E36-Laurikbmw
Neņem ļaunā, bet nesaprotu to lukturu fetišu... kāda starpība, tak ir ok! Bet ja nu tev ir abi, es laikam liktu baltos
Vispār smuka žurka, izskatās ka rūsa tiešām nav daudz plosījusies.
Paldies) par 1991 gadu rūslana maz,grabazhieks jau biji papuvis, bet iegadāts jauns manēja krāsā, vistrakākais sarūsējis ir spārns. un labās durvis sāk rūsēt( Par lukturiem likšu atpakaļ baltos)
ari bajgi gribejas melnos , paņemu un nolimeju ar plevi , pakaļejos un pr. pavarotnikus , uz skati nacas plest nost , un tagad roka neceļas atkartot to , tikaj gribas priekša rižikus ar gabaritiem tajosLaurikbmw rakstīja:vo vo man arī gribējas ļoti melnus tagad kkā apnika, uz melnās mašīnas ļoti iskatās, bet vēlos uzzināt forumniešu viedokli))
mans ieteikums , ja gribi - tad liec , paies lajks - sapratisi un nomajnisi
Tu vinu neredzeji dzivaja bildes jau okchappy rakstīja:Neņem ļaunā, bet nesaprotu to lukturu fetišu... kāda starpība, tak ir ok! Bet ja nu tev ir abi, es laikam liktu baltos
neliels papildinājums manējā bembī)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tiem origināliem lukturiem pienācis beigas(( nedeg ne bremzes ne atpakaļ gaita. tādat meklēju jaunos. mosh ka ir uz pārdošanu? Sarkanie ar balto pagriezienu
Pagales ātrumkloķis tā nepārāk
Stūre bez AirBag?
Jā, cik es zinu tad mtech2 ir bez airbaga, bet tev jau ja nemaldos bija ar airbagu stūre, tad labāk pērc mtech3(nu tas ja domā citu stūri likt, ja kas manā topikā ir mtech3 stūrīte, nu tas ja vēl nezini kāda tieši ir mtech3)CaK rakstīja:Stūre bez AirBag?
Nē, es stūri negribu mainīt :) Man ir gan Mtech3 ar baigo caurumu augšpusē, gan parastā četrspieķu stūre, kas stāv virsū.aarchijs rakstīja:Jā, cik es zinu tad mtech2 ir bez airbaga, bet tev jau ja nemaldos bija ar airbagu stūre, tad labāk pērc mtech3(nu tas ja domā citu stūri likt, ja kas manā topikā ir mtech3 stūrīte, nu tas ja vēl nezini kāda tieši ir mtech3)CaK rakstīja:Stūre bez AirBag?
Bet jautāju par airbagu, jo man interesanti, kāpēc pirkt stūri bez airbaga. Ar domu - vai ir arī e36, kuriem nav paredzēts airbags?
Tu to aiz nezināšanas pizdanul? Vai kā prikolu. Jo nav tā kā tu saki, ka visiem e36 nav air bag.LASTKING rakstīja:Visiem nav air-bag :)
SunCoast Customs IIIM
Man arī ir 91. gada diamantscwartz sedans un man stūrē nenāca standartā airbags un pasažiera airbaga vietā ir plauktiņšCaK rakstīja:Stūre bez AirBag?
Vecākiem gadu izlaiduma e36 nenāca airbag stūres un tāpēc arī ir tādas mtech2 stūres kuras ir bez airbaga un ir daudz vieglāk uzlikt uz bezairbag e36, lai nebūtu jāķimerējas ar slip ringu. Manam e36 sedanam nebija airbag stūre, bet tika uzlikta mtech3, tur tika pietaisīts lai taure darbojas, bet ja patīk mtech2, tad vieglāk uzlikt ir to jo nekas nav jāpārtaisa.CaK rakstīja:Nē, es stūri negribu mainīt :) Man ir gan Mtech3 ar baigo caurumu augšpusē, gan parastā četrspieķu stūre, kas stāv virsū.aarchijs rakstīja:Jā, cik es zinu tad mtech2 ir bez airbaga, bet tev jau ja nemaldos bija ar airbagu stūre, tad labāk pērc mtech3(nu tas ja domā citu stūri likt, ja kas manā topikā ir mtech3 stūrīte, nu tas ja vēl nezini kāda tieši ir mtech3)CaK rakstīja:Stūre bez AirBag?
Bet jautāju par airbagu, jo man interesanti, kāpēc pirkt stūri bez airbaga. Ar domu - vai ir arī e36, kuriem nav paredzēts airbags?
Nu vot, uzzināju kaut ko jaunu :) Paldies par info!JorensHS rakstīja:Man arī ir 91. gada diamantscwartz sedans un man stūrē nenāca standartā airbags un pasažiera airbaga vietā ir plauktiņšCaK rakstīja:Stūre bez AirBag?
Man īstenībā gribētos uzkrāmēt Mtech 3, rokas no pakaļas aug tikai mazliet, vai ar parastiem ne-mehāniķu specifiskiem darba rīkiem tas ir izdarāms? Tobiš, atslēgas, skrūvgrieži, akumulatora skrūvgriezis/urbjmašīna.aarchijs rakstīja: Vecākiem gadu izlaiduma e36 nenāca airbag stūres un tāpēc arī ir tādas mtech2 stūres kuras ir bez airbaga un ir daudz vieglāk uzlikt uz bezairbag e36, lai nebūtu jāķimerējas ar slip ringu. Manam e36 sedanam nebija airbag stūre, bet tika uzlikta mtech3, tur tika pietaisīts lai taure darbojas, bet ja patīk mtech2, tad vieglāk uzlikt ir to jo nekas nav jāpārtaisa.
Čaļi! Eu, nu nopietni! Atdodiet kāds Mērim smadzenes.. Nav smieklīgi...Meeris rakstīja:Tu to aiz nezināšanas pizdanul? Vai kā prikolu. Jo nav tā kā tu saki, ka visiem e36 nav air bag.LASTKING rakstīja:Visiem nav air-bag :)