3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 99
- chevron_right
Nu man nakamnedelas nogale laika bus, vajadzetu but:)
Nu ja šo ceturtdien tikšu uz Liepāju, tad varēšu pievienoties, bet neko nesolo.
Kā patik sniegs? Kur labākie liikuminji?:D
Iemeginaju Rietumcentra stavlaukumu un centra likumus:D
Iemeginaju Rietumcentra stavlaukumu un centra likumus:D
Pie olimpiskaa, vins tachu tads shaurs:D
un pa to brugji labi slid? Man jau kaut ka bail sabendet diskus. RC stavlaukums ideals, vakar ta skatijos, ka ielas bembji vien peksnji braukaja:D
Uz kurmajas prospekta laukumu nav verts braukt, tur ir nenormalas bedres, bet ta jau parsvara visi liikumi njemami, vakar braucu mentiem no muguras un slidinajos:D
un pa to brugji labi slid? Man jau kaut ka bail sabendet diskus. RC stavlaukums ideals, vakar ta skatijos, ka ielas bembji vien peksnji braukaja:D
Uz kurmajas prospekta laukumu nav verts braukt, tur ir nenormalas bedres, bet ta jau parsvara visi liikumi njemami, vakar braucu mentiem no muguras un slidinajos:D
Sovakar kads buus ielaas vakar biju kadu pusotru stundu sliipeju tikai kautkur kaapu araa maku pazaudeeju
Es busu ap 8iem ielaas kautkur pie fonteina
Es busu ap 8iem ielaas kautkur pie fonteina
Es vakar ari biju, ap 10iem braukajos kadu stundu. Šodien japaskatas, nedaudz japapilda pienakumi, bet ja atliks brivais laiks tad noteikti, ka paslidinashos kkur:)))
Pie pašvaldības policijas,tok blakus topam. Jā,pa bruģi slid prīmāWildutch rakstīja:Pie olimpiskaa, vins tachu tads shaurs:D
Bet tur tachu var aplauzt ritenjus:D
Tikko atbraucu no liepājas, uz pusi mazāk sniegs nekā kuldīgā, un pirms 2h DEPO redzēta melna kupeja ar kluba logo stiklā
Ja brauc ar r18 tad iespējams. ar r15 no problemWildutch rakstīja:Bet tur tachu var aplauzt ritenjus:D
Neatceries kāds bija nr zīmi?Rudziņš rakstīja:Tikko atbraucu no liepājas, uz pusi mazāk sniegs nekā kuldīgā, un pirms 2h DEPO redzēta melna kupeja ar kluba logo stiklā
Vakar ietesteju to laukumu pie mentiem.ap plkst.8iem, nu ir labi:D bija tur vel melns compots, sorry bet izskatijas ka galigi nesanak..:-(
vakar vizinājos kādas 2,5 stundas vienīgais ko redzēju no e36 bija melns kompakts un tourings pie fonteina laukuma no šejienes neviens
Tas bija taspatd kompots:D liepaja vislaik redzu divus melnus touringus. Es vakar pa rc laukumu un pie mentenes biju. Ta jau nevares satikties:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Šovakar vismaz kautkur brauksi ??
Ap kadiem 11iem domaju
Nesanāks jums šovakar slīpēt pa ielām,jo liepājā sniega vairs NAVA līst lietus,un viss kūst
Topashu gribeju rakstit,sviests kaut kads:((
Un tieši kad uz Liepāju braucu vienkārši lieliski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5