duuj's 325 kupeja
es ar gribu tādu uzlīmīti.
prasību nav.
prasību nav.
Domāju,ka ir gan.plaksteris rakstīja:es ar gribu tādu uzlīmīti.
prasību nav.
neatbilst, neatbilst viņš vēl prasībām :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nesapratu(?):DAduks rakstīja:neatbilst, neatbilst viņš vēl prasībām :)
vins domaja liet. plaksteris
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
duuj rakstīja:Es piemēram domāju,ka foršāk nopirkt ko šādu un tiekties pašam līdz sterilam e36. Ja nu neesi kolekcionārs:hahaha:GT. rakstīja:Bļin , kā man patīk šīs e36 kupejas , būs jāaizmirst doma par lētu e46 un jāmeklē sterils e36 !
Visu cieņu , smuka kupeja ! Lai labi ripo un kompresija turās !
Paldies
Nevēlos apkaltuša siera gabalu . Doma bija stock e36 , bet ar minimālu rūsu un dzīvu motoru .
Apsveicu ar uzlīmju iegūšanu ! Lai veicās ar tālākajiem plāniem !
GT. rakstīja:duuj rakstīja:Es piemēram domāju,ka foršāk nopirkt ko šādu un tiekties pašam līdz sterilam e36. Ja nu neesi kolekcionārs:hahaha:GT. rakstīja:Bļin , kā man patīk šīs e36 kupejas , būs jāaizmirst doma par lētu e46 un jāmeklē sterils e36 !
Visu cieņu , smuka kupeja ! Lai labi ripo un kompresija turās !
Paldies
Nevēlos apkaltuša siera gabalu . Doma bija stock e36 , bet ar minimālu rūsu un dzīvu motoru .
Apsveicu ar uzlīmju iegūšanu ! Lai veicās ar tālākajiem plāniem !
Paldies
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Čau. Ir jaunumi,bet ne labi:D 5dien tika normāli uz kādiem 110 km/h braukts uz darbu un tad sāka lēnām,izteiksmīgi vibrēt visa mašīna. Palurēju kas pa n...j,a kreisā pusass atdalījusies no reduktora + - pa kādu 1 cm. Izskatās,ka skrūves nolauztas,bet ceru,ka tā nav. Bet gan jau tā būs
Bildes nebūs,jo zb bija ar ķieģeli kko tur baigi fočēt. Rītvakar uz bedri un sex atkal var sākties.
Bildes nebūs,jo zb bija ar ķieģeli kko tur baigi fočēt. Rītvakar uz bedri un sex atkal var sākties.
Pēdējais labojis Duuj - 19 Okt 2014, 20:29, kopā labots 1 reizi.
Ko?:Dorudzitis91 rakstīja:
Tas jau vel nav tik traki.
Sent from my zefiirs using Tapatalk 2
Sent from my zefiirs using Tapatalk 2
Nomainītas visas pusass skrūves,gultnis kriesajā pusē,nosēdināta aizmugure uz 40 mm sēdinājumu. Tgd plānā peldošā bukse un beidzot stūres pirksti +savirze un jasāk domāt par ziemas ripuļiem
"Kvalitatīva" bilde,fočējot ar kartupeli:hahaha:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien mēģināju noregulēt motora pārsegu un nesanāca nekas... Tad pa augstu un tad par zemu...(?)
tev tas lampas arī šķībi greizas?
itkā nē. Gar apakšējo līsti viss iet kā jabūt.Emzī rakstīja:tev tas lampas arī šķībi greizas?
Sen nekas nav stāstīts.
Mašīnai samainītas peldošās bukses,sveces,stūres pirksti,antifrīzs,uzliktas ziemenes uz r15 e34 stock bleķa diskiem (paldies liet. Raudža)
Vizuāli kā jau teicu e34 bleķinieki un samainīti priekšējie pagriezieni no baltajiem uz oranžajiem (paldies liet. KLAVINS )
Tagad esmu M moldingu meklējumos,jo ar galiem ir aizgājis blakussēdētāja durvju moldings.
Un jaiegādājas jauns kloķenes devējs.
Vēlāk iemetīšu kkādas bildes
Mašīnai samainītas peldošās bukses,sveces,stūres pirksti,antifrīzs,uzliktas ziemenes uz r15 e34 stock bleķa diskiem (paldies liet. Raudža)
Vizuāli kā jau teicu e34 bleķinieki un samainīti priekšējie pagriezieni no baltajiem uz oranžajiem (paldies liet. KLAVINS )
Tagad esmu M moldingu meklējumos,jo ar galiem ir aizgājis blakussēdētāja durvju moldings.
Un jaiegādājas jauns kloķenes devējs.
Vēlāk iemetīšu kkādas bildes