E36-sedilous
Ja nepirksi vinju araa un valsts winju tirgos izsolee, un pardos par mzaaku sumu nekaa tew par vinju buus jaasedz, iereikinot stavvietu, tad tew tapat atnaaks rekins no valsts, ka esi paradaa!
Uzmanību sanese...
Tev nav tiesību , lai teiktu ka policisti ir pidari , jo Tev nav tiesību....
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nu ko lai saka - sūdīgi tev !
Policiju nav ko vainot , viņi dara savu darbu .
Vai tiešām nebija kāds kam pazvanīt , lai ātri atved šoferi ? Sencis , mutere ?
Policiju nav ko vainot , viņi dara savu darbu .
Vai tiešām nebija kāds kam pazvanīt , lai ātri atved šoferi ? Sencis , mutere ?
Nu un lai pisas dirsa ta valsts!
KAS ES VAREJU ZINAT KA VONS BIJA IEDZERIS UN DZERA VINS NO RITA(POHMELNULSJA) uzradija vinam tur vsp pa minimumu man nav vina protokola!un pie ta ments pats vinam teica sedies atdzen ja ir tiesibas!
KAS ES VAREJU ZINAT KA VONS BIJA IEDZERIS UN DZERA VINS NO RITA(POHMELNULSJA) uzradija vinam tur vsp pa minimumu man nav vina protokola!un pie ta ments pats vinam teica sedies atdzen ja ir tiesibas!
Kam?tie blava ka nemat nost masinu ,jo vina maisas CS!ment nav tikai domats ,ka cs inspektors museja pilseta,tie ari pilda pasvaltibas policijas darbu sobrid!un zvanot konsultejoties nakti dezuras punkta,es jau rakstiju ka man atbildeja maneja pilseta un ka riga!
pag, cik Tev tur jāmaksā tagad, lai to mašīnu izpirktu?
visus sodus jānomaksā, evakuātora izdevumi, un stāvvietas izdevumi, cik nu dienas sanāks.
ap 2k noteikti būs
ap 2k noteikti būs
Un ja es nevainoju,vnk saku,ka ta ir terpilu profesija,kurus pizdija berniba un neka nebija!Un ja vini bija ta parliecinati pabraukt 4m lidz stav vietas 10km/h,kapec musejie labsirdigie policisti to neka nepartauca!policisti donati palidzet cilvekiem lai nesataisitu sudus un nebutu sudigi citiem!iznak ta ka vini hujova spej veikt darbu,a pist cilvekiem pratu un but tik bezcilvecigiem!
Aizmirsi piebilst, ka policija ir domāta, lai novērstu draudus apkārtējiem - tātad no TEVIS, jo vairāk par 16 gadiem pēc rakstības Tev toč nav. Kā jau teicu, protokolu par braukšanu pie stūres alkohola reibumā tavs draugs var iet pārsūdzēt, jo tika pildīta policista kunga pavēle. Žēl, ka Degpunktā reportieris līdzi nebrauca - būtu interesanti paskatīties uz Jums
Ты ебанный профессор латвийских наук,у тебя между ног 16 летний пиздюк! С какого хуя ты тут предъявляешь?у людей проблемв,а ты смеешься !удачи тебе с твоим идеальным латышским языком.melaro rakstīja:Aizmirsi piebilst, ka policija ir domāta, lai novērstu draudus apkārtējiem - tātad no TEVIS, jo vairāk par 16 gadiem pēc rakstības Tev toč nav. Kā jau teicu, protokolu par braukšanu pie stūres alkohola reibumā tavs draugs var iet pārsūdzēt, jo tika pildīta policista kunga pavēle. Žēl, ka Degpunktā reportieris līdzi nebrauca - būtu interesanti paskatīties uz Jums
П.С. горбатого могила исправит !
Cīnies
lohiem lohu problēmas (c)
ch. rakstīja:bļahahahah
made my day
+1
cerēju ka neviens nebūs ierakstijis šo pirms manis!Miiix rakstīja:lohiem lohu problēmas (c)
Es uzskatu ka tā ir pilnīģi tava vaina, un navko tagad te uz mentiem un mums izlādēties..
Paša bezatbildībiba nonāca pie tā ka tu dabūji sev sodu, un arī draugam ''palīdzēji''...
Tev vajadzēj pašam pirms pirkt savas mašīnītes apdomāt ar galvu par to vai ir vērts riskēt un braukt bez tiesībām..
Menti izpilda savu darbu un nevajag viņiem tagad dirst virsū...
Paša bezatbildībiba nonāca pie tā ka tu dabūji sev sodu, un arī draugam ''palīdzēji''...
Tev vajadzēj pašam pirms pirkt savas mašīnītes apdomāt ar galvu par to vai ir vērts riskēt un braukt bez tiesībām..
Menti izpilda savu darbu un nevajag viņiem tagad dirst virsū...
здаров пахан!sedilous rakstīja:Ты ебанный профессор латвийских наук,у тебя между ног 16 летний пиздюк! С какого хуя ты тут предъявляешь?у людей проблемв,а ты смеешься !удачи тебе с твоим идеальным латышским языком.melaro rakstīja:Aizmirsi piebilst, ka policija ir domāta, lai novērstu draudus apkārtējiem - tātad no TEVIS, jo vairāk par 16 gadiem pēc rakstības Tev toč nav. Kā jau teicu, protokolu par braukšanu pie stūres alkohola reibumā tavs draugs var iet pārsūdzēt, jo tika pildīta policista kunga pavēle. Žēl, ka Degpunktā reportieris līdzi nebrauca - būtu interesanti paskatīties uz Jums
родина завёт!
Whahahhaa. Viss šeit ir vienkārši lieliski.
Нахуй ты вообще ездиешь без прав , потом тебя ловят и ты выкладывая все это сюда обсираешь полицию? И потом начинаешь сратся на форуме со всеми или ты думал что тебя поддержат?sedilous rakstīja:Ты ебанный профессор латвийских наук,у тебя между ног 16 летний пиздюк! С какого хуя ты тут предъявляешь?у людей проблемв,а ты смеешься !удачи тебе с твоим идеальным латышским языком.melaro rakstīja:Aizmirsi piebilst, ka policija ir domāta, lai novērstu draudus apkārtējiem - tātad no TEVIS, jo vairāk par 16 gadiem pēc rakstības Tev toč nav. Kā jau teicu, protokolu par braukšanu pie stūres alkohola reibumā tavs draugs var iet pārsūdzēt, jo tika pildīta policista kunga pavēle. Žēl, ka Degpunktā reportieris līdzi nebrauca - būtu interesanti paskatīties uz Jums
( . Y . )
Кипишь не я начал,а люди которые блять подгавнить любят!это могло обойтись 1 постом,я это выложил как объяснение для удаления темы!Вопрос исчерпан!
Я не за себя обсираю,а за то как они поступают!
Я не знал что друг с промилей и он не знал т.к бухал прошлой ночью и он не мог подумать что это не выветрилось почти что за сутки и притом менты сами сказали ему садись отгоняй или эвакуатор вызываем !
Я не за себя обсираю,а за то как они поступают!
Я не знал что друг с промилей и он не знал т.к бухал прошлой ночью и он не мог подумать что это не выветрилось почти что за сутки и притом менты сами сказали ему садись отгоняй или эвакуатор вызываем !