soulles Kūtiņa
Nu jā!..
Ar šitādu sēdinājumu prasās citi diski un citas riepas. Tad būs
Ar šitādu sēdinājumu prasās citi diski un citas riepas. Tad būs
nu par diskiem nezinu jo gribu m conturas a visi prasa tādu kosmosu ka pat nav vēlēšanās pirkt bet riepas būs ar augstumu 40 un bišk augstāk būs lai spārnus neplēš
soulles rakstīja:paldies bet uz atklashanu tapat nebraucu jo uzskatu ka tur jabrauc ar kautcik sakoptiem auto pa cik es neuzspeju soferpuses sparnu un durvis sataisiit un slieksni vispar nevar pielikt delj puveklja un meginajuma nomainiit riepas (domkrats ceelaas bet auto nee :( ) tapeec sedeeju talsu rallija kur visiem ir poo ar kadu auto atbrauc
kaut visi tā uzskatītu!
Šie diski izskatās labi bet nu pārāk daudziem viņi ir
Kamēr soulles jūrā, tikmēr manā aizbildniecībā ir viņa auto. Pirmdien sagādāju koilas, par kurām paldies psih-arno. Vakar uzstādīju un jā, ar vecajiem diskiem vajag citu gumiju, un vispār citus diskus
Uzliku diksus no savējā un liekas ka ir baigi labi, un nemaz tik daudziem jau nav šādi diski
Uzliku diksus no savējā un liekas ka ir baigi labi, un nemaz tik daudziem jau nav šādi diski
nu tad pa šo laiku daudzkas tika salauzts un daudzkas sataisīts
nomainīti bremžu kluči (pamēģināju ferodo dažreiz čīkst)
sadabūti pasam savi style 5 r16
pazaudēta sliekšna uzlika kautkur ventspilssvētkos
reduktora bukses, pusass gumija jo nācās ar vienu izplīsušu reduktora buksi no liepājas līdz rojai aizbraukt
pakaļējais gultnis bet mocot veco vaļā nācās nomainīt visas bukses pakaļējam plauktam
tad braucot uz rīgu naktī izjuka ūdenssūknis 80 km no mājām tad nu mērs bija pilns un biju dusmīgs uz savu bembi bet nu tie tādi dzīves sīkumi
gāzei apkope uztaisīta un eļļa ar nomainīta
sēdinājums pacelts pa 1 cm aukstāk savādāk bisk pa daudz strīķējas :(
nomainīti bremžu kluči (pamēģināju ferodo dažreiz čīkst)
sadabūti pasam savi style 5 r16
pazaudēta sliekšna uzlika kautkur ventspilssvētkos
reduktora bukses, pusass gumija jo nācās ar vienu izplīsušu reduktora buksi no liepājas līdz rojai aizbraukt
pakaļējais gultnis bet mocot veco vaļā nācās nomainīt visas bukses pakaļējam plauktam
tad braucot uz rīgu naktī izjuka ūdenssūknis 80 km no mājām tad nu mērs bija pilns un biju dusmīgs uz savu bembi bet nu tie tādi dzīves sīkumi
gāzei apkope uztaisīta un eļļa ar nomainīta
sēdinājums pacelts pa 1 cm aukstāk savādāk bisk pa daudz strīķējas :(
Bija gan tads mirkļa vājums bija uznācis un bišk dusmas uz mašīnu
Nu tad sākoties rudens sezonai (lietainam laikam ) sāku just ka paklājs paliek slapjšs nu tad nācās celt visu salonu ārā un skatīties kas lācītim vēderā un tur pavērās vienkārši kapi bet nu rokas netika nolaiztas un sākts kautkas darīt lietas labā . viss izrūsējušais tika izgriezts laukā un pa virsu tika uzmetinātas plāksnes un nosmērētas pa virsu ar šuvotāju un pēc tam ar piķi vis kār'tīgā slānī paārsmērēts (nācās sagriezt vienas labas soferpuses durvis :( lai dabūtu metālu ko likt vietā ) bet nu beigās kautkas tomēr sanāca lūk kāda bilde ieskatam
kā es Tev saprotu dēļ tiem rūsas kapiem man iepriekšējam e36 vēl trakāks skats pavērās. pēc tam gan dusmu izliku ar fleksi griezdams kopā to bundžu
Bet nu labi es apsrtādājis
Bet nu labi es apsrtādājis
man jau ar 1. doma bija ka jāmeklē cita buņdža , bet nu pakonsultējos bišk un sapratu ka tik darīšanas vaina , bet labi ka vadi nebija cietuši par ko man bija visvairāk bail
Galvenais lai butu pie ka metinat
par laimi ka vēl bija pie kāVitalx325 rakstīja:Galvenais lai butu pie ka metinat
vecais,tev jau vel tur viss smuki bija.paskaties manaa sadaljaa cipruss18 un tur tu redzeesi kapu kapus ar griidu
bet smuks tourings
bet smuks tourings
ar kompatu pa brugji
Laikam jau lielu daļu skaistuma tomēr dod sēdinājums. Zolīda kūtiņa
quattro ist für sissies
paldies bet nu vēl kautkad tuvākajā laikā keršos klāt pie sliekšņu pārmetināšanas un aizmugurējo glāžu pārmetināšanas un tad jau sākšu domāt par krāsošanu un diskiemcipruss18 rakstīja:vecais,tev jau vel tur viss smuki bija.paskaties manaa sadaljaa cipruss18 un tur tu redzeesi kapu kapus ar griidu
bet smuks tourings
paldies bet sēdinājums šobrīd ir likvidēts jo sanāk no Rojas uz Liepāju braukt ar ļoti pilnu mašīnu un ceļš ar nav tas labākais tāpec auto šobrīd ir uz baloniem 205/55 r16Kalnux rakstīja:Laikam jau lielu daļu skaistuma tomēr dod sēdinājums. Zolīda kūtiņa
Gadijuma nav cd chendzheram?