Tērvetes rudens trips 11.10.2014.
Nebūšu, nav ar ko braukt. Un ganjau neviens arī negribēs paķert līdzi.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Viss jau forshi, bet visi celji ko zinu uz terveti ir baigi slikta stavokli :(
Sent from my S5 mini using Tapatalk
Sent from my S5 mini using Tapatalk
neesmu paspējis diskus sakrāsot, tad jau laikam atkal atkrīt
itkā nenokrāsoti diski būtu vērā ņemams arguments
man vnk pašam besī ar tādiem braukāt un pēkšņi nevienam nebija kompresors, kurš aizdot varētu, jo pārmaiņas pēc krāsa nav balončikos
tak neviens neskatīsies uz tiem Taviem diskiem,apsolam Ja vien nenobakstīsi ar pirkstu, jo mēs ar golfu
Ja nekas nemainīsies, tad mēs ar siiko un maziņu +1 arī būsim :)
Jāsaelpojas pēdējā siltā diena :)
Jāsaelpojas pēdējā siltā diena :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Sorry tauta, netieku, autiņš tehniskajai jāgatavo tiklidz būs uzlīme logā satikšu jūs visus piektdienā @Rigaplaza Veiksmīgi izbraukāt!!!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Labrīt, vai visi jau augšā? [emoji4][emoji7]
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labrīt mammu
Cikos naktii pabeidzi kuuti puleet ?:DInutak rakstīja:tak neviens neskatīsies uz tiem Taviem diskiem,apsolam Ja vien nenobakstīsi ar pirkstu, jo mēs ar golfu
BMW_The Ultimate Repair Bill
Es jau 4dien nopuleju
Laikam biki pa agru atbraucu
Sent from my Lumia 925
Sent from my Lumia 925
Mēs vēl neesam izbraukuši,var vēl kads pievienoties
kr4 forshi jums-vairs nekad nedoshu jums savu grafiku:)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Izbraucam
Mēs turpmak brauksim tikai tad kad Tev jāstrādāramyrez rakstīja:kr4 forshi jums-vairs nekad nedoshu jums savu grafiku:)
Ja kāds var apņemties un uzrakstīt man reportu par Tērvetes ceļojumu + kādu bildi (lab.kval., lai man nav jāšķiro), tad es uztaisītu reportu attiecīgā sadaļa!
Tā ka, lūdzu sūtiet PM ar aprakstu, jo sīkāk, jo labāk! Autors tiks norādīts atsaucē!
Tā ka, lūdzu sūtiet PM ar aprakstu, jo sīkāk, jo labāk! Autors tiks norādīts atsaucē!
Beidzot esam mājās,kaut kā nevarējām izbraukt no Jelgavas Tik Jelgavnieki kaut kādi pasīvie