arku valcēšana
Beediigi.... gribas remotecus smuki iebiidiit bet laikam nebuus lemts....
BMW_The Ultimate Repair Bill
sirmais rakstīja:Šāds risinājums ? http://www.933motorsport.lv/?lang=lv&mid=1&aid=49
starpcitu shis bija viens no variantiem bet finisha gadiijumam ja buus sa4akareetas arkas...bet gribas taadus smukus tad..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā arku uzlikas liek virsū uz jau izvalcētām vai kā viņus lieto ?
Droši vien arka ar fleksi izgriezta un tad uzliek to bumerangu.
nopietni? un vai tad ir platākas rezultātā? nu dziļākas domāju.
Nu te konrēti bildē neizskatās vispār, ka kkas baigi platāks ir palicis, izskatās, ka tupa nosegta apskrambātā arka. Bet, ja tiešām plati diski, liels iznesums un zems sēdinājums, tad bez velcēšanas un/vai arkas izgriešanas nav jēgas tos plastmasus likt.
d[-_-]b
taa arii nesapratu kaapeec lai nevalceetu. nu es pieljauju ka tu domaaji par lauku variantiem. hvz kas vareetu mainiities no taa ka kantiite vnk pielociita tuvaak spaarnam. un taa bilde nu tur stabili trubas variants. normaalaa variantaa nekas tamliidziigs pat nevar buut jo kraasa pa lielam netiek bojaata un liidz blekjim nekas netiek noskraapeets. pie tam taapeec ir svariigi uzreiz to vietu apstraadaat lai nekraajas tur nekas un nepuust325 BMW rakstīja:Es ņēmu laukā (priekšējos vismaz), sildīju ar fēnu un mēģināju izlocīt tā, lai tomēr pieguļ arkai (lai sāls un dubļi netiek garām) + smērēju ar kādu smāķi, lai kāda aizsargkārta tai arkai ir tajā vietā gar pašu malu, kur tā vairs nav nosegta ar paspārni. Citu smuku variantu pod stok laikam nebūs. Tāpēc NEVIENAM NEIESAKU velcēt tās arkas! :)
Es domāju, ka problēma tajā, ka tiem visiem alja sportistiem vienalga reizi pa reizēm riepa ieķerās arkā, un līdz ar ko parastā metāla arka tiks sa4akarēta, bet šāds plastmass sliktākajā gadījumā patrīsies nedaudz gar riepu un atlocīsies nost cik vajadzēs (nu saprāta robežās). Ja kas, var sapirkt vairākus komplektus un uz fikso mainīt. Man liekas, ka tāda tur galvenā ideja.
Ja grib smuki, tad arkas vispār nevelcē!
d[-_-]b
ja grib smuki tad normaalis diskus nevar iebaazt arkaas bet nu kur tas smukums zuud ja kante vnk tiek pielociita un to var redzeet tikai no arkas iekshpuses?325 BMW rakstīja:Es domāju, ka problēma tajā, ka tiem visiem alja sportistiem vienalga reizi pa reizēm riepa ieķerās arkā, un līdz ar ko parastā metāla arka tiks sa4akarēta, bet šāds plastmass sliktākajā gadījumā patrīsies nedaudz gar riepu un atlocīsies nost cik vajadzēs (nu saprāta robežās). Ja kas, var sapirkt vairākus komplektus un uz fikso mainīt. Man liekas, ka tāda tur galvenā ideja.
Nu, ja velcē tik minimāli, tad protams nav tik traki, bet ja redz no ārpuses, ka arka pastiepta, tad man personīgi jau nepatīk, it īpaši, ja pēc tam izdomā atkal uzlikt kādus daudz maz stok R17 vai it īpaši R15 uz ziemu (zinu, jo pašam tādas ir/ir bijušas) :)
d[-_-]b
atbildēšu pats visu uzzināju. šādā variantā izgriež visu lieku, uzkniedē šādas arkas vietā un aiziet, kraujam virsū diskus kādus tik gribam. kas te teica, ka pēc tam ar kādiem r15 izskatīsies gateris utt. flanči un viss sehr gut
Un tu gribi teikt, ka bildē nav gateris!? Es biju domājis kau cik normālu stok skatu. Pavelcējot arku piemēram, tās kante paliek gan platāka, gan paceļas augstāk, un līdz ar ko R15 (ar visiem flančiem) būs jāsēdina -100 mm (piemēram), lai starp riepu un arku galva iekša nalīstu. Pie tam ar visiem tiem flančiem un platiem diskiem (ar mazu ET) vadāmība ir manāmi sliktāka pa kopējas lietošanas ceļiem, tāpēc gatera variants vien ir, kas der tikai goņščikiem!
Pretējā gadījumā, tad jau pērkam pāris spaiņus špakteles un taisām ko tādu!
Pretējā gadījumā, tad jau pērkam pāris spaiņus špakteles un taisām ko tādu!
d[-_-]b
nu šitas ir
te jau ir galējībā aiziets.
te jau ir galējībā aiziets.
PIrmdien laikam izireshu to valcejamo stanoku-kaads negrib samest un arii pavalceet?
varbuut ir kaads uper DIY prieksh taada kaa es-nekasd neasmu neko taadu dariijis...
obligaati ir taa ieksheejaa gumija jakasa aaraa?
obligaati ir taa ieksheejaa gumija jakasa aaraa?
Man izskatījās, ka nebija ņemta ārā. Noderēja kā blīve, lai visādi netīrumi tiek + tā pati kantīte, tad tik dikti netiek locīta, līdz ar ko mazāka iespēja dabūt pavisam asu kanti tai arkai no kuras visu laiku nāks nost krāsa un ies iekšā ruslans.
d[-_-]b
Kāds var izīrēt arku valcējamo? Parādā nepalikšu :)