Janeka E36
Pa brīvdienām beidzot dabūtas kautkādas riepas,kuras nav domātas nokurināšanai,bet gan braukšanai,kā arī piesēdināju,bildēs neizskatās baigi zems,nav arī baigi zems.Bet tam ir savs iemesls,gribās arī pagalmā iebraukt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tik spārnus vajag dabūt!
Šodien pabūts pie Balcara,paldies par droseli
jau uzliki?
Cik eiro? Cik mm?
125 EUR 68,5 mm
Ja kaadam gadiijumaa interesee,tad var iegaadaaties sho auto,liidz varu sadot veel visaadus lorinnus no donora,ja kaadam interesee tad pm,var piedaavaat savu cenu,neesmu kosmonalts.
Auto tomeer noleemu nepaardot,pa sho laiku kameer nerakstiju,esmu veiksmiigi atbriivojies no dzeltenajaam apshivkaam,taas aizstaaju ar melnajaam,uzlikti arii jauni diski.
Uz ziemu tiks ieziemots,kaa arii izskataas ka dveeseliite tiks rauta aaraa un mekleeta jauna vietaa,vecaa aizies winter waagenam. Ja kaads gatavojaas kkidaaat aaraa savu 2.8 tad esmu ieintereseets uz pilnu dzineeja svapu. P.s Caur telefonu kautkaa sagriezhas taas bildes,varbuut kaads moderaators to var izlabot? Pats netieku pie pc. Alinnsh no manis
Uz ziemu tiks ieziemots,kaa arii izskataas ka dveeseliite tiks rauta aaraa un mekleeta jauna vietaa,vecaa aizies winter waagenam. Ja kaads gatavojaas kkidaaat aaraa savu 2.8 tad esmu ieintereseets uz pilnu dzineeja svapu. P.s Caur telefonu kautkaa sagriezhas taas bildes,varbuut kaads moderaators to var izlabot? Pats netieku pie pc. Alinnsh no manis