartiņus,ir velme sataupīt auto vai koilas?!
tāpēc, ka uzlikt atpakaļ parastās statnes ir kudi vienkāršāk un jēdzīgāk, nekā čakarēties, lai saglabātu coilu vītnes lietojamas.. + kāda jēga dušīt tos coilus pa visām rudens/pavasara bedrēm, močīt pa sāli utt. Komforts tāpat būs lielāks ar stock piekari.
Daudzi noteikti jautās tādā gadījumā nafig man coilus, nevis atsperes -> tāpēc, ka amīši + atsperes maksā reāli gandrīz tikpat kā psihā coili + var spēlēties ar augstumu cik vien uziet un atrast priekš sevis perfekto setupu, nevis pielāgoties situācijai.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es ar uz ziemu rāvu nost koilas un virsuu stock amīšus. Tās lētā gala koilas Latvijas ziemas diez vai spēj pārdzīvot
Pašas koilas ta pārdzīvos, bet regulācijas skruves gan nē. Čomam tagad uz atlikušo koilu mūžu būs tikai viens augstums
Vakar dabūta paciņa no psih-arno! :naac:
Un uzmests virsū.
Jāregulē augstumu setups, pagaidām viss stāv kā uzmetu. :)
Problema ir sekojoša - dēļ diska platuma, diska kaste rīvējas pret coilovera atsperi/gredzeniem. Lai tā nenotiktu, nācās atsperi maksimāli saskrūvēt uz augšu, lai tā diska kante dzīvotos zem gredzena.
Respektīvi, priekšu zemāk nevar.
Varianti:
a) likt citus diskus (gribu r17)
b) likt flančus + zemākas riepas
Lai neizskatītos tik briesmīgi, tulīt iešu ārā, pakaļu pacelšu kādus 2-3cm uz augšu.
Problema ir sekojoša - dēļ diska platuma, diska kaste rīvējas pret coilovera atsperi/gredzeniem. Lai tā nenotiktu, nācās atsperi maksimāli saskrūvēt uz augšu, lai tā diska kante dzīvotos zem gredzena.
Respektīvi, priekšu zemāk nevar.
Varianti:
a) likt citus diskus (gribu r17)
b) likt flančus + zemākas riepas
Lai neizskatītos tik briesmīgi, tulīt iešu ārā, pakaļu pacelšu kādus 2-3cm uz augšu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …