BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 49
- chevron_right
Ridlihs rakstīja:austris rakstīja:Es arī daļēji no šejienes.. Strādāju šeit... :)
Tu no Ķekavas uz darbu Salacrgīvā braukā? Labam darbam jābūt
Nu nejau katru dienu es braucu... 3-5 dienas pa šejieni un tad atpakaļ....
Ja nav noslēpums, kur strādā Salacgrīvā?
Viesnīca/restorāns ''Kapteiņu osta''
Nemaz nezināju par tādu nu tas aiz skolas sanāk uz priekšu cik netā palūrēju. Nu jā, bet Tu tur biežāk esi nekā es ar e36 uz darbu?
Nu jā, principā skaitās Kuiviži.... :P Es te ļoti bieži...
Tieši tā, e36tais mani atgādā uz šejieni... :)
Tieši tā, e36tais mani atgādā uz šejieni... :)
Tad jau visi braucam pie Tevis, cik saprotu, tad mums B52 ar 80% atlaidi? arī kur gulēt būs
Piebiedrojos kaut vienkārši pasēdēt.
Sākās...
Nevarēju noturēties
Kas ta man te laikam 3-4 km no S-grīvas,jālaiž ciemā!
es Tevi pilnībā saprotuRidlihs rakstīja:Nevarēju noturēties
ar savējo liekas, ka tikai uz vasaras sākumu braukšu uz to pusi, tikai tad būšu sastopams ar e36. :)
Līdz tam, ja saskrienaties tad fordmašīna brauks. Skatījos e30 bieži saskrienas Salacgrīvā. ( pēc bildēm)
Līdz tam, ja saskrienaties tad fordmašīna brauks. Skatījos e30 bieži saskrienas Salacgrīvā. ( pēc bildēm)
mošk uzreizi vnk 3.sērijas pasākumu?
tommijss rakstīja:ar savējo liekas, ka tikai uz vasaras sākumu braukšu uz to pusi, tikai tad būšu sastopams ar e36. :)
Tiem te ir daži eksemplāri...
pārāk reti laikam esmu un pārāk reti pašā centrā, neesmu neko pamanījis no tiem e30
No S-grīvas tie nav,pirmo reiz redzu!!!
tas ar sarkanais kabris man kaiminjsh
SKALINS rakstīja:No S-grīvas tie nav,pirmo reiz redzu!!!
Ainaži - Salacgrīva- Rīga.... 100%... Bet shis nav e30 forums taakaa kaada starpiiba
vai ne
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 49
- chevron_right