E36-Susurs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
apliet ar alu, dažs labs ieraudzītu infarktu dabūtu
Es jau labāk ar ūdeni rūsinātu. Vismaz tās divas dienas to alu padzersi
tas alus līdz spārnam netiktu, susurs viņu ielietu rīklē
Ar elektrolītu mānīgi, es arī mēģināju, bet pēctam papētīju, un sanāk ka ar elektrolītu vairāk veido nevis rūsu, 2vērtīgo dzelzs oksīdu, bet 3vērtīgu dzelzs oksīdu, mazloet zaļganā krāsā. Karoč nekas prātīgs man nesanāca
Prieškam lieki tērēt savu laiku un materiālus.Pabraukā apkārt-gan jau kāds suņuks izpalīdzēs
Jā, priekškam lieki tērēt laiku un sadirst spārnu un mašīnas izskatu :kaut_kas_savadaks:
spārns tāpat bij salocīts un jēgas taisīt viņu nebija, tāpēc izdomāju norūsināt, kā jau teicu, tas ir tikkai pagaidām, un džeki, nedaudz par daudz jau sākāt te apspriesties, kurš kā ir rūsinājis..kkk_24 rakstīja:Jā, priekškam lieki tērēt laiku un sadirst spārnu un mašīnas izskatu :kaut_kas_savadaks:
kautkāda jau līdzība ar nixonu ir, nemotors, vienritenis, spārns , tagad tikai jāiemācās pielietot tas nemotors, tā kā to darīja nixonsBurbul1s rakstīja:Šiten viss notiek nixona cienīgā spārnrūsas stilā
P.S. Turi siltās telpās, vislaik mitrinot ar prosta ūdeni. 2x dienas un ruusa smuka
Sen neesi redzēts, kad piebrauksi ciemā paslidināties? pie reizes iečekosi manu lidaparātu
īstenība es pat nevaru iedomāties, kas tu esi? varbūt mani ar kādu esi sajaucis?70cc rakstīja:Sen neesi redzēts, kad piebrauksi ciemā paslidināties? pie reizes iečekosi manu lidaparātu
mārtiņš zinās, haha
šodien nopirku vasaras diskus, ļoti spontāni, nebūtu pircis, jo nauda jāiegulda mašīnas tehniskajā daļa, bet tā kā piedāvāja tik ļoti nenormāli smieklīgu ciparu, nevarēju nepaņemt. diskus nopirku no kāda opja kuram tie jau 10 gadus garāžā stāvot. stāvoklis diskiem tiešām ļoti labs, tikkai apsūbējuši no stāvēšanas
Pēdējais labojis Susurs - 06 Dec 2014, 20:12, kopā labots 1 reizi.
remoteci?
Ilūkstē viņus dabūji?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9