Motoring 318 Touring
Diski šie mēdz būt gan viena platuma, gan dažādu. Man ir viena platuma. Riepas uz ziemu ir 205/50/R17, uz vasaru aizm. 225/45/R17, priekšā 215/45/R17 (vai 215/40R17 - īsti neatceros)
http://felgenkatalog.auto-treff.com/
http://felgenkatalog.auto-treff.com/
Neee - shitas ir ar smagu veesturi. Baigais konstruktors. Kad savu pirku - vinjsh tirgojaas un arii kad savu paardevu vinjsh tirgojaas maneejais bija krietni tiiraaks un bez Facelift kaa originaali pienaakaas 4.6is :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
divi čaļi, laikam šito esot paņēmuši no Jelgavas.. laikam jau nekas spīdošs viņā tomēr nav.xtreme21 rakstīja:Neee - shitas ir ar smagu veesturi. Baigais konstruktors. Kad savu pirku - vinjsh tirgojaas un arii kad savu paardevu vinjsh tirgojaas maneejais bija krietni tiiraaks un bez Facelift kaa originaali pienaakaas 4.6is :)
p.s 18 īpašnieki.
Nelielas parvertibas
Uzlikti M tipa spoguli (elektro ar apsildi) un OEM lupinja :)
Uzlikti M tipa spoguli (elektro ar apsildi) un OEM lupinja :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ļoti smuks tourings!
Man baigi liekas ka pēdējajā bildē kas ar brilli ir noticis, jo nāsis vairs nav vienādā līmenī kā bija pirmajā bildē un izliekas ka brille nedaudz uz iekšu iespiesta.
Bet tā jau ļoti labs tourings.
Pat ļoti labs tourings redzēts dzīvē.Kopskats ideāls,kā jau koptai mašīnaiaarchijs rakstīja:Man baigi liekas ka pēdējajā bildē kas ar brilli ir noticis, jo nāsis vairs nav vienādā līmenī kā bija pirmajā bildē un izliekas ka brille nedaudz uz iekšu iespiesta.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Optiskais apmāns - laikam bildējot kkā pagriezies telefons ne tādā leņķi. Nekas tur nav mainīts, gan brille, gan zobi stāv ideāli tieši tur kur tiem ir jābūt un nav pat sašķiebušiesaarchijs rakstīja:Man baigi liekas ka pēdējajā bildē kas ar brilli ir noticis, jo nāsis vairs nav vienādā līmenī kā bija pirmajā bildē un izliekas ka brille nedaudz uz iekšu iespiesta.