M50B25
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right

http://mywikimotors.com/m50b25/Sendijs rakstīja:Ja es savam m50b25 uzlieku m54b30 klokeni ar klaniem un virzuliem man sanaks m50b30?
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

Kadas aptuvenas cenas?
Pa kadam 600 naudinjam var uztaisit m50b30?

Būtu interesanti paskrieties kas iet labāk stock 3.0 vai strokers.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D

A Tev pietiek ar to jaudu ko dod m50b30?orangeman rakstīja:Būtu interesanti paskrieties kas iet labāk stock 3.0 vai strokers.

Vienādi jau sanāk. ~230hp vajadzētu būt. M54 jāiet labāk, viennozīmīgi.

Vienmēr jau gribas vairāk,man ir kompis parregulēts,m20sparrats un s3.73 reduktors, ar 2robu vispār nav nekāda slodze ar 3 var normāli slīpēt,kad uzsilst riepa var ar 4ari izgriezt.pārkāpjot no 2.5 likās iespaidīgi.vienīgi kā ātri pierod tagad jau vairāk domāju par v8
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D

Es ļoooti šaubos ka tādā summā var iekļauties.Sendijs rakstīja:Kadas aptuvenas cenas?
Kad paradījās tāda doma, pa pusotru menesi bija tikai viens piedāvājums ar 3.0 iekšām (tīri informācijai - 400 eur)
Ja gribi taisīt pa skaisto, tad rēķini vēl sadalenes (tas no dargākajām detaļām, ap 200 par abām) + visādas blīves, gredzeni utt + visticamāk vajadzēs paslīpēt galvu/bloku (ko diezvai taisīsi pats)
Tas vēl pie nosacījuma, ka jau ir bloks, kurā salikt visu, un galva
Nu vot tagad padomā par izmaksām 3.0 strokerim

Sendijs rakstīja:Ja es savam m50b25 uzlieku m54b30 klokeni ar klaniem un virzuliem man sanaks m50b30?
Tev bus m50 ar tilpumu 3.0, vari drosi vinu nosaukt m50b30

Kapec?funkyasshit rakstīja:Vienādi jau sanāk. ~230hp vajadzētu būt. M54 jāiet labāk, viennozīmīgi.

ja uzliktu vel VEMSu tad mosh 210zs sanaktuVladlen rakstīja:Kapec?funkyasshit rakstīja:Vienādi jau sanāk. ~230hp vajadzētu būt. M54 jāiet labāk, viennozīmīgi.

Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma

Jo divi vanosi, maināma garuma kolektors, kā arī galvā viss ir vieglaks/labāks.Vladlen rakstīja:Kapec?funkyasshit rakstīja:Vienādi jau sanāk. ~230hp vajadzētu būt. M54 jāiet labāk, viennozīmīgi.
Ja ar VEMSu uz B30 strokera sanāk 210zs, tad ir jābūt īpašam līkrocim un motorus nevajadzētu skrūvēt.

Viena video arzemes dzeks stastija ka m54b30 sadalenes ir praktiski vienadas ar m50b25 sadalenem, tas varot atstat tas pasas, atskiribu nejutot!Nylon rakstīja:Es ļoooti šaubos ka tādā summā var iekļauties.Sendijs rakstīja:Kadas aptuvenas cenas?
Kad paradījās tāda doma, pa pusotru menesi bija tikai viens piedāvājums ar 3.0 iekšām (tīri informācijai - 400 eur)
Ja gribi taisīt pa skaisto, tad rēķini vēl sadalenes (tas no dargākajām detaļām, ap 200 par abām) + visādas blīves, gredzeni utt + visticamāk vajadzēs paslīpēt galvu/bloku (ko diezvai taisīsi pats)
Tas vēl pie nosacījuma, ka jau ir bloks, kurā salikt visu, un galva
Nu vot tagad padomā par izmaksām 3.0 strokerim

M54 izmanto, ja taisa stroker uz M50TU, jo tas ir agresīvākais no OEM, neskaitot USA M, neviens viņas nelieto uz NV motora. 

Ko dod tie divi vanosi? Runa iet pa zs, vanosam nav nekada sakara ar max zsfunkyasshit rakstīja:Jo divi vanosi, maināma garuma kolektors, kā arī galvā viss ir vieglaks/labāks.Vladlen rakstīja:Kapec?funkyasshit rakstīja:Vienādi jau sanāk. ~230hp vajadzētu būt. M54 jāiet labāk, viennozīmīgi.
Ja ar VEMSu uz B30 strokera sanāk 210zs, tad ir jābūt īpašam līkrocim un motorus nevajadzētu skrūvēt.

Maxpoweram stav s52 sadalenes uz nv m50b28 turbo :)funkyasshit rakstīja:M54 izmanto, ja taisa stroker uz M50TU, jo tas ir agresīvākais no OEM, neskaitot USA M, neviens viņas nelieto uz NV motora.

Nu tāpēc jau saku, izņemot USA M, kas ir S52.
Es domāju tu prasi, kāpēc M54 iet labāk, nevis par zirgiem.
Es domāju tu prasi, kāpēc M54 iet labāk, nevis par zirgiem.

Kāds reāli uz ruļļiem ir uzlicis un nomērījis ? Savādāk tukša pļāpāšana par itkā esošiem zirgiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Mums lv tie dino stendi nekadi, gribi dabut lielo jaundu brauc uz bosch centru, gribi dabut slikto garastavokli brauc uz jelgavuValtersZ rakstīja:Kāds reāli uz ruļļiem ir uzlicis un nomērījis ? Savādāk tukša pļāpāšana par itkā esošiem zirgiem.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right