KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Offtopic
Nu compactā atmetot benķus ir daudz vairāk vietas nekā sedanā atmetot
Nu compactā atmetot benķus ir daudz vairāk vietas nekā sedanā atmetot
Tavs viedoklis ir galīgi greizs.RF_ rakstīja:Kas kompaktam ir praktiskāks un ērtāks ? Eglīti uz Ziemassvētkiem atvest nevar. Kartupeļus ar nav kur ielikt. Normāls cilvēks no laukiem ar savu masu pat tur iekāpt nevar. Par aizmugurē sēdošajiem pat nerunājot. Tas ir mans viedoklis. Ja jau tēmas autors nopirka, tad kartupeļus vai eglīti nevedīs un arī nav 2 metrīgs skapis.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ak jel priekšniek, nezināju, ka kāda cilvēka domas/viedoklis par kaut ko var būt nepareizi. Vajadzētu tev iet par latviešu valodas skolotāju un labot domrakstus. Visiem varētu krāmēt gulbīšus ar piebildi - tavas domas nav pareizas par konkrēto tematu.
Laikam pareizās domas šajā forumā ir paņemt ziepes rokās un drukāt - skaisti, labi, jauki, smuki.
Laikam pareizās domas šajā forumā ir paņemt ziepes rokās un drukāt - skaisti, labi, jauki, smuki.
fyi ar kompaktu esmu vedis gan eglīti, gan kartupeļu maisus un pat malku no meža par vietas trūkumu kompaktā jau nu tiešām nevar sūdzēties
kompakta panelis ir praktiskāks, vairāk visādu plauktiņu kur salikt nevajadzīgu drazu
kompakta panelis ir praktiskāks, vairāk visādu plauktiņu kur salikt nevajadzīgu drazu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Runajot par praktiskumu, bezizejas gadijuma, chomam esmu aizvedis leduskapi un velasmashinu ar kompotu
p.s
RF_ ,nav ko piebilst - cirvis
p.s
Pēdējais labojis gilbert - 28 Okt 2013, 20:13, kopā labots 1 reizi.
sveicu ar auto!
vaig vairāk bildes!
pie darāmo darbu saraksta pievieno vēl logu tonēšanu!
vaig vairāk bildes!
pie darāmo darbu saraksta pievieno vēl logu tonēšanu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
compact ze best katrs savu auto perk savam vajadzibam
Tu esi vēl viens ānuss kas uzskata, ka tikai viņam ir taisnība un visi citi ir stulbeņi. Ja vari aizvest ledusskapi ved. Man prieks par tevi.gilbert rakstīja:Runajot par praktiskumu, bezizejas gadijuma, chomam esmu aizvedis leduskapi un velasmashinu ar kompotu
p.s
ew dv iedzer aliņu un atslābsti
No seerijas, knigu nechital no mnenije imejuRF_ rakstīja:Tu esi vēl viens ānuss kas uzskata, ka tikai viņam ir taisnība un visi citi ir stulbeņi. Ja vari aizvest ledusskapi ved. Man prieks par tevi.gilbert rakstīja:Runajot par praktiskumu, bezizejas gadijuma, chomam esmu aizvedis leduskapi un velasmashinu ar kompotu
p.s
tak atslabstiet chali, ka KV saka un bus labi,
kompaktam nav ne vainas-saisinats tourings
kompaktam nav ne vainas-saisinats tourings
No serijas Vienam patik mate, otram meita un tresajam kleita. Nezinu kapc kompakti atgadina 2 golfu. loti praktiska masina un bmw veel rwd, vispar super! Lai labi un ilgi ripo!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tik daudz konpaktu nemiletaju,ka bus japadoma jauztaisa atsevishki kompakta klubu, sametamies domenam :)
Viens gads bij toringu gads kad daudzi letotaji iegadajas touringus, viens bij kupeju gads, tad nu 2014.g. jabūt compactu gadam
Kādus diskus ieteiktu likt uz vasaru compactam no r16 un platus? varbūt kkas iepatīkas.
un tu pēctam uzliksi arī atbilstoši platu riepu, jeb tāpat kā visi pārejie uzstīvēs kaut kādu mizu?
ko izmēri? pats braucu ar 16niekiem. 225/50zr16 nav ne baloni ne mizas. pie ceļa turas ka prieks un ari apmales disku sānus neskrāpē. standarta diska platums bij laikam 7jKV_ rakstīja:izmēri?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right