Lācim e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
redzu visu turklat otra puse mentiem var nepatikt ka ir pie skates blitkas
lai tak tie menti iet ieskrieties , es vienam auto biju uzlimejis pa visu skates uzlimeiLācis rakstīja:redzu visu turklat otra puse mentiem var nepatikt ka ir pie skates blitkas
Kāds sakars?tomex rakstīja:vot teķis reising team.
nu tu tak esi no teķa
bet tā uzlīme liekas nedaudz pa lielu!
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Man uzlīme patīk un miglinieku neesamība galīgi netraucē. Kopumā ir labi un jūtu ka būs vēl labāk.
Un kada tam nozime ka tur macos, kadel uzreiz tekreisings?tomex rakstīja:nu tu tak esi no teķa
Pasam patik uzlime dod akcentu un orginalitāti. Man pašam patīk un isti nerup vai tev patik.
Paldies, bus bus, vasara parkrasosu , tik jatiek ar paradiem daziem galaA!gars rakstīja:Man uzlīme patīk un miglinieku neesamība galīgi netraucē. Kopumā ir labi un jūtu ka būs vēl labāk.
Nu ko sen neesmu neko rakstijis.
Pēdējie darbi izdarītie:
1.ieliktas miglas
2. Nomainīta eļļa
3. nomainīts gaisa filtrs
4. uzlikti atpakaļ style 5 u.c mazus sikumus.
lietas kas jāizdara (primārās) :
1. janoskaidro kas noticis ar stures pastipr.
2. Jamaina bremžu kluči (varbūt suporti)
Lietas ko darīšu:
3. m52b28 swap
4. m slieksni
5. Jauni bremžu diski
6. coiloveri
Bildes ko nesen uzņēmu
Pēdējie darbi izdarītie:
1.ieliktas miglas
2. Nomainīta eļļa
3. nomainīts gaisa filtrs
4. uzlikti atpakaļ style 5 u.c mazus sikumus.
lietas kas jāizdara (primārās) :
1. janoskaidro kas noticis ar stures pastipr.
2. Jamaina bremžu kluči (varbūt suporti)
Lietas ko darīšu:
3. m52b28 swap
4. m slieksni
5. Jauni bremžu diski
6. coiloveri
Bildes ko nesen uzņēmu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
NU ko update.
Esmu nopārdevis veco aparātu un lai jaunajam īpašniekam labi ripo ( cik dzirdēju jau 2 reduktori pie dieviem aizgājuši šim)
Esmu ticis pie jauna aparāta. Stock 1.8is kupejas zaļā krāsā. izlaiduma gads 1992.g 12. novembrī.
Auto aprīkojums:
el. lūka, el. logi, 7pogu obc, miglas. r15 orģinālie diski.
Auto neizrūsējis, ļoti labi saglabājusies bundža, rūsa tikai zem vienas arkas. Ir krāsas defekts - cik cilvēki stāstija , brīvdienās konvejers pa kuru tiek krāsotas automašīnas apstājas un mēdz sanākt ar defektiem - manam defekts kad orģinālā laka lobas nost.
Plāni ar šo auto -Pagaidām ikdienas auto, bet tiks lēnām bīdīts uz manu sapņu pusi, vienvārdsakot gatavots street driftam, drīzumā tiks pirkts cits tilts kurš arī būs ar poliuretāna buksēm, sēdinātās atsperes, jauni gultņi, recaro auduma preikšējie beņķī ( ja kādam ir, piedavājat) 3 staru stūre. auto paliks vizuāli stock izskatā taču ritošā un motors tiks būvēti kā no jauna. Motors plānojas m52b28 ar uzlabojumie, bet tas tikai pavasarī.
Pagaidām bildes ieskatam, vēlāk ielikšu kvalitatīvākas
Esmu nopārdevis veco aparātu un lai jaunajam īpašniekam labi ripo ( cik dzirdēju jau 2 reduktori pie dieviem aizgājuši šim)
Esmu ticis pie jauna aparāta. Stock 1.8is kupejas zaļā krāsā. izlaiduma gads 1992.g 12. novembrī.
Auto aprīkojums:
el. lūka, el. logi, 7pogu obc, miglas. r15 orģinālie diski.
Auto neizrūsējis, ļoti labi saglabājusies bundža, rūsa tikai zem vienas arkas. Ir krāsas defekts - cik cilvēki stāstija , brīvdienās konvejers pa kuru tiek krāsotas automašīnas apstājas un mēdz sanākt ar defektiem - manam defekts kad orģinālā laka lobas nost.
Plāni ar šo auto -Pagaidām ikdienas auto, bet tiks lēnām bīdīts uz manu sapņu pusi, vienvārdsakot gatavots street driftam, drīzumā tiks pirkts cits tilts kurš arī būs ar poliuretāna buksēm, sēdinātās atsperes, jauni gultņi, recaro auduma preikšējie beņķī ( ja kādam ir, piedavājat) 3 staru stūre. auto paliks vizuāli stock izskatā taču ritošā un motors tiks būvēti kā no jauna. Motors plānojas m52b28 ar uzlabojumie, bet tas tikai pavasarī.
Pagaidām bildes ieskatam, vēlāk ielikšu kvalitatīvākas
krāsa ir green lagoon?
Man šķiet ka šodien Limbažos šis ir redzēts.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nezinu, pārbaudīšu rīt. bet iespējams .Ridlihs rakstīja:krāsa ir green lagoon?
Jap , tevi ari manīju, iepirkies vietēja krutaja būvmateriālu veikalāraudzha rakstīja:Man šķiet ka šodien Limbažos šis ir redzēts.
Orģinālā baranka.
Vidrizhos ar Tevi redzeeju nopetiju lenam braucot, tiiri ok izskatas
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Jap ir green lagun...Ridlihs rakstīja:krāsa ir green lagoon?
Tu man teici ko par bālēšanu ar savu stocku..... paskaties kādu možais lagūnu ir uztaisījis... Tev visas iespējas ir nemazāk smuku un stilīgu uzmeistarot. un krāsa viena no smukākajām
Nu bet tur līdz možā lagunai tikpat tālu cik līdz berlīnei. Ar laiku jau sataisīs, taču šoreiz par ko pirmo domāšu būs motors. :)
Nu ko kāds laiks pagājis , jaieliek normālas kvalitātes bildes un jauzraksta kas jauns.Kad bija lielie lieti uznākuši jau palabi pašķērēju, taču manā čuhņā šeit vietējās omes ir neciešamas un zvanās un raud kad viņam traucēju ( viņas sēž pie loga un skatās) es driftējot viņām virsū. tas jau nekas kad slidinājos laukumā as ir rūpniecības teritorijaā kurā nevienam netraucēju un tgd man policija aizrāda par to
Nomainīts:
Viduskonsole
stūre
gaisa gofra
Iepirkts:
Koiloveri
recaro ādas beņķi ( jāpāršuj)
r16 diski
Tuvākie plāni:
Jāieliek pāršūti recaro beņķi
m50/52 b25/b28 swaps
pārlaist jaunu grubuļa kārtu virsbūvei.
Bildītes:
Nomainīts:
Viduskonsole
stūre
gaisa gofra
Iepirkts:
Koiloveri
recaro ādas beņķi ( jāpāršuj)
r16 diski
Tuvākie plāni:
Jāieliek pāršūti recaro beņķi
m50/52 b25/b28 swaps
pārlaist jaunu grubuļa kārtu virsbūvei.
Bildītes:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right