BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 55
- chevron_right
uzkraut nummuru sānā.
Bet ja nopietni, tad izskatās ka te vismaz pareizajā virzienā cilvēks domā. cenšas savest kārtībā un nesapņo par megatuningu ar 0 līdzekļiem.
cīnies un ganjau kautkas sanāks. vismaz iegūsi pieredzi ko vajag un ko nevajag darīt. un labaak kopts stock nekaa kautkadi pokemonu izgājieni.
veiksmi.
Bet ja nopietni, tad izskatās ka te vismaz pareizajā virzienā cilvēks domā. cenšas savest kārtībā un nesapņo par megatuningu ar 0 līdzekļiem.
cīnies un ganjau kautkas sanāks. vismaz iegūsi pieredzi ko vajag un ko nevajag darīt. un labaak kopts stock nekaa kautkadi pokemonu izgājieni.
veiksmi.
var jau būt es tikai tagad tā runāju, iziešu skati, tad arī sākšu kko kosmētiski darīt, moš pat pārdošu priekš kkā skaistāka
- ikey07
+ikey07 rakstīja:moš pat pārdošu priekš kkā skaistāka
Tikko samainīju aizmugures amīšus ( KYB Excel-G) , solis tuvāk TA - ātrāk varēšu sāk vizuālo pucēšanu.
Vecie amji vnk bija braucoši miroņi
Baigais čakars bija ar augšas atskrūvēšanu, jo nebija īstā tūlika lai turēto to topu, 6 stundas nomocijos
Tik tagad drusku izskatās ka pakaļa baigi gaisā.
Vecie amji vnk bija braucoši miroņi
Baigais čakars bija ar augšas atskrūvēšanu, jo nebija īstā tūlika lai turēto to topu, 6 stundas nomocijos
Tik tagad drusku izskatās ka pakaļa baigi gaisā.
- ikey07
whaaaa,6h skruvet aizmugurejos amishus??
man tas aiznjema abus nomainit 40min.max
bet nu ciinies
bet nu ciinies
ar kompatu pa brugji
Man nebija knaibles ar ko aizķert to augšu, un arī īsti nezināju ko es daru, es ikdienā neskrūvēju mašīnas arī rociņas tādas programētāja , bet ar kko jāsāk, otrā pusē nomainīju kkādā stundā, jo dabūju normālas knaibles, un zināju kā jāskrūvē
Tikko dabūju piķi metināšanai, nākam nedēļ TA iešu, pēc idejas vajadzētu būt tikai vinam 1kam par nenozīmīgu rūsu, lai gan arī tā vairs nav, jo vienīgā rūsa bija uz brilles kas arī ir pārkrāsota.
Tikko dabūju piķi metināšanai, nākam nedēļ TA iešu, pēc idejas vajadzētu būt tikai vinam 1kam par nenozīmīgu rūsu, lai gan arī tā vairs nav, jo vienīgā rūsa bija uz brilles kas arī ir pārkrāsota.
- ikey07
virs aimzugurejas gazes ar 13nieci atsledzinju atvelc valja skruves un amits pats izkritis araa
ar kompatu pa brugji
skrienot krāna gals pret ceļiem nedauzās?cipruss18 rakstīja:whaaaa,6h skruvet aizmugurejos amishus??
bet nu ciinies
Aizmugurējo amotrizatoru maiņa E36 jau ļoti vienkārša. Nomaiņai pat var necelt mašīnu augšā uz domkrata.
Autoram: vai bagāžnieka paklāji nepaliek netīri, ja tos liek uz zemes? :)
Autoram: vai bagāžnieka paklāji nepaliek netīri, ja tos liek uz zemes? :)
viņš ir apdirsts tā pat, kkad jāņem kkādi šķīdinātāji un jātīra. bet priekšpuse nebija smiltīs.
- ikey07
Auto nodots Dj_Zii gādīgajās rokās lai pārmetinātu sliekšņus, cerams ka viss sanāks
sanāca baigā švame apakšā
sanāca baigā švame apakšā
- ikey07
Samainīti sliekšņi , rīt uz TA
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
veiksmi ar Ta iziešanu
Palasot komentarus sim auto skiet ko citi lietotaji sarakstijusi bez maz vai skiet ja tev nav mpakots 2.5 vai 2.8 tad tu esi suds ... kaut ka neskiet sada attieksme normala pret jaunajiem e36 foruma biedriem ... Adminstracijai bik japaseko lidzi foruma noteikosajam par citu lietotaju aizskarshanu !
.......74
Maz cinīts, gāž lielu vezumu
to ka 1.6 stock nevienam neinteresē sapratu jau pēc pirmās dienas, bet gan jau izpelnīšos cieņu, kādam tā ir vajadzīga
to ka 1.6 stock nevienam neinteresē sapratu jau pēc pirmās dienas, bet gan jau izpelnīšos cieņu, kādam tā ir vajadzīga
- ikey07
Nav svarigi kads motors ir apaksa ,svarigi ir tikai atieksme pret auto,un seit viss ir labi gan ar auto gan ar atieksmi ,ta tik turet ,
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 55
- chevron_right