E36-Dzontars
Man jau vel no arpuses prasas loti slieksnu uzlikas un iespejams m aizm. bampers
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tā krāsa ir fantastiska...
Tieši manas domas. un tad vizualais būsAduks rakstīja:Man jau vel no arpuses prasas loti slieksnu uzlikas un iespejams m aizm. bampers
Biežak kaut ko raksti,ļoti interesanti kas notiek ar to auto
Es par to jau vakar arī domāju , gan jau ar laikuAduks rakstīja:Man jau vel no arpuses prasas loti slieksnu uzlikas un iespejams m aizm. bampers
Skaista krāsa bildēs ar Style 32 ļoti ļoti labi patīk kopskats!
P.S. ja nu kas,man ir aizmugurejais Mpakas bufers un facelift sliekšņu uzlikas
P.S. ja nu kas,man ir aizmugurejais Mpakas bufers un facelift sliekšņu uzlikas
Instagram - Sandis_e36
loti patiik tavs sedans
kraasa vienkarshi
kraasa vienkarshi
Diski labi sasaucas, sliekšņi prasās gan un aizmugurējais M, bet bla bla bla gaumes lieta, man patīk!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
sliekšņu uzlikas nopirkšu :)
M bamperi ,nez moš tikai difuzoru, savādāk pats bampers + krāsošana jātērējas atkal :)
M bamperi ,nez moš tikai difuzoru, savādāk pats bampers + krāsošana jātērējas atkal :)
Neee tikai ne to difuzoru... Es agrāk sev aizmugurejo M bamperi pa 20ls atradu normālā stāvokli ar visu difuzoru, vajag tik pameklet istos cilvekus, jo ne jau visi zini par to aizmugurejo M bamperu cenām. Turklāt tā difuzora parodija tev izmaksās ar kādi 20ls-30eiro, cenas nezinu.
Nevajag, nevajag to bampera uzliku, īsti neizskatās. Uz tāda autiņa tikai mbamperi un būs čībā
Jā smukie asvalt-krāsas diski + m bampers! Super forši iskatās, bet itkā prasītos m moldingi! bet jāreiķinās, ka atstājot pie mājas vai lielveikala, kāds urļuks tos var aizņemties uz neatdošanu!
Ja nav noslepums, kads krasas kods diskiem?
Dzontar, kur esi bildējis pēdējās bildes? Liekas redzētas vietas. Auto patiešām glīts.
nav noslēpums, jo tiešām nepateikšu , kad krāsoju tik teicu ka gribu asfaltpelēkus :)Elvijs rakstīja:Ja nav noslepums, kads krasas kods diskiem?
mmm...vienkārši trūkst vārdu...tiešām skaists sedans ...un disku krāsa
Mana miiljākaa kraasa
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
satikts m44b19 un samainiiti , pagriezieni uz dark smoked .
drīzumā pagriezienus un lampas uz Varānu pie čoma , kur uzpulēs un atjaunos dzidrumu viņās :)
+ jāiemet krusti lampās būs :)
drīzumā pagriezienus un lampas uz Varānu pie čoma , kur uzpulēs un atjaunos dzidrumu viņās :)
+ jāiemet krusti lampās būs :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu nekur tālu no ķekavas esmu :)armis rakstīja:Dzontar, kur esi bildējis pēdējās bildes? Liekas redzētas vietas. Auto patiešām glīts.
Tad nu lieku iekšā no austris , (viņa 323 ) motoru savā e36
vakar jau paspējam abus izcelt , un iecelt manējā jauno dvēselīti :)
Abas mašīnas 95 gada, un protams abiem tie imobilaizeri , cik vakar uzzināju ar vadiņā pārkniebšanu nepietiek .. :(
itkā jāņem abām bardačoki arā un kaut kas tur jādara???
vakar jau paspējam abus izcelt , un iecelt manējā jauno dvēselīti :)
Abas mašīnas 95 gada, un protams abiem tie imobilaizeri , cik vakar uzzināju ar vadiņā pārkniebšanu nepietiek .. :(
itkā jāņem abām bardačoki arā un kaut kas tur jādara???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tev vajag pilno ews komplektu, ewss bloku un to rinki ar chipu kas deretu tavam vadibas blokam, ja tev nav chipa vai vel kka, tad var vispar izkodet to imobelaizeri no vadibas bloka, cik es zinu, tas maksa ap 100 eiro, letak bus dabut vadibasu bloku + ews bloku + chipu. ap 60-70 eur cik es interesejos. Man drizuma naksies ar to pasu problemu sastopties.
Vai var vel sinhronizet tawu ews komplektu pie jauna motora, tas maksaja 50 eur laikam.
Vai var vel sinhronizet tawu ews komplektu pie jauna motora, tas maksaja 50 eur laikam.