Montreal blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Aizmugurē nāk reg.atspere un jauni amīši Ta ka tur ar vajadzetu jaunus, bet nu redzesim kada stavokli ir esosie!Ruu rakstīja:Tas ir pakaļas tiltam.
Par priekšu iet runa, jo aizmugurē amīši paliek original, atspere regulējamā tikai nāk klāt.
https://www.eparts.lv/catalog/#part_num ... e:10/tab:3
Lūk ir Tavam 95. gada autiņam.
Baigais ceniks par vienu atbalstu
Tāpēc jau es biju iedomājies ka koilas sanāk lētāk nekā amīsi + atbalsti. Bet nu laikam kļūdos, bet tāpat būs jāņem koilas, kad amīši izbeigsies.
Cenas toč drausmīgas, audi pirku pa 7ls gabalā
Paprasi DogMam, viņš varētu Tev izpalīdzēt tajā jomā
Paprasi DogMam, viņš varētu Tev izpalīdzēt tajā jomā
Nu ja ceniks salasaa, pats koiloveru komplekts + atbalsti gutlni+ jaudabun kada gumija uz priekseja koilovera amortizatora! Ta ka baigas salsas normals cipars
dogMa var izpalīdzēt tikai ar pakaļējie atbalstiem.
p.s. Paraksta gifs Tev ir labs, bet lūdzu ieliec mazāku (maziņu), jo ir cilvēki ar lēniem internetiem, līdz ar to, tad viss diezgan var iebremzēt lapas ielādi.
p.s. Paraksta gifs Tev ir labs, bet lūdzu ieliec mazāku (maziņu), jo ir cilvēki ar lēniem internetiem, līdz ar to, tad viss diezgan var iebremzēt lapas ielādi.
Bet viņam tak vajag tieši aizmugurē.
P.S. Chaboska laikam spokos padzīvojies
Vajag gan prieksa, gan aizmugure! Bet sliecos pirkt tikai prieksejasuteo rakstīja:Bet viņam tak vajag tieši aizmugurē.
Kapēc tieši aizmugurē? Tieši priekšā, jo koilas nāk bez atbalsta gultņiem. Es kad mainīju atsperes arī sapratu ka manējie atbalsti ir beigti, bet nu vēl braukāju ar vecajiem, šķiet gan ka brīžiem tur kaut kas grib sisties.uteo rakstīja:Bet viņam tak vajag tieši aizmugurē.
DogMa palidzet nevares ar prieksejiem gultniem?
Aizmugurē nāk reg.atspere un jauni amīši. Ta ka tur ar vajadzetu jaunus,
Šis teksts mani maldināja
Šis teksts mani maldināja
Gaidu bildes ar -80mm Būs
Es jau nu noteikti izmēģinātu vienu maksimālo sēdinājumu, kā izskatās.
Sorry veči, līdz grīdai nelaidīšu, savdāk pisārs pēctam regulēt visu atpakaļ! Tas tikai tādā gadījumā, ja būs laiks un gribēšana! :)
Ja nelaiž līdz zemei, tad koilas zaudē savu jēgu...
Kāpēc priekšējos atbalstus mainīt? Nekad neesmu dzirdējis, ka kāds ar amīšu maiņu, mainītu priekšējos atbalstus..
Es ar domāju, kamēr negrab, tikmēr nafig mainīt
Psih-arno ieteica labāk nomainītdogMa rakstīja:Kāpēc priekšējos atbalstus mainīt? Nekad neesmu dzirdējis, ka kāds ar amīšu maiņu, mainītu priekšējos atbalstus..
Protams, var labu-gribēdams, bet nav obligāti, vismaz es tā domāju.
Tas jau ir atkarīgs no stāvokļa, jo reāli tagad kad stāvēs koilas, būs daudz vienkāršāk tos atbalstus nomainīt, kad to vajadzēs!
Un nav jēgas pa velti izdot naudu.
Un nav jēgas pa velti izdot naudu.
Nu redzēsim, kas būs ar esošajām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …