Mana sārtā roze. :P
to ko man teica draugs, kas tevi ari pazistot, tad sitais, tavs bumers nehuja neejot , un esot galigi nokauts nikulis
Nu tomēr 91. gads un 1.8 motors. Tā jau tāds nīkulīgs no dzimšanas. Un tā kā noteikti ir stipri padilis pa šiem visiem gadiem tad kas tur var iet.
BMW
man bija 1.6 , kas gaja labak par daudziem, lielakiem tilpumiem , nixonam ari bija izdilis 1.6 , un neteiksu ka bija nikulis :
Nezinu, kas Tev ir ko teicis, bet šitas jau nu 100% nav nīkulis, es mierīgi varu stāvēt blakus divlitrīgai behai, un 0 mīziens, tā kā Tev ir ienākusi nepareiza informācija.baumanis rakstīja:to ko man teica draugs, kas tevi ari pazistot, tad sitais, tavs bumers nehuja neejot , un esot galigi nokauts nikulis
Varam kādu dienu uzlikt uz strīpas un pierādīsies tikai pretējs fakts.
Pa to pārlikšanu īsti vēl pats nezinu godīgi saot, it kā jā, bundža laba ir ļoti, bet nu, iespējams gribas kaut ko savādāku, pārmaiņas gribas.
Protams, ka pa tādu cenu gluži neizdosies pārdot, bet nu, gan jau kāds piezvanīs un pateiks savu cenu un tad sāks domāt....
bet nu, tas ka es pārdodu esošo E36 savu, nenozīmē ka pāriešu pret citu....
P.S. Es esmu redzējis to video kā tu griez placī ar savu 1.6 pa ''asfaltu'' kurš bija ar šķembām un zemi...
Esi ielicis pa 1000ls Pats raxti ka gluži neizdosies pa tādu pārdot noteikti, bet iepriekš rakstiji ka pa 900ls bija kas ņem, ko tad neatdevi? 2.0 normalam hmm vai tam nopistajam ar ko tu tur skrejies ?:D
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Tāpēc ka žēl ir pārdot, tāpēc nepārdevu...
Nu nezinu, cik nu nopists viņam viņš bija ar ko skrējos....
Nu Tu jau ''alnitos'' varēji jau pateikt godīgi kādā cenā paņēmi savu BMW ar tādu ruslanu un defektu uz halbes utt. Nevis ielikt tādu cenu sadaļā ''Mans E36''...
Bet nu, nesāksim te mērīties....
Nu nezinu, cik nu nopists viņam viņš bija ar ko skrējos....
Nu Tu jau ''alnitos'' varēji jau pateikt godīgi kādā cenā paņēmi savu BMW ar tādu ruslanu un defektu uz halbes utt. Nevis ielikt tādu cenu sadaļā ''Mans E36''...
Bet nu, nesāksim te mērīties....
es jau arī ieliku pa kādu paņēmu un pa rūsu un haubi arī ir aprakstīts jau sākam šitā tad pastāsti kas ar filtrakasti darīts Un tu kartu menesi maini tās detaļas, jo tew no pagajušā rudens jau sludinājumos stāv nesen mainīts un uzskaitītas visas detaļas
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Nu ko, paņemam popkornu un skatamies kas notiks tālāk, kamēr viss šitas nav izdzēsts.
Pārdodu ļoti labā stāvoklī mašīnu. Steidzami jo braucu uz ārzemēm un ir nepieciešama naudaAureora rakstīja:Nezinu, kas Tev ir ko teicis, bet šitas jau nu 100% nav nīkulis, es mierīgi varu stāvēt blakus divlitrīgai behai, un 0 mīziens, tā kā Tev ir ienākusi nepareiza informācija.baumanis rakstīja:to ko man teica draugs, kas tevi ari pazistot, tad sitais, tavs bumers nehuja neejot , un esot galigi nokauts nikulis
Pa to pārlikšanu īsti vēl pats nezinu godīgi saot, it kā jā, bundža laba ir ļoti, bet nu, iespējams gribas kaut ko savādāku, pārmaiņas gribas.
Protams, ka pa tādu cenu gluži neizdosies pārdot, bet nu, gan jau kāds piezvanīs un pateiks savu cenu un tad sāks domāt....
P.S. Es esmu redzējis to video kā tu griez placī ar savu 1.6 pa ''asfaltu'' kurš bija ar šķembām un zemi...
A ko padarit, tā doma ir un iespēja šodien paspīdēja, Aprīļa vidū doties pastrādāt kādu laiku, un tad jau manīs, varbūt būs iespēja atvest ko labāku!
