Akuļa kūts!
Rītvkar iemetīšu bildes, šodien uzliku sēdinātas atsperes, bet tapat ar 205/50 riepām kaķi var salīst zem arkām, laikam jānorauj vijums nost, kamēr saņemos koilas nopirkt
krāsa tāda pati kā manai kūtiņai lai veicas darbos
Atradu info par savu auto, priecē tas, ka pilnīgi viss saglabājies un strādā Neskaitot maģi kuru iepriekšējam īpašniekam no**zģija. http://www.bmwarchive.org/vin/en71728.pdf
Vakar nosēdināta priekša.
Tuvākie darbi: uzlikt zemākas riepas aizmugurē, un nomainīt bendiksu.
Vakar nosēdināta priekša.
Tuvākie darbi: uzlikt zemākas riepas aizmugurē, un nomainīt bendiksu.
Ir zbiss, cerams kad shito neuzvārīsi
kaad jasaskreinas un varetu uzlikt uz strpiipas
kaad jasaskreinas un varetu uzlikt uz strpiipas
Labs aparāts, lai veicas darbos
Nu re. Vizuālais gatavs. Tagad pie visa pārējā jāķeras.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tos st5 jau kopā ar kompaktu pārdevu
Tev starteris noplīsis?
Starteris itkā griež,lieku aizdomas uz bendiksu... šad tad pa tukšo starteris izgriež
ko lai saka - pisaks pamatigs ar to starteri tev bus lai dabutu nost...
Nu iespējams kad bendiks
Ko domā vsp darīt ar šo te - pucēt laist zemē krāsot un stance, vai +- daily vagons bus?
Nu iespējams kad bendiks
Ko domā vsp darīt ar šo te - pucēt laist zemē krāsot un stance, vai +- daily vagons bus?
Tāpēc arī neesmu tam vēl pieķēries
JA godīgi vēl pat nezinu, pagaidām kā ikdienas auto, pirms ziemas nav laikam jēgas gar vizuālo ņemties. Īsāk sakot, dzīvosim, redzēsim
JA godīgi vēl pat nezinu, pagaidām kā ikdienas auto, pirms ziemas nav laikam jēgas gar vizuālo ņemties. Īsāk sakot, dzīvosim, redzēsim
Es to sapratu, ka ta varētu būt tā poga uz pagriezienslēdža
Jap. laba extra..
Nu man tādi paši plāni, vienigais, tika aizvests uz rigu lai parpustu apakshu ar grubuli un slikšnus par jaunu.
ziemai diski un riepas ir?
Nu man tādi paši plāni, vienigais, tika aizvests uz rigu lai parpustu apakshu ar grubuli un slikšnus par jaunu.
ziemai diski un riepas ir?
Pēdējais labojis Lācis - 28 Sep 2014, 21:55, kopā labots 1 reizi.
Ir 2 komplekti uz stock bleķiniekiem, jāsāk meklēt laikam e34 bleķus