Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right
par kontrobandu piekriitu! uz vasaru bus nedaudz veel zemaks! tikai galvenais karteri kaukur neatstat
izskatās perfekti
pedeja laika ir domas pardot vinu! ja kadam ir veleshanas iegadaties sho auto tad rakstam privati un izstastisu kas un ka ar vinu ir par cenu varam ari vienoties!
karteri lai sitiem parsistu ir loti japacensas!
tu paskaties kur stav karteris! esi kadreiz parsitis? ir gadijumi bet tad jabut meistaram un vel ir jatrapas istajam akmenim kas piemeram trapa un ielido tur tiesi ieksa a ta aizskart nu man liekas nevar!
Kādam vel jābūt tam akmenim, lai pārsistu to karteri, uz e36 šī problēma varētu būt šķietami reta salīdzinoši ar e30.
esu dzirdejis laikam vienu gadijumu bet es saku tad jabut baigam meistaram un lielai sakritibaij!
parsitis neesmu! jo tas tik tiesham nav iespejamstakeshi rakstīja:tu paskaties kur stav karteris! esi kadreiz parsitis? ir gadijumi bet tad jabut meistaram un vel ir jatrapas istajam akmenim kas piemeram trapa un ielido tur tiesi ieksa a ta aizskart nu man liekas nevar!
rodas liels jautajums varbuut kads veelas sev mega garu reduktoru protams lielajakorpusa ! varetu samainiit savu garo mega reduktoru pret 3.15 lielo reduktoru! jo taka vairak nebraukaju ekovarianta tad apnicis ir tas kad pirmais atrums ir 80 km/h 2 135km/h 3 robs 190 4 robs pilns pulkstens un par 5 robu labak neko neteiksu nerali izgriest! ja kadam intrese tad drosi rakstam (pm)
garajam reduktoram + liels tas kad pa shoseju amorali ekonomiski var pabraukt! prieks 2.8 biju dabujis 6.7L uz 100 km!
garajam reduktoram + liels tas kad pa shoseju amorali ekonomiski var pabraukt! prieks 2.8 biju dabujis 6.7L uz 100 km!
no 2,5 tds?
kada atieciba vinam ira!?Rom4iks_328 rakstīja:rodas liels jautajums varbuut kads veelas sev mega garu reduktoru protams lielajakorpusa ! varetu samainiit savu garo mega reduktoru pret 3.15 lielo reduktoru! jo taka vairak nebraukaju ekovarianta tad apnicis ir tas kad pirmais atrums ir 80 km/h 2 135km/h 3 robs 190 4 robs pilns pulkstens un par 5 robu labak neko neteiksu nerali izgriest! ja kadam intrese tad drosi rakstam (pm)
tas ir dizela reduktors! bet attieciibu tad jaiet man jaskatas!Vitalx325 rakstīja:no 2,5 tds?
es laikam esu viens no meistariem kas to ir izdarijistakeshi rakstīja:karteri lai sitiem parsistu ir loti japacensas!
nu par to es neshaubos!
a vispar ir velviens zhurka kurais tika parsists karters bet tas jau uz grantenes
a vispar ir velviens zhurka kurais tika parsists karters bet tas jau uz grantenes
tew laikam reduktoram atieciba ira kautkur 2,56 es tadu uz metalu vienkarsi nodevu jo vinu reti kuram vajag!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right