Miglas lukturu vadu instalācija
laikam būs ari ta jādara .. bet kas ir ar tiem relejiem kur migliniekiem tie ir ??
Pirmajā lapā norādīts kurš ir miglinieku relejs - zaļais virs sarkanā ABS
Paldies tev + kautka palaidu garām ..
Kur meklēt vainu ja nedeg miglinieks (lampiņa vesela, vadi pievienoti)?
Visus vadus esmu savilcis, panelī lampiņa iedegās, bet miglinieks neieslēdzās.
Visus vadus esmu savilcis, panelī lampiņa iedegās, bet miglinieks neieslēdzās.
spuldzītei kirdik nav? kontakti zaļi nav?
Viss sanāca! Vaina bija štekerī pie miglas, tagad viss deg kā vajag...
Paldies par pamācību!
Paldies par pamācību!
Sorry par offtopiku, bet varbūt kāds var atsūtīt kādu diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš
lūdzuArticimo rakstīja:Viss sanāca! Vaina bija štekerī pie miglas, tagad viss deg kā vajag...
Paldies par pamācību!
chillhouse rakstīja:Sorry par offtopiku, bet varbūt kāds var atsūtīt kādu diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš
Sapis relejuchillhouse rakstīja:chillhouse rakstīja:Sorry par offtopiku, bet varbūt kāds var atsūtīt kādu diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš
strādās?byrbyr rakstīja:Sapis relejuchillhouse rakstīja:chillhouse rakstīja:Sorry par offtopiku, bet varbūt kāds var atsūtīt kādu diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš
Kāda mārutka pēc?chillhouse rakstīja:Sorry par offtopiku, bet varbūt kāds var atsūtīt kādu diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš
Bet vienvārdsakot ņem divus relejus (katru savai pusei) un taisi augšā invertoru. Vajadzēs arī atrast plusu no aizdedzes.
es tak ākstos bet paldiesaustralia rakstīja:Kāda mārutka pēc?chillhouse rakstīja:Sorry par offtopiku, bet varbūt kāds var atsūtīt kādu diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš
Bet vienvārdsakot ņem divus relejus (katru savai pusei) un taisi augšā invertoru. Vajadzēs arī atrast plusu no aizdedzes.
Neizklausās arī baigais prāta darbs nonstopā kurināt 4*21W
kaut kā ļoooti sen nav redzēts tāds spoks.
Varētu vienīgi kurināt uz kādu piekto daļu no jaudas, lai vakarā ir kā gabarīti. Tad nevajadzētu invertoru bet nedaudz sarežģītāku štelli.
kaut kā ļoooti sen nav redzēts tāds spoks.
Varētu vienīgi kurināt uz kādu piekto daļu no jaudas, lai vakarā ir kā gabarīti. Tad nevajadzētu invertoru bet nedaudz sarežģītāku štelli.
beidz murgot ! kādu invertoru ? wtf ?
paņem 3 kontaktu spuldzīti un viss ok, ja grib ar glamūru, tad mazos kvēldiegus virknē...
paņem 3 kontaktu spuldzīti un viss ok, ja grib ar glamūru, tad mazos kvēldiegus virknē...
Da labi, sorry, kungs. Nebiju iedomājies par tik vienkāršu štelli kā 3 kontaktu spuldze.
vienkārši pa ausu galam likās, ka biju manījis, ka kāds kaut kur ar releju lika invertoru.
vienkārši pa ausu galam likās, ka biju manījis, ka kāds kaut kur ar releju lika invertoru.
Varbūt kāds kompakta ipašnieks ar ko tadu ir darijis?
Nau skaidrs kas tur ar to sledzi jamaina viņš auto nesen iegadāts miglas nau nekad liktas.
kautkad slēdzis ir aimugurejam miglām doma ķerties klāt tad lidz galam.
Nau skaidrs kas tur ar to sledzi jamaina viņš auto nesen iegadāts miglas nau nekad liktas.
kautkad slēdzis ir aimugurejam miglām doma ķerties klāt tad lidz galam.
Kāds nevar man pārdot nepieciešamos vadus un pogu? Nopirku migliniekus , bet poga un vadi tikai ir uz aizmugurējiem. Priekšējiem jāvelk.
Kāds nevarētu pateikt ar kuru no ''gaismas moduļa'' štekera piniem var pa taisno pievienot augšējo vadu no miglu slēdža? Nevaru saprast kas man tur neiet
Help.. Kam no tā štekera vispār vajadzētu nākt? 12v? Pārējo it kā esmu 3x pārbaudijis, izzvanijis...kasp1js rakstīja:Kāds nevarētu pateikt ar kuru no ''gaismas moduļa'' štekera piniem var pa taisno pievienot augšējo vadu no miglu slēdža? Nevaru saprast kas man tur neiet