E36 Touring `98 DIE BESTE - 5000EUR
nav tik traki, 3 dienas vizinajos, man likas ka pat vieglak neka ar manu E93 braukat ar runflatiem R19 ::)Kalnux rakstīja:Šo nu tiešām bail kustināt pa mūsu ceļiem. Skaistulis
Super sterila...kaut tādu e36 būtu vairāk
Solīdi un sterili, diski piešķir svaigumu, tikai nemotors.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
prieks skatities uz tadu e36
tik tad jajautaa, kapec gribi vinju notirgot, jo tadus exemplarus nevar atrast, un otru tadu diezvai nopirksi.
tik tad jajautaa, kapec gribi vinju notirgot, jo tadus exemplarus nevar atrast, un otru tadu diezvai nopirksi.
...
ir ta, ja jau vina lemts but manai, vina ari paliks, bet par 5k eur es labprat to pardosu, un tomer meginasu dabut tadu pasu kutinu bet ar M3 dzineju! :))
sludinājumā ss.lv šis teksts gan ir neriktīgs- Viena no tam kurai nepiecešami metinašanas darbi.
citi padomās ka jametina
citi padomās ka jametina
Skaists auto:)
Kapēc 5000eiro?
Kapēc 5000eiro?
izlabojum4z rakstīja:sludinājumā ss.lv šis teksts gan ir neriktīgs- Viena no tam kurai nepiecešami metinašanas darbi.
citi padomās ka jametina
Jo viņš ir ta verts. Labs auto. Ļoti labs. Ja izpetit viņu to var saprast!KV_ rakstīja:Skaists auto:)
Kapēc 5000eiro?
skaists un sterils e36
autins tiesam perfekts,ne ko pielikt ne atnemt.....
bet lai ari cik vins butu perfekts,ne motoram cena ir man liekas pa augstu....
bet lai ari cik vins butu perfekts,ne motoram cena ir man liekas pa augstu....
E36///M3 1996.coupe S50B32
Katram sava cena, bet nu es vienmer atverts piedavajumiem.
Bet zinot kada ta masina ir labak atstat sev, jus jau labak par manim zinat, cik gruti atrast kaut ko sterilo!
Bet zinot kada ta masina ir labak atstat sev, jus jau labak par manim zinat, cik gruti atrast kaut ko sterilo!
kāds ir jau interesējies?
Un ja butu 2.8, blautu, ka "tikaj motors parak rijigs"
Protams ka ir.kkk_24 rakstīja:kāds ir jau interesējies?
Tas laika jautajums, bet ka es precizeju ja tas nenotiksies lidz vasaras beigam, domaju ka es to atstašu sev. Garaža ir jau nopirkta :)
sludinājums ne topiks un apakša tik tīra jo pirmajā lapā ir bilde kur auto stāv slapš moikā un fonā redzams -kas?
tieši tā,pacēlājs
tieši tā,pacēlājs
ko tu gribēji ar to pateikt?
un? kas tur slikts ka viss samazgāts zem auto..? tev laikam baigi skaužvilks25 rakstīja:sludinājums ne topiks un apakša tik tīra jo pirmajā lapā ir bilde kur auto stāv slapš moikā un fonā redzams -kas?
tieši tā,pacēlājs
Auto nebija mazgats leja!!
Vienkarši es tur mazgaju autinus :)
Vienkarši ta ir +- vieniga vieta kur es mazgaju autinus!
p.s.
Bildets autins no lejas ir pirmaja diena kad es to dabuju uz LV!
Bet pirmo reiz mazgajau autinu pec 2 nedelam, kad pabeidzu visus darbus!
Vienkarši es tur mazgaju autinus :)
Vienkarši ta ir +- vieniga vieta kur es mazgaju autinus!
p.s.
Bildets autins no lejas ir pirmaja diena kad es to dabuju uz LV!
Bet pirmo reiz mazgajau autinu pec 2 nedelam, kad pabeidzu visus darbus!