Black Coupe 318is -> 325 [Lomax]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Ar kkas pie vizuālā piesasita, lai arī ar tuninga elementiem, bet tāds neirasti labs kopskats...
Tam koniskasm kkadu aizsargsienu uzliec, nav labi ka viņs tur tā mētājās..
Tam koniskasm kkadu aizsargsienu uzliec, nav labi ka viņs tur tā mētājās..
e36
Tāā beika vsp ir kronisSlim rakstīja:diski labie, beeet nahujam bildējot salonu jāizceļ tā beisbolene ???? Respektu forumā šitā neiedzīsi
Manlieks cilvēki, kas viņu tur glabā, nekad dzīvē neizmanto, tas ir apmēram tāds - bļe esmu debīls, ja kas bembī beika stāv
Palabojiet, ja kļūdos.
Jā, beikas bagāžniekā atsauc atmiņā - dziļas lauku ballesSTUDENTS rakstīja:Tāā beika vsp ir kronisSlim rakstīja:diski labie, beeet nahujam bildējot salonu jāizceļ tā beisbolene ???? Respektu forumā šitā neiedzīsi
Manlieks cilvēki, kas viņu tur glabā, nekad dzīvē neizmanto, tas ir apmēram tāds - bļe esmu debīls, ja kas bembī beika stāv
Palabojiet, ja kļūdos.
Es jau arī gribēju teikt kad virpota !
Jo beigās gals pārāk liels ! Mums skolā neļāva kad 3 jau biju izvirpojis
Tev tie Dezenti ir 16 vai 17 colas !?
nu ta vismaz pa rokai noliktu kkur salonā, ja fiksi savajagās pavicināties, bet baganā jēga maza, kamēr atvērsi un izvilksi ārā, jau pa čaiņiku var paspēt dabūt, un ziemās e36 mēdz iesalt tā sranā slēdzene, tad vispār būs žopaSTUDENTS rakstīja:Tāā beika vsp ir kronisSlim rakstīja:diski labie, beeet nahujam bildējot salonu jāizceļ tā beisbolene ???? Respektu forumā šitā neiedzīsi
Palabojiet, ja kļūdos.
bet pa tēmu spoguļi tev čista trāpijušies interesanti, pat diezgan piedūrīgi
BMW-Big Money Waste
Nu ja iesalst, tad no ieksas var tikt mierigi bagaznieka bet parasti ari turu salona. Zini ka, dzivoju Olaine, te pa piektdienam daudz kas notiek
16Riccijs rakstīja:Es jau arī gribēju teikt kad virpota !
Opa! Kaads ari beidzot no olaines puses
Apsveicu ar pirkumu, kopumā interesants tev tas aparāts!
Apsveicu ar pirkumu, kopumā interesants tev tas aparāts!
Es gan no labu gabalinu iekshaa Jaunolaines ,mežā:D
Nedaudz palika gaidit ielam,kad es varesu izbraukt ar savu Un vel Jaunolaine bus par 1 e36 vairakLomax rakstīja:Skatos tu no Jaunolaines, es ari no Jaunolaines, no sarkanam majam esmu D
Īpaši neesmu kritis uz tiem aizm. lukturiem, bet kaut kā piestāv un kopumā patīk.
Un protams prasās spēcīgāku dzini, lai atbilst izskatam
Un protams prasās spēcīgāku dzini, lai atbilst izskatam
Jānis.P rakstīja:Diski gandrīz vai atspēko neglītās lampas, 4 trubas un m3 style priekšējo spārnu lūkas. Tāpēc arī te dažiem liekas piedūrīgs.
Ja attiecīgi to visu saliktu kā normāli jābūt, izskatītos lieliski.
Pa sito laiku izdariti sadi tadi sikumi.
Nomainitas aizmugurejas peldosas bukses.
Prieksejas kalodkas.
Nomainiti engeli, tagd ir Multicolor, var slegt krasu ar pultu.
Nomaintas rocenes un karobkas ada.
Tika samainits baltie pagriezienu uz ranzam.
Tas ari laikam viss uz so bridi.
Tuvakaja laika tiek planots iegadaties, m slieksnus un jauno prieksejo M buferi. Nokrasot diskus. Nomainit elllu.
Marta sakuma tiek planots taisit swapu uz 2.8
Pec dzineja uzstadisanas tiks meklets adas salons ar visu parejo salonu un tiks parkrasots saja pasa krasa.
BILDES
Nomainitas aizmugurejas peldosas bukses.
Prieksejas kalodkas.
Nomainiti engeli, tagd ir Multicolor, var slegt krasu ar pultu.
Nomaintas rocenes un karobkas ada.
Tika samainits baltie pagriezienu uz ranzam.
Tas ari laikam viss uz so bridi.
Tuvakaja laika tiek planots iegadaties, m slieksnus un jauno prieksejo M buferi. Nokrasot diskus. Nomainit elllu.
Marta sakuma tiek planots taisit swapu uz 2.8
Pec dzineja uzstadisanas tiks meklets adas salons ar visu parejo salonu un tiks parkrasots saja pasa krasa.
BILDES
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Hmmm. Kas tie par interesantiem enģeļiem ? foto kā deg ?
Šiem var mainīt krāsas ar pulti.Majors rakstīja:Hmmm. Kas tie par interesantiem enģeļiem ? foto kā deg ?
hmm vispār izskatās diezgan badass braucamais un ar pareizo motoru būs
BMW-Big Money Waste
Kā vispār ir ar šiem eņģeļiem, TA var iziet, ja uzliek uz baltiem? Cik atceros, kaut ko runāja, ka TA vsp nevar ar eņģeļiem iziet, tad teica, ka var, kā tur īsti ir?
Nevar iziet .byrbyr rakstīja:Kā vispār ir ar šiem eņģeļiem, TA var iziet, ja uzliek uz baltiem? Cik atceros, kaut ko runāja, ka TA vsp nevar ar eņģeļiem iziet, tad teica, ka var, kā tur īsti ir?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right