Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 679
- chevron_right
Vakar tavējais Gekon protams uz miera ielas
Nevar but..Sabinchix rakstīja:Vakar tavējais Gekon protams uz miera ielas
pirms apmēram stundas uz Juglas ielas,netālu no carwash redzēta zila kūtiņa.
coupe 2.8
Sabinchix vakar griezās no Brīvības uz Cēsu ielu ap plkst. 22
Jap, braucu mājiņās pēc treniņaBA4A rakstīja:Sabinchix vakar griezās no Brīvības uz Cēsu ielu ap plkst. 22
Tevi gan nemanīju
biju Pērnavas/Brīvības krustā ar velošoseju
saspiegots gekona auto deglava maximas stāvvietā no rīta
m4z vakar vizinājās pa kuldīgu
arii redzeeju teviGekons rakstīja:Klavins uz Vienibas gatves pirms 10 min!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Satikts kmartiiini, negaidiiti
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
16:15 redzēju Skudraa uz A7 pie Katlkalna.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
kupeju vai touringu?
jo ja kupeju tad tas biju es jo taja pasa laika ari es tur biju ar vinja ex kupeju
jo ja kupeju tad tas biju es jo taja pasa laika ari es tur biju ar vinja ex kupeju
Labas cenas.
Labas cenas.
es tevi ar samaju!!!KLAVINS rakstīja:sorit redzets Martinez kur buve jauno tilta pievadu pie bauskas sosejas
tik nezinu kas ta pa vietu bija!
redzeju, meiginaju pagut pamat pretii
kaut kur pie ta drausmiga tilta pardaugava kuru tagad remontee, bet precizi ari nezinu
kaut kur pie ta drausmiga tilta pardaugava kuru tagad remontee, bet precizi ari nezinu
Labas cenas.
Labas cenas.
Kupeju, nu tad tas biji tu, es biju ar darba citroenu.KLAVINS rakstīja:kupeju vai touringu?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Šodien Kriss, Gekons un, laikam, ja nemaldos tumši zila kūtiņa ar dzeltenām miglām un EEDC uzlīmi logā. Izskatījās pēc shadowscreenn, bet moš nē
Ap 1`niem naktī redzēt, škiet, ka sedans ar e36 uzlīmēm pie Maximas, Limbažos
Tev ar redzēju!Klavz rakstīja:Ap 1`niem naktī redzēt, škiet, ka sedans ar e36 uzlīmēm pie Maximas, Limbažos
Biju mītingā tur satikti pārsvarā kluba pārstāvji.
Erchle satikts Elvis
Un velāk krastenē happo , agris13 u.c
Erchle satikts Elvis
Un velāk krastenē happo , agris13 u.c
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5