Zaķīša žurcis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
tur tak nav vairs ko celt ta ma'sina izmaksas velviena is cena labak izdoma cik verts vins tev bija un lai draugs gada naudu tagad tici man ta tev buss mierigak
Ps: zel un jutu tev lidzi bet tam laikam ir jaiziet cauri visiem pats tada situacija esmu bijis 2 reizes kad iedodu draugam masinu un beigas sagaidu nepatikamu zvanu
Ps: zel un jutu tev lidzi bet tam laikam ir jaiziet cauri visiem pats tada situacija esmu bijis 2 reizes kad iedodu draugam masinu un beigas sagaidu nepatikamu zvanu
Ar pāris lietotaju palīdzību, ganjau daļās lētak sadabūšu un gribētos uz sezonas noslēgumu ar viņu aizbraukt
Ko jūs te rakstat cilvēkam muļķības, ka auto metams. Te viss ir labojams, gari vakari pa garāžu , nedaudz alus un lēnām varēs tīksmināties, cik labi viss ir sanācis. Lai veicas, nenolaid rokas.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
tam auto nav absolūti nekā tāda unikāla, lai viņu pūlētos uzcelt.
Pārdot "labajam" čomam lai liek kur grib.
Pārdot "labajam" čomam lai liek kur grib.
Laikam jau piekritīšu tam, ka celt augšā šo auto ir bezjēdzīgi un neadekvāti dārgi. Parasta žurka, kuras cena tirgū ir mazāka par virsbūves taisnošanas izmaksām. Plus - uz aci jau glāzi vietā nedabūs, visticamāk, ka ģeometrija būs upsī kopā ar visu darbu un materiāliem...
nu nekas traks nav.Es e30 sasitu,ka bija lanžarons jātaisno,būris no labas puses greizs uz iekšu (paldies MTZ ) ,durvis vienā pusē abas bija jāmaina,spārns,bamperis,lukturis utt..gadu nobraucām,trāpījām Rīgā ziemā uz sāls sezonu un tad gan,skatei beidzoties aizgaja uz tolmetu.
Lai tev tik ir apņēmība un nenolaižas rokas.Tur viss ir labojams.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Rokas nenolaidīsim, labosim, labosim, jo čoms kas iebrauca ir mehāniķis un ir zināšanas šādās lietās viņam, tagad tik jazīmē naudiņas, lai atrāk ielās ir un nav ar viņa passātu jābraukā apkārt Gribās atpakaļ savam pie stūres sēsties
Guncis rakstīja:nu nekas traks nav.Es e30 sasitu,ka bija lanžarons jātaisno,būris no labas puses greizs uz iekšu (paldies MTZ ) ,durvis vienā pusē abas bija jāmaina,spārns,bamperis,lukturis utt..gadu nobraucām,trāpījām Rīgā ziemā uz sāls sezonu un tad gan,skatei beidzoties aizgaja uz tolmetu.
Nu Tu esi īpaš eksemplārs
Iespējams par metināsanu paprasīs 40ls Drīz jau būšu ielās, cerams
Īr atrasta donora buņdža no kuras tiks ņemts viss tas koka apskādētais šķīvis Krāsas pat sakrīt
šitam jāpaseko līdzi būs, izskatās, ka nebūs kārtējais 500Ls žurka - topiks - tolmets variants
met bildes iekšā ar donoru utt. , lai redz ko dari
met bildes iekšā ar donoru utt. , lai redz ko dari
+1 man arī interesē process
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Sodien, beidzot ir ta diena, kad manejais ieraudzija servisa placi un tuvako dienu laika tik metinats
Sakarā ar servisa nosaukto ciparu par metināšanu mans bembīts tie klaists pa daļām prom, ja ir intrese PM vai ari 20567362
Kādu ciparu tad nosauca?
Lai tak čoms maksā
Lai tak čoms maksā
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
...un kāpēc jau gaidīju šādu iznākumu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right