E36-Matīss
Bļā
Tu pieduries vai kā tgd???
Kā var sadirst šādi auto???
Kā var sadirst šādi auto???
jebaķ jebaķ jebaķ
Haha, indivudālais stils, kā nevienam, cmuki!
Ticu ka daudziem varētu nepatikt moldingi, bet man personīgi ļoti patīk.
Bildē krāsas arī īsti nav pareizas..
Kapēc? Tāpēc ka auto bija pelēks, viendabīgs.
Vēlējos ieviest kādu krāsu virsbūvē.
Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.
+ 1 000 000kkk_24 rakstīja:fatal error
Varēji disku centrus tādā krāsā nokrāsot un būtu ,nebūtu pelēks utt kā tu saki,tgd tu esi reāli sadirsis skaistu auto,bet poh,ja jau patīk brauc,ne man ar to auto brauktMatīss rakstīja:Ticu ka daudziem varētu nepatikt moldingi, bet man personīgi ļoti patīk.
pasaki vēl,ka sānu M moldingus ari nopinzelēji ar nagu laku un daudzi te ar sirdi aizies ddm
bet taču stilīgas krāsiņas, nav pelēks un pats galvenais, nav kā citiem!Matīss rakstīja:Pleskovskii rakstīja:tad jau šādi labāk:
SAVAGES CREW
Nav kā citiem (tm)
Sorry bet pagaidàm izskatàs pretìgi
Vajadzèja citu toni.
Cerams ka bildès izskatàs tikai slikti
Vajadzèja citu toni.
Cerams ka bildès izskatàs tikai slikti
Ko tad gribėjāt no džeka ,kurš braukāja ar A3dieseli?
neapvainojies ,bet izskatās ļoti,ļoti pat ļoti slikti ,varbūt ieliec bildi ,kur visi violetie moldingi ir redzami?!
neapvainojies ,bet izskatās ļoti,ļoti pat ļoti slikti ,varbūt ieliec bildi ,kur visi violetie moldingi ir redzami?!
Man pajāt
skatoties uz tiem moldingiem atcerējos HAPO pašu sākumu, kad visi sāka bļaut šim virsū par, ja nemaldos, baltajiem moldingiem, restēm
Nūūū, viņš tālāk par šrota statusu nav ticisagang rakstīja:skatoties uz tiem moldingiem atcerējos HAPO pašu sākumu, kad visi sāka bļaut šim virsū par, ja nemaldos, baltajiem moldingiem, restēm