centrālā atslēga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 21
- chevron_right
centrālā atslēga vispār ir tā fīča, ka slēdzot vienas durvis, aizslēdzas visas.
bet ar pulti aizslēgt ir ar pulti aizslēgt - distances aizslēgšana
vārnas gadījumā: tev pults mašīnai strādā uz gaismas staru t.i. infrasarkano, kā tv pultis?
bet ar pulti aizslēgt ir ar pulti aizslēgt - distances aizslēgšana
vārnas gadījumā: tev pults mašīnai strādā uz gaismas staru t.i. infrasarkano, kā tv pultis?
Nu sanak taa, domaju ka nav man vienigajam Bet tur 100% tai lampinai jabut, palikusas tikai tas daksas kur sedinat virsu lampinu!
wrum, wrūūūm
ari var but, bet nu to jau tev vajadzetu zinat!!! manam aclegam ari ir lampinja bet ta ir tikai lampinja
...
+1 man a atslēgā ir vnk lampiņa,kura domāju,ka vnk nestrādā,bet kkā mokot vaļā bagāžnieku pa tumsu pamanīju,ka tomēr kkā iedegas,tātad parast tipa lukturīts,lai pa tumsu redzi kur atslēgu bāz
coupe 2.8
nu es arī tā domāju, ka tikai lukturītis, jo savādāk jau vajadzētu tiešu redzamību uz noteiktu auto punktu, kurā novietots IR sensors, lai aizslēgtu/atslēgtu auto.
Mana problēma atrisināta. Saimainīju iekšējo "serdeni" atslēgām un tagad viss darbojas kā nākas!
Pakonsultējoties ar citiem nonācu pie slēddziena, ka rezerves atslēga iespējams jāpārkodē. Zinu, ka ir kaut kādi tutoriali iekš youtube.com, bet to vēlāk!
Te bilde no kā pa lielam atslēga sastāv (šī atslēga ir ar tālvadības pulti):
Pakonsultējoties ar citiem nonācu pie slēddziena, ka rezerves atslēga iespējams jāpārkodē. Zinu, ka ir kaut kādi tutoriali iekš youtube.com, bet to vēlāk!
Te bilde no kā pa lielam atslēga sastāv (šī atslēga ir ar tālvadības pulti):
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kas varētu būt pie vainas:
nevaru atvērt priekšējās pasažiera durvis, ne no iekša ne no ārpuses un ir tāda sajūta, ka nevar līdz galam atvērt no mazo pipsi, kas aiztaisa durvis no iekšpuses. Līdz ar ko īsti nenostrādā centrālā atslēga, kad taisā vaļā ciet.
Vai pie vainas ir centrālās atslēgas datčiks? Vai arī kāds relejs?
P.S. Vai ņemot nost abšivku ka durvis ir ciet, vai vispār kaut kam tikt klāt?
nevaru atvērt priekšējās pasažiera durvis, ne no iekša ne no ārpuses un ir tāda sajūta, ka nevar līdz galam atvērt no mazo pipsi, kas aiztaisa durvis no iekšpuses. Līdz ar ko īsti nenostrādā centrālā atslēga, kad taisā vaļā ciet.
Vai pie vainas ir centrālās atslēgas datčiks? Vai arī kāds relejs?
P.S. Vai ņemot nost abšivku ka durvis ir ciet, vai vispār kaut kam tikt klāt?
a kautkas noklišķ tajaas durviis kad spaida centralu? un kas ar atsleegu ja groza?
man jau liekas ka nekas nenotiek, tādēļ aizdomas krīt uz centrālo atslēgu.
Vai pareizi saprotu ka centrālai atslēgai relejs atrodas zem bardačoka?
tatad man intrese kapec man nestrada centrala atslega,kur es varetu meklet problemu? cik man teica choms tad tas centralas bloks atrodas aiz barda choka iekspuse pie spara taja malaa,itka atradu,bet ka lai parbaudu kas tur beigts vai kaa?? jo ir apnicis katreiz manuali slegt durvis no iekshpuses pa vienai ciet :(
vispaar bedz cept jaunus topikus, ja nee likshu brīdinājumus.
pa temeu: viss paareejais no elektronikas strādā, tikai centralka nestrādā?
pa temeu: viss paareejais no elektronikas strādā, tikai centralka nestrādā?
es jau nu saktu ar drosinatajiemSharpay rakstīja:tatad man intrese kapec man nestrada centrala atslega,kur es varetu meklet problemu? cik man teica choms tad tas centralas bloks atrodas aiz barda choka iekspuse pie spara taja malaa,itka atradu,bet ka lai parbaudu kas tur beigts vai kaa?? jo ir apnicis katreiz manuali slegt durvis no iekshpuses pa vienai ciet :(
varu saderet ka problema ari nebus zke, bet gan vados.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
kāds nav sev mainījis sev centrālās atslēgas motoriņu? Bļin nekādi nevaru dabūt viņu atpakaļ...ir kaut kāda viltība? Varbūt kāds vēlas man nomainīt?
mož šis kautko palīdz?
īsti nav, jo man tieši īsti interesē kā to motoriņa bloku var dabūt atpakaļ iekš tās plasmasas, kura tur viņu.
Bagāžnieka centrālās atslēgas motoriņam pie kura no visiem 5 vadiem varētu piemest testeri,lai redzētu vai vispār līdz viņam atnāk strāva vai impuls,ka jāver ciet vai vaļā? Nu kā var pārbaudīt vai pats motorīts strādā un kuri vadi ir tie pa kuriem padodas impulss atslēgt/aizslēgt?
coupe 2.8
Manuprāt pārlocījušies vadi gofrā no virsbūves uz bagāžnieka vāku. Tādā gadījumā mērīt kaut ko pie motoriņa nav jēgas, vajag pārbaudīt tos vadus.
Bet pie kuriem kontaktiem kam jānāk, jāskatās pēc shēmas.
X311 pie kontakta 3 pienāk strāva, kuru tālāk padodot uz X311 štekera 1. vai 2. dod ziņu blokam aizslēgt vai atslēgt centrālo atslēgu. Motriņam strāva pienāk štekerī X315.
Tā pēc shēmas izskatās. Ja kļūdos - nesist stipri
Bet pie kuriem kontaktiem kam jānāk, jāskatās pēc shēmas.
X311 pie kontakta 3 pienāk strāva, kuru tālāk padodot uz X311 štekera 1. vai 2. dod ziņu blokam aizslēgt vai atslēgt centrālo atslēgu. Motriņam strāva pienāk štekerī X315.
Tā pēc shēmas izskatās. Ja kļūdos - nesist stipri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 21
- chevron_right