klikica 2.0 convertablis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Bet vai tas pats ir arī ar gaišiem ādas saloniem?
ari tas pats intrese kas man sagaida vasaraa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tatad, renio, man pakala ir peleki un prieksa jaunie ir balti!
Ruu, vietas ir dafiga, bez cepiena, man pat ir 3 sedejusi un ipasi nesudzejas!
Un par karstiem benkiem- mani baltie uzsilt jau ka dirsa, negribetu iedomaties ka ir kad ir melni saule gruzd!
Ruu, vietas ir dafiga, bez cepiena, man pat ir 3 sedejusi un ipasi nesudzejas!
Un par karstiem benkiem- mani baltie uzsilt jau ka dirsa, negribetu iedomaties ka ir kad ir melni saule gruzd!
sorry, par neprezitāti.
Karstās dienās ir tā ka pat apsēsties nevar?
Karstās dienās ir tā ka pat apsēsties nevar?
Melniem - točna jā. Baltiem - jā.
Tad jau reāli sanāk ka ir jāņem drēbe+alcantara
Man ir dzelteni un jā, vasarā ir ļoooti karsti, kad saulē pastāv un ziemā ļoti auksti
Vislabākais risinājums - Alcantras Vāderi vai Pusādas, bet paskats tāds, kā kuram Ar ādu ne tikai var apdedzināties, bet arī dirsa un mugura slapja visu laiku vasarā
Kā klausies, tā vieni vienīgi mīnusi.....
Cmooon, nav jau ta ka nevar apsesties, var, tikai ir karsti, un es pat uz saviem ta laika pelēkajiem esmu dirsu apsvilinājis!
Bet nu ja gribi braukt ar kabrioletu, tad var paciest arī uzsilušus beņķus, un ticat man, kabrio mazākais cepiens ir par uzsilušiem beņķiem, ir daudz un dažādu lietu, kas jūsu galvu lauzīs vairāk, par nieka uzsilušiem beņķiem, un vēl runājot par karstiem beņķiem - vienreiz dabūsi čūlas uz pakaļas, sāksi meklēt vietas ēnā!
+ manā gadījumā, zinot cik latvijā daudz urāli ir, nemaz tik bieži nesanak mašīnu atstāt bez uzraudzības, vēljovairāk ar nolaistu jumtu, tak ir dzirdēts ka spļauj iekšā un činčikus nākas atrast šad un tad!
Mazs ieskats visiem kabrio mīļiem, jūs pat nespējat iedomāties kādas ir sajūtas kad mašina +30 grādos nostāv saulē kkur, vnk silumnīcas efekts :melns_auduma_jumts:
Bet nu ja gribi braukt ar kabrioletu, tad var paciest arī uzsilušus beņķus, un ticat man, kabrio mazākais cepiens ir par uzsilušiem beņķiem, ir daudz un dažādu lietu, kas jūsu galvu lauzīs vairāk, par nieka uzsilušiem beņķiem, un vēl runājot par karstiem beņķiem - vienreiz dabūsi čūlas uz pakaļas, sāksi meklēt vietas ēnā!
+ manā gadījumā, zinot cik latvijā daudz urāli ir, nemaz tik bieži nesanak mašīnu atstāt bez uzraudzības, vēljovairāk ar nolaistu jumtu, tak ir dzirdēts ka spļauj iekšā un činčikus nākas atrast šad un tad!
Mazs ieskats visiem kabrio mīļiem, jūs pat nespējat iedomāties kādas ir sajūtas kad mašina +30 grādos nostāv saulē kkur, vnk silumnīcas efekts :melns_auduma_jumts:
Ir ir traki ar to ādu!
Pašam ir melns ādinieks, un kad uz vasaras beigām noklājās klima, šķiet ne vienu vien dienu oliņas pacepu!
Pašam ir melns ādinieks, un kad uz vasaras beigām noklājās klima, šķiet ne vienu vien dienu oliņas pacepu!
skaistums prasa upurus
laiakm vasara vareesu
Labas cenas.
Labas cenas.
Klikic pastāstī vēl par savu pieredzi ar kabrio, kādi vēl ir "-" un "+".
VO VO PASTAASTI, KA ARI PASTASTI SIKAAK PAR JUMTA KOPSANU
Labas cenas.
Labas cenas.
Tatad, nu tas ka uzkarst benki saule, un ja brauka ar aizvertu jumtu siltās dienās drausmīga žara iekša ir, v ienīgais glābējs ir kondiška!
Vēļ tas ka jumts ļoti jākopj, ir specīalas ķīmijaskuras pirms sezonas jāgāž virsū, lai jumts pa vasaru neizbal, nesadalās!
Biežī jumts jāmazgā - ar kerheri un ziepēm, tad jāpaberž un un jānoskalo. Tad jumts izskatās tik pat ideāls, kā man!
Vēl ir tas, ka teorētiski kad nolaiž jumtu, mašīnai vakarā jātīra salons, ko es nedarīju un tagad salona filtrs devās citos medību laukos!
Un jā protams Cabrio mehānisms, ir 2 vājas vietas tur, nezinu kā sauc, sīkas, bet maksā kosmosu. Bet protams caur mpoweru daudz lētāk!
ja ir vēl kādi jautajumi, nekatrējaties!
Vēļ tas ka jumts ļoti jākopj, ir specīalas ķīmijaskuras pirms sezonas jāgāž virsū, lai jumts pa vasaru neizbal, nesadalās!
Biežī jumts jāmazgā - ar kerheri un ziepēm, tad jāpaberž un un jānoskalo. Tad jumts izskatās tik pat ideāls, kā man!
Vēl ir tas, ka teorētiski kad nolaiž jumtu, mašīnai vakarā jātīra salons, ko es nedarīju un tagad salona filtrs devās citos medību laukos!
Un jā protams Cabrio mehānisms, ir 2 vājas vietas tur, nezinu kā sauc, sīkas, bet maksā kosmosu. Bet protams caur mpoweru daudz lētāk!
ja ir vēl kādi jautajumi, nekatrējaties!
Nu jā, kabriolets prasa papildus rūpes
a kas ta pa kimiju ko jumtam jalieto un cik maksa un kur dabuut?
Labas cenas.
Labas cenas.
Tā pat arī par auto ieziemošanu, vai ir jābūt konkrētiem nosacījumiem kā drīkst turēt ziemā, lai piemēram nostāvot autiņam 3 mēnešus garāža tas nebūtu jau sapelējis (vai šāds risks nepastāv)?
Klavin par ķīmiju jāprasa Driver, un noteikti zinu ka var viņu nopirkt BM Auto!
Renio, nekas tur nesapus, es vsp pa sniegu ar viņu laidu!
Renio, nekas tur nesapus, es vsp pa sniegu ar viņu laidu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right