E36-dexter1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
tagad es neko nesaprotu kas tad ir tas klipsis?dogMa rakstīja:Šis ir kronšteins.
Klipsis ir, ar ko piestiprina to kronšteinu pie bundžas :)
tur taku divas kronšteina ķepiņas iespraužās virsbūvē un pieskrūvējas ar uzgriezni. klipsi nemaniju... tagad vispār neko nesaprotu....
Tā arī ir, bet tas pipuks, kur tu uzgriezni skrūvē (plastmasas), ir arī no plastmasas, kas nav standartā iekļauts bundžā. Vismaz man bija plastmasas vītne, uz kura skrūvējās uzgrieznis. Galvenais, ka viss savās vietās!
Kas lācītim vēderā.
[attachment=-1]uploadfromtaptalk1395325688500.jpg[/attachment]
[attachment=-1]uploadfromtaptalk1395325688500.jpg[/attachment]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fuel tank valve???
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Crankcase Vent/Oil separatorjenchs rakstīja:Fuel tank valve???dexter1 rakstīja:Šodien atnāca sūtījums - burbuļplēve. Prieks un laime.
p.s. un vēl kā davana bija šāds štrunts.
Atļaušos ielikt salona bildes. Par tīrību nepiesietis, bija slinkums kāpt no mašīnas arā, kur nu vēl kaut ko tīrīt.
Salons
Tik vēl vajadzētu sarkanās Motorsport siksnas varbūt!
salonā ir viens defekts, bet ceru ka tas drīz tiks novērsts :apslēpts mājiens:GatisB. rakstīja:Salons
par siksnām es pat neesmu iedomājies. pat nevaru iedomāties kā tas izskatītos.
Pēdējais labojis dexter1 - 10 Apr 2014, 12:14, kopā labots 1 reizi.
jap. ir manējais, šad un tad mēdzu tur paviesoties. tavējā ir ar angļu Nr.?Zhuk rakstīja:Tava pie mola staveja?
jaa, maneja.
Šodien no Wess'a saņēmu paciņu priekš kondiša sūkņa. Brīvdienas sola karstas. + dabūta kafija no Statoila par velti.
Kur var tādu salonu dabūt?
Ja es zinātu, sen jau būtu 1 tabureti apdīrājis. rets tas mēsls.
Kamēr citi dzerās, tusē klubņikos vai atpūšās no darba nedēļas, tikmēr man nav miera. Izdomāju ka jāizgriež aprūsējoša daļa, jāpazemina un jāiemetina ņerža, lai, ja kaut kas tur sakrājas, lai nerūsē!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right