E36 arku valcešana. Kā to dara.
Ar diviem piegaajieniem
Taa izskataas arka ,kas izspiesta par 4,5cm un bez kraasoshanas
Taa izskataas arka ,kas izspiesta par 4,5cm un bez kraasoshanas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pa smuko! bus jabrauc ciemos pie tevis!
kads tev diskiem platums un riepu izmers?
kads tev diskiem platums un riepu izmers?
aizmuguree j10 riepa 245/40 (ja nemaldos)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Domāju, ka man pat ar 1cm pietiks Arkas man veselas. Vismaz pēdējo reizi rudenī čamdīju un nebija ne rūsas burbulīša, kur nu vēl špahtelsOrkaans rakstīja:Cik daudz plataakas taas arkas tev vajag? Ja nav briesmiigi samuureetas un sapuvushas ,tad liidz kaadi 2cm plataakas varu paliidzeet dabuut
Kāds ET tiem j10Orkaans rakstīja:aizmuguree j10 riepa 245/40 (ja nemaldos)
ET ir 35
esmu nopircis vasarai savam e36 act diskus, disku izmēri- r16, et20 j8, diski no e34, gumijas izmēri- 205/50/r16
čoms sakot ka ķersies, ar ko esmu samierinājies, tad nu gribētos painteresēties, kā tad īsti pareizi jāpieloka arkas iekšēja mala, jo valcēt jau nebūs jēgas, ja to maliņu vajadzēs pielocīt par pāris mm!
čoms sakot ka ķersies, ar ko esmu samierinājies, tad nu gribētos painteresēties, kā tad īsti pareizi jāpieloka arkas iekšēja mala, jo valcēt jau nebūs jēgas, ja to maliņu vajadzēs pielocīt par pāris mm!
Uzliec 205/40 gumiju un varēsi braukt! Ja gribēsi mēmi nisēdināt, tad gan nāksies bik pievalcēt arkas.
sēdinājums paredzēts 40/20mm, citas riepas pirkt negribas, jo jau ir nopirktas tās pašas 205/50! :)
kā tad tās malas pareizi jāpieloka, kādam ir pieredze?
kā tad tās malas pareizi jāpieloka, kādam ir pieredze?
Youtube pilns kā vajag darīt un kā nē.
Pie reizes vari uzlabot omu paskatoties feiliņus
Pie reizes vari uzlabot omu paskatoties feiliņus
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
po tas ierices,trubas rulee es savam vakar izvalceeju taa.shaphtels un krasoshana rulee
ar kompatu pa brugji
Ir nepieciešamība nedaudz pavalcēt aizmugurējās arkas sedanam. Viena ir iemīcīta un ķeras līkumos, otru arī pie reizes vajag. Sterili nav nepieciešamības, bet ne jau ar āmuru. Kur labāk vērsties?
t.26115112
t.26115112
izvalceta,bet vel nebija izslipeta lidz galam.semaka diski stav virsuu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
ADParts.
Droši vien nē. Tā ir vienīgā, kuru zinu.