E36 328
eu, ikay07 nedirsies!
Iepatikās aizmugurējais bamperis...ikey07 rakstīja:Manuprāt skaistākais sedans forumā
Erdam jūtas aizskāraerda rakstīja:eu, ikay07 nedirsies!
Spogulīt, Spogulīt saki man tā kurš sedans ir viss skaistākais, no protams erdas sedans ir skaists, bet vēl skaistāks ir Dimitry sedanserda rakstīja:eu, ikay07 nedirsies!
bet ja nopietni ta abi ir super
- ikey07
Tiešām ļoti smuks aparāts, salons vispār skaists
un kļūdies arī... ir bijuši 3gb e36, visi 1995. gada, tik precīzus mānešus nepateikšu. vienam bija fl panelis ar airbagu, pārējiem diviem panelis vecais (bez airbaga) un tikai "bardačoks" fl ar spiežamo nevis bīdāmo poguImagine rakstīja:Google saka: October 1994: Twin airbags now standard on all 3 series models
Līdz šim neesmu redzējis nevienu e36, kurš ražots pēc šitā datuma bez fl panļa un pasažieru airbaga, bet protams varu arī kļūdīties.
P.S. smuks sedans
Automāts tiks atstāts vai arī kkad būs manuālā..?
Nu ok, ar katru dienu palieku gudrāks, interesanti, tikai kādēļ īpašnieki izvēlas neņemt airbag, ja tas jau ir standarta komplektācijā.
Neviens necepas, vienkārši apmierinu savu ziņkārību. :)
Sedans skaists!
Sedans skaists!
demzhel nevaru pateikt kapec izvelas bez air baga.. es esmu 2 ipashnieks nevis 1 :) manuprat butu labak ar air bagu, paldies visiem ka jus esat un rakstat ka jums patik sedans, ja masinu nepardosu pa ziemu ieliksu zf karbu viss originals tikai sajuga komplekts no m20b25 atvieglots. vakara bus vel kadas foto no vecas fotosesijas
nu tas ka daudziem 95.gada nav airbags vareetu buut izskaidrojams ar to ka 95.g. ir pirmaa regjistraacija bet razhoshanas gads teiksim 94. nu bet shajaa gadiijumaa man liekas kkas nav jo ja neliek airbag tad nah airbagi ir durviis ? davai VIN nr. studijaa
P.S. un nestāsti ka nav sista jo katras durvis savaa kraasaa
P.S. un nestāsti ka nav sista jo katras durvis savaa kraasaa
nu visdriizaak nee jo vinji visi ir baazti
Pēc VIN
Production date: 24.07.1997
Un nav nekur minēts par pasažieru airbag.
Production date: 24.07.1997
Un nav nekur minēts par pasažieru airbag.
tieshi ta ari ir :) izlajdums 24.07.1997 pirma registracija 07.08.1997. sista nebija bet krasota bija,tas ir normali kad masinai ir 17gadi, demzhel krasoja slikti un netrapija krasa, tas ir minus pelekajam masinam un sliktajam krasotajem.
Nu, es teiktu - iespējams, skaistākais meičuka dupsis forumā... Auto - kā jau auto - standarizēts un garlaicīgi simpātisks. Uz ielas - viens no tūkstošiem tādu pašu...ikey07 rakstīja:Manuprāt skaistākais sedans forumā
Kā tad..viens no tūkstošiem
uzlikt manuāli, normālus diskus un būs niice!
uzlikt manuāli, normālus diskus un būs niice!
nu tagad ZF manuala ir ieksa, tagad gaidu 3 spuldzes pa 15eur katra lai butu pilna kartiba. loti nepatik kad neapgajsmo prikurivatel un pepelnicas divas, es nepipeju bet loti naprjagaet ka nestrada spuldzes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaisti