E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right
Neklab? Diagnostika man skiet tada gadijuma labakais risinajums un laikam vienigais.ElvijsR rakstīja:hmm... un kā var noteikt, ka vanos miris?kasp1js rakstīja:Par to jaudas zudumu pie 3k izklausās pēc beigta vanosa.
Kkāds tik tik ir kad uzsilst. Bet nu jā. Diagnostika. Tik vajag kādu pārbaudìtu spečuku. Kurš toč e36 var paņemt priekšā no a-z.byrbyr rakstīja:Neklab? Diagnostika man skiet tada gadijuma labakais risinajums un laikam vienigais.ElvijsR rakstīja:hmm... un kā var noteikt, ka vanos miris?kasp1js rakstīja:Par to jaudas zudumu pie 3k izklausās pēc beigta vanosa.
Drivers. Man vina nr bija, bet kaut kur pasējās. Uzsit pm liet. siikais vai dogma, viņiem toč ir viņa nr.
Ļoti skaista kupeja
Prieks skatīties, ka latvijā ir arī M3
268-686-86byrbyr rakstīja:Drivers. Man vina nr bija, bet kaut kur pasējās. Uzsit pm liet. siikais vai dogma, viņiem toč ir viņa nr.
Tu kautko lieto? Kaads m3 ar 2.5 motoru?!edzis rakstīja:Prieks skatīties, ka latvijā ir arī M3
Loud N' Proud
Sarkasms dēļ uzlīmes..skrv rakstīja:Tu kautko lieto? Kaads m3 ar 2.5 motoru?!edzis rakstīja:Prieks skatīties, ka latvijā ir arī M3
Paldiesagang rakstīja:268-686-86byrbyr rakstīja:Drivers. Man vina nr bija, bet kaut kur pasējās. Uzsit pm liet. siikais vai dogma, viņiem toč ir viņa nr.
PS liekat mieru tai uzlīmei pagaidām tā tur būs.
Atkal samainìtas riepas.
Pamanīts tas, ka kkur tek degviela ārā kad piedarbina.
Uzlìmētas pāris tizlas uzlīmes (man piedur)
Atkal nedeg viena migla, zb tās miglas.
Pazaudēts viens m\\\ gaisa lùkas tunelis buferam. (Ir iepirkts vietā)
Atrauts slieksnis , jeb uzlika.
Plānā.
Lìdz algai novērst degvielas tecēśanu.
Salabot miglu.
Ielikt gaisa tuneli.
Uzlikt normālaakus spolējamos diskus. (Patreiz veci, saruusëjuši bleķi)
Kārtìgi iztìrìt salonu , izņemot sēdekļus.
Kko mēģināt izdarìt ar caurumu paklājā.
Pēc algas.
Apmeklējums pie kāda spečuka, kas ar pc pārbaudìs , kas vainas dvēselei.
R17 riepu iegāde 205/40. Ja kādam ir , var piedāvāt.
Mby.noraut plēvi no lukturiem. (Ne miglām)
M/// mazais spoilerīts jeb uzlika/līstìte kā nu kurs to sauc.
Iespējams pārlikt uzlikas tā kă viņas ir paredzētas uzlikt (klipśi u.t.t)
Salabot slēdzeni bagūzim.
Sāku meklēt pusādas recaro beñķus. Ja kādam ir. PM ar bildēm. Un tirgoju savu salonu. Arī PM ar piedāvājumiem. Vai arì mainu savu pret recaro. Bildes topica sākumā. (Nav apsildāms)
Tas lkm.pagaidām viss. Dzerot aliņu nolēmu kko uzdrukāt.
Heiteriem atkal būs ko darìt.
Pamanīts tas, ka kkur tek degviela ārā kad piedarbina.
Uzlìmētas pāris tizlas uzlīmes (man piedur)
Atkal nedeg viena migla, zb tās miglas.
Pazaudēts viens m\\\ gaisa lùkas tunelis buferam. (Ir iepirkts vietā)
Atrauts slieksnis , jeb uzlika.
Plānā.
Lìdz algai novērst degvielas tecēśanu.
Salabot miglu.
Ielikt gaisa tuneli.
Uzlikt normālaakus spolējamos diskus. (Patreiz veci, saruusëjuši bleķi)
Kārtìgi iztìrìt salonu , izņemot sēdekļus.
Kko mēģināt izdarìt ar caurumu paklājā.
Pēc algas.
Apmeklējums pie kāda spečuka, kas ar pc pārbaudìs , kas vainas dvēselei.
R17 riepu iegāde 205/40. Ja kādam ir , var piedāvāt.
Mby.noraut plēvi no lukturiem. (Ne miglām)
M/// mazais spoilerīts jeb uzlika/līstìte kā nu kurs to sauc.
Iespējams pārlikt uzlikas tā kă viņas ir paredzētas uzlikt (klipśi u.t.t)
Salabot slēdzeni bagūzim.
Sāku meklēt pusādas recaro beñķus. Ja kādam ir. PM ar bildēm. Un tirgoju savu salonu. Arī PM ar piedāvājumiem. Vai arì mainu savu pret recaro. Bildes topica sākumā. (Nav apsildāms)
Tas lkm.pagaidām viss. Dzerot aliņu nolēmu kko uzdrukāt.
Heiteriem atkal būs ko darìt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mana ideja, tik kvalitatīvākā izpildījumā!
Jau pagāšvasar bij tāda doma. Bet negribējās pirkt daudz plēves vienam taadam suudinam a te čoms iedeva atgriezumusRiks* rakstīja:Mana ideja, tik kvalitatīvākā izpildījumā!
arī bija tāda doma lidz dzirdēju kad vīriem dzeltenajās vestes sī var likties kā valsts simbola zaimošana. Neviens jau nepiekasīsies, bet ja kādam mentam nebūs kur kad štrāfēs tevi, tas noteikti tevi iegāzīs
Ko tu pìpē??? Tad jau karodziņa ielikšana logā, no ātruma viņš paliek neglìts, sāk sadalìties -- arì štrāfē????Lācis rakstīja:arī bija tāda doma lidz dzirdēju kad vīriem dzeltenajās vestes sī var likties kā valsts simbola zaimošana. Neviens jau nepiekasīsies, bet ja kādam mentam nebūs kur kad štrāfēs tevi, tas noteikti tevi iegāzīs
Pirmā dzirdēšana, ka nedrīkst lìmēt sarkanbaltsarkanus elementus uz auto tad jau lentītes likšana pie krūts LV svētkos arī ir zaimošana
Tieši tā. Zaimošana ir, ja izrāda necieņu pret valsts simboliku. Dedzina, mīda dubļos, ū.t.t šis manuprāt ir tieši pretēji, tāds kā patriotisms.ElvijsR rakstīja:Ko tu pìpē??? Tad jau karodziņa ielikšana logā, no ātruma viņš paliek neglìts, sāk sadalìties -- arì štrāfē????Lācis rakstīja:arī bija tāda doma lidz dzirdēju kad vīriem dzeltenajās vestes sī var likties kā valsts simbola zaimošana. Neviens jau nepiekasīsies, bet ja kādam mentam nebūs kur kad štrāfēs tevi, tas noteikti tevi iegāzīs
Pirmā dzirdēšana, ka nedrīkst lìmēt sarkanbaltsarkanus elementus uz auto tad jau lentītes likšana pie krūts LV svētkos arī ir zaimošana
Btw. Ļoti labi izskatās, man patīk. Tik lai būtu pēc proporcijām restē nav jābūt 2x sarkanām katrā pusē?
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Tev taisnìba par proporciju. Rìt uzlīmēšu 2x. Un pastìšos kā izskatās.litrinjsh rakstīja:Tieši tā. Zaimošana ir, ja izrāda necieņu pret valsts simboliku. Dedzina, mīda dubļos, ū.t.t šis manuprāt ir tieši pretēji, tāds kā patriotisms.ElvijsR rakstīja:Ko tu pìpē??? Tad jau karodziņa ielikšana logā, no ātruma viņš paliek neglìts, sāk sadalìties -- arì štrāfē????Lācis rakstīja:arī bija tāda doma lidz dzirdēju kad vīriem dzeltenajās vestes sī var likties kā valsts simbola zaimošana. Neviens jau nepiekasīsies, bet ja kādam mentam nebūs kur kad štrāfēs tevi, tas noteikti tevi iegāzīs
Btw. Ļoti labi izskatās, man patīk. Tik lai būtu pēc proporcijām restē nav jābūt 2x sarkanām katrā pusē?
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Un par latvisku Latviju
Ir labi, tikai tās lampas prasītos nevis visas dzeltenas, bet tikai iekšējos stikliņus nolīmēt skats uzreiz būtu daudz labāks.
Bet Latviskā ideja
Bet Latviskā ideja
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
+1 par plēviLinda rakstīja:Ir labi, tikai tās lampas prasītos nevis visas dzeltenas, bet tikai iekšējos stikliņus nolīmēt skats uzreiz būtu daudz labāks.
Bet Latviskā ideja
es tieši tāpat domāju, bet nu redz likumsargi to definējot savādāk.ElvijsR rakstīja:Ko tu pìpē??? Tad jau karodziņa ielikšana logā, no ātruma viņš paliek neglìts, sāk sadalìties -- arì štrāfē????Lācis rakstīja:arī bija tāda doma lidz dzirdēju kad vīriem dzeltenajās vestes sī var likties kā valsts simbola zaimošana. Neviens jau nepiekasīsies, bet ja kādam mentam nebūs kur kad štrāfēs tevi, tas noteikti tevi iegāzīs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right