E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 30
- chevron_right
saa briza domas,ka es nekur nebrauksu
Ja būs vēl kāds ar nesmuku, norūsējušu kapli, tad es arī braucu
ko visi var činkstēt par saviem aparātiem , man piemēram ir normāli aprūsējis un man nerausta ko citi par to domā, tā kā būšu pasākumā
O zbis tad jau tiekas tur
centisos es ari but uz sawu pirmo tusinu...
Es laikam arī nošpļaušos par citu domām, rūsu un laikam jau vīlēšu uz 333...
žēl kad es tā nevaru nošpļauties un atbraukt
Kā jau vienmēr.
ar lielāko prieku nomainīšu Tevi, ja vēlies, lai tiec uz atklāšanuRolands rakstīja:žēl kad es tā nevaru nošpļauties un atbraukt
E30 kluba satiksanas esmu bijis, tagad laiks ari e36 noteikti atbrauksu uz 333
Nē nē paldies,gan jau pārdzīvošu,man tgd citi mērķi šogadRidlihs rakstīja:ar lielāko prieku nomainīšu Tevi, ja vēlies, lai tiec uz atklāšanuRolands rakstīja:žēl kad es tā nevaru nošpļauties un atbraukt
Sveiki! Man sa gada bus pirma piedalisanas , bet tikai 333. Stapcitu 333 majas lapa kalendara it atzimets ka musu pasakumu bus starp 11-14! Laikam ir japarbaudit ar organizatoriem ?
Nu pavisam švaki sagadījās, pat uz savu pirmo sezonas atklāšanu netieku jo būs jāstrāda.
Tur ir neprecizitāte Viss notiks mūsu noteiktajā laikā.ivoka1981 rakstīja:Sveiki! Man sa gada bus pirma piedalisanas , bet tikai 333. Stapcitu 333 majas lapa kalendara it atzimets ka musu pasakumu bus starp 11-14! Laikam ir japarbaudit ar organizatoriem ?
Hmm, pat nezinu braukt vai nebraukt
no VALMIERAS puses ar kads brauks ?
iedzert tak vajagHazard rakstīja:Hmm, pat nezinu braukt vai nebraukt
Noteikti būšu!
Grēks atteikties ar vēl kādu kopā paslīpēt trīniekus
Grēks atteikties ar vēl kādu kopā paslīpēt trīniekus
Domāju ka jābrauc, jāskatas kā man līdzbraucēji izkārtosies,ja tiks saviem spēkiem līdz Valmierai tad jā no Valmieras..vaitins rakstīja:no VALMIERAS puses ar kads brauks ?
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 30
- chevron_right