Tāpēc arī tika sludinājums ielikts.... :)
Tāpēc arī tika sludinājums ielikts.... :)
Man liekas ka shis topics ar ir vnk jasledz ciet.
Saakaas "meeriishanaas".
cilveks saka ka pa 900 ls bij vairaaki pirceeji, nepardeva, jo bija zheel. ok.
tagad ss pa 1000 ls un zinot ka kauleesies. Tad jautajums tev: tev pa 950 nebus zhel atdot?
saakaas DJJYS varianti.
Saakaas "meeriishanaas".
cilveks saka ka pa 900 ls bij vairaaki pirceeji, nepardeva, jo bija zheel. ok.
tagad ss pa 1000 ls un zinot ka kauleesies. Tad jautajums tev: tev pa 950 nebus zhel atdot?
saakaas DJJYS varianti.
M.K.
Nē nu var jau būt, ka kkad bij žēl, bet tgd nē... Dažādi apstākļi var mainīties dzīvē, kad pa 2000 negribi pārdod, a pēc tam nākas pa 1000 atdot... Nesaskatu te noko tādu!
d[-_-]b
Nē,
Tas man tad bija žēl atdot pa 900 Ls - 1,5 mēn atpakaļ, tad man vnk negribējās pārdot, jo bija plāns ielikt ko ņiprāku. Tad atkal atcēlās un tagad vnk šodien paspīdēja iespēja, piedāvājums par ārzemēm un kāpēc gan ne.
Es domāju, ka tiešām te jātaisa šitas ciet, jo te jau aizies pa tālu... , jo tāpat šī mašīna tiks pārdota 100%
Tas man tad bija žēl atdot pa 900 Ls - 1,5 mēn atpakaļ, tad man vnk negribējās pārdot, jo bija plāns ielikt ko ņiprāku. Tad atkal atcēlās un tagad vnk šodien paspīdēja iespēja, piedāvājums par ārzemēm un kāpēc gan ne.
Es domāju, ka tiešām te jātaisa šitas ciet, jo te jau aizies pa tālu... , jo tāpat šī mašīna tiks pārdota 100%
Es gan teikšu, ka bija... Pēc M43 ielikšanas tiešām sapratu, ka tas izdilušais M40 negāja, bet nu kautkā jau griezās viņš.baumanis rakstīja:nixonam ari bija izdilis 1.6 , un neteiksu ka bija nikulis :
Nixon! tas nemotors kas bija tev iekšā kad tu viņu nopirki, to bembi no arta,tas tik tiešām negāja,mēs pat iestumt nabagu nevarējām kad aķis bija mierā. žetons par to kā tu ar viņu vel tā plosijies! atvainojos par ofu.
ja ja un tu ar otro golfu labak drifto, tu tak tadas pasakas stasti , ka acis sap lasot , nezinu kur tadi kadri rodas , bet tu esi ipash gadijums, es te ta gudri runaju ,tikai tapec , ka sitais kadrs , man pirms kada laika , te baigi gudro teloja un blatoja,Aureora rakstīja:Nezinu, kas Tev ir ko teicis, bet šitas jau nu 100% nav nīkulis, es mierīgi varu stāvēt blakus divlitrīgai behai, un 0 mīziens, tā kā Tev ir ienākusi nepareiza informācija.baumanis rakstīja:to ko man teica draugs, kas tevi ari pazistot, tad sitais, tavs bumers nehuja neejot , un esot galigi nokauts nikulis
Neviena pasaka nav izdomāta.
Apgaismo mani ar šo: man pirms kada laika , te baigi gudro teloja un blatoja.
Jo cik man zināms, es Tevi nepazīstu.
Apgaismo mani ar šo: man pirms kada laika , te baigi gudro teloja un blatoja.
Jo cik man zināms, es Tevi nepazīstu.
komentarus gudrus raksitiji par mani , bet labi seit to nekartosim
Hā noticēju ka šitais 1.8 grabulis var turēt līdzi 2.0 6 podiem, pat pret 1.8is tev nebūtu izredžu, jebšu tu tur esi igrūdis piķi un "saķilējis" to motoru bullshitAureora rakstīja:Nezinu, kas Tev ir ko teicis, bet šitas jau nu 100% nav nīkulis, es mierīgi varu stāvēt blakus divlitrīgai behai, un 0 mīziens, tā kā Tev ir ienākusi nepareiza informācija.baumanis rakstīja:to ko man teica draugs, kas tevi ari pazistot, tad sitais, tavs bumers nehuja neejot , un esot galigi nokauts nikulis
es teiktu ka ik palaikam parādās topiks, kurā autors ir krāna staipītājsArmando rakstīja:ik pa laikam paradas topiks kuraa tiek mazie kranelji staipiti
BMW-Big Money Waste