E36-m50b25 BY Vl@dis
ura iegadajos citu radiatoru ar caurumu datcikam!
vel iegadats logu tiritaju ba4oks kopa ar sukni un nomainiti aizmugurue lukturi :)
Rit bildities izliksu
vel iegadats logu tiritaju ba4oks kopa ar sukni un nomainiti aizmugurue lukturi :)
Rit bildities izliksu
viewtopic.php?f=18&t=2190
beidzot skaidrs kursh ar tiem pretiigajiem engeljiem te vizinaas pa juglu
A kur tu vizienies? Neesmu manījis juglā lkm. Bergbmw man kkur blakus maja laikam dzivo
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ir redzeets Guzlis auto - ljoti ok izskataas :)
O_o guzlim toch skaists! Neesmu manījis kurā kooperatīvā turi autiņu?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
kaads grib aplasiit :D kraaasa ar piemeerotaShreks rakstīja:O_o guzlim toch skaists! Neesmu manījis kurā kooperatīvā turi autiņu?
šitas labi izskatās , lūpu nenākas bieži mainīt
aiz galapunkta. nu pagaidaam nav naacies vinja diezgan labi pielokaas kur vajag :d bet nu iepliisusi ir taa kaa gan jau naaksies ar laiku mainiit
Nav tik traki, es tādu lūpu visas vasara garumā pa zemi vilku - beigās pārdevu čalim ar e30, kas viņu gan pa zemi velk, gan pa zāli un trasēm ir izmīcījis - joprojām turāsguzlis rakstīja:aiz galapunkta. nu pagaidaam nav naacies vinja diezgan labi pielokaas kur vajag :d bet nu iepliisusi ir taa kaa gan jau naaksies ar laiku mainiit
Ka kuram patik.man piemeram lidz vemšanai nepatik apmisti miglinieki.un ko man tagad arij pateikt rekur kas mums te jugla brauka ar pretigiem iemistiem miglinikiem?guzlis rakstīja:beidzot skaidrs kursh ar tiem pretiigajiem engeljiem te vizinaas pa juglu
Es paturu savas negativas domas pie sevis.man patik mani zili rinjki,tev patik savi miglinikie,priecaies.
Un es nelienu tava topika un nerakstu savu negativu domu par migliniekiem.
nez man jau patīk tie zilie eņģeļi
kā saka visiem jau neizpatiksi
kā saka visiem jau neizpatiksi
Sen nebiju licis jaunumus.ir dabuta TA 22.11.2014! Bija sirds mainja(tagad iekša sitas sirds ar 192 sitieniem minute (diemžel foto nau)
Ljoti sen bija ieliktas citas acis .
Palika vel 101 lieta kas janomaina.
Ljoti sen bija ieliktas citas acis .
Palika vel 101 lieta kas janomaina.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tie zilie gabarīti jāņem laukā
Jau ir izniemts .tagad jasaliek atpakalj acis.uz TA niemu nost
tos eņģeļus ar lūdzu neliec atpakaļ...
Doma ir samainit vinjus pret kautkadiem citiem ar citu krasu. Gribu zaljus vai baltus.šitie priekš meitenes deretu vini kautka roza krasa nakti spid
pamatdoma bija tāda, ka viņus vispār nahrenizēt vajag..