Priekšējā plaukta,gala bukses maiņa
A es norāvu vienu no tām 2 skrūvēm
Padoms, ja tās skrūves ir stingri pievilkts, nemēģināt vilkt vaļā ar tirkšķi no visa spēka, bet gan ar stieni (pa tirkšķi ar āmuru arī nav labi klapēt ) klapējot pa to ar āmuru, tādejādi iekustinot ierūsējušo skrūvi.
Tas gan ir gadījuma, ja iepriekš mainot tur nav sasmērēts ar vara smēri.
Padoms, ja tās skrūves ir stingri pievilkts, nemēģināt vilkt vaļā ar tirkšķi no visa spēka, bet gan ar stieni (pa tirkšķi ar āmuru arī nav labi klapēt ) klapējot pa to ar āmuru, tādejādi iekustinot ierūsējušo skrūvi.
Tas gan ir gadījuma, ja iepriekš mainot tur nav sasmērēts ar vara smēri.
Sveiki.ir tāds jautājums spečukiem.
Kādā stāvoklī (pozīcījā) ir japresē Labais apakšējais,iekšējais balsta šarnīrs,.Man apskatē lika mainīt.
Ja jau gala bukse ir japresē konkrētā pozīcījā,tad domādams ka tam šarnīram ar ir sava konkrēta pozīcīja.
mošk kāds var kādu bildi iemest...
Kādā stāvoklī (pozīcījā) ir japresē Labais apakšējais,iekšējais balsta šarnīrs,.Man apskatē lika mainīt.
Ja jau gala bukse ir japresē konkrētā pozīcījā,tad domādams ka tam šarnīram ar ir sava konkrēta pozīcīja.
pieliec plauktu pie auto pakustini, tad sapratīsi kā viņam jākustās.
Pirms veco presēt ārā, paskaties stāvokli. Ir viņam viens robiņš, kas stāvokli nosaka.putns26 rakstīja:Sveiki.ir tāds jautājums spečukiem.
Un lūgums foruma priekšniecībai nedaudz sakārtot šo topiku - baigais offtopiks saviesies
Man ir uztaisīts tools, lai nevajadzētu skrūvēt nost plauktu. Elementāri uzpiež virsū jauno buksi.
paradi bildi?
varbut liksies smiekligi bet man problema tada ka nr3 griezas kopa ar visu uzgriezi.izsists ir ara bet ka lai dabu nost uzgriezni!?
detala nr 3??
netik mekleet sheemas, bet cik saprotu iet runa par sharniiru. ja sitot araa esi saklapejis viitnes tad jau vairs neatskruvesi. zagjee vitnes nost ar visu uzgriezni, vai parskjel uzgriezni, vai kadu citu veidu kaa tikt valjaa no sabojatajam vitneem.
starpcitu, tas detaljas pashas izlec araa, ja vienk kartigi ar apalo amura galu uzsit pa vietu kur lodbalsts zeezh, taa teikt noshokee virsmu un vins pats izleks araa nevis sist pa vitneem, ja sit pa vitneem tad vismaz vajadzeja uzskruvet citu uzgriezni, vai esosho uzskruvet uz augsu, kaadu 1mm virs vitneem un sist pa uzgriezni, tadaa veidaa pasargaatu vitnes
netik mekleet sheemas, bet cik saprotu iet runa par sharniiru. ja sitot araa esi saklapejis viitnes tad jau vairs neatskruvesi. zagjee vitnes nost ar visu uzgriezni, vai parskjel uzgriezni, vai kadu citu veidu kaa tikt valjaa no sabojatajam vitneem.
starpcitu, tas detaljas pashas izlec araa, ja vienk kartigi ar apalo amura galu uzsit pa vietu kur lodbalsts zeezh, taa teikt noshokee virsmu un vins pats izleks araa nevis sist pa vitneem, ja sit pa vitneem tad vismaz vajadzeja uzskruvet citu uzgriezni, vai esosho uzskruvet uz augsu, kaadu 1mm virs vitneem un sist pa uzgriezni, tadaa veidaa pasargaatu vitnes
...
es jau ta ari dariju! vnk arejais sarnirs kas zem amisa izleca ara bet uzgrieznis ir paskontrejosais.
nu tad iespied vinju iesaa paliec kadu pagali apaksaa un nolaid auto svaru uz to sarniru, un tad nosruvee uzgriezni nost un tad jau lieta darita buus
...
oky ritdien meginasu!
kā pareizi jāievieto ekscentriskās plaukta gala bukses? padalās ar zināšanām, lūdzu !
lec viņas tā,lai lielākā daļa gumijas būtu vērsta uz iekšu,bet plānā gumija uz ārpusi. vismaz man tā ir https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... yIs2IFVj7Y
ok, paldies!