E36-erviins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
man patik ka cilveki ciinas ar shadam lietam
izskatas daudzsoloshi
izskatas daudzsoloshi
ar kompatu pa brugji
Sveiciens VAZ biedram arī šeit!!!
Tev a sveiciens, man jau tā likās ka esi no VaziemSveiciens VAZ biedram arī šeit!!!
Nav slikti. Veiksmi tālākajos darbos!
Paldies pa veiksmes vēlējumiem!
BMW lielākā daļa viss ir sametināts, palikušas grīdai vēl dažas vietas un gatavoju virsbūvi krāsošanai.
Labā puse ir tikusi pie jauna sliekšņa.
BMW lielākā daļa viss ir sametināts, palikušas grīdai vēl dažas vietas un gatavoju virsbūvi krāsošanai.
Labā puse ir tikusi pie jauna sliekšņa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
spriežot pēc darbiem var cerēt uz labu iznākumu
šodien nokrāsoju un nolakoju azimuguri. Pa garajām brīvdienām sametināta un ar epoxida grunti nogruntēta grīda, vakar saliku atpakaļ salonu.
boston green ar pa gadiem tas tonis krāsai bisk atšķirās. tā ka pa cik manējais ir 1994. gada tad arī krāsai tonis boston green kāds 1994. gadā nāca viņiem. tas ari izskatijās visprecīzākais. (toni krāsai skatijos pec jumta)
Krāsas kods: Boston green 275 Duxone 227832
boston green ar pa gadiem tas tonis krāsai bisk atšķirās. tā ka pa cik manējais ir 1994. gada tad arī krāsai tonis boston green kāds 1994. gadā nāca viņiem. tas ari izskatijās visprecīzākais. (toni krāsai skatijos pec jumta)
Krāsas kods: Boston green 275 Duxone 227832
Pēdējais labojis erviins - 07 Nov 2015, 10:42, kopā labots 1 reizi.
Rezultāts būs
bet kāpēc ne visu auto uzreiz krāsot?
bet kāpēc ne visu auto uzreiz krāsot?
visu uzreiz nekrāsoju, jo finanses bisk ir pa īsu lai 1 reizē varētu nopirkt visus materiālus lai pietiktu visam auto. Vēl jau ari kopresoram resīvers ir pa mazu lai labi varētu nokrāsot visu auto 1 reizē
malacis. tādā garā turpināt !! :)
vēlāk atkal krāsu piedzīt nebūs probleemas?
būtu man tādas spējas kā tev!
ja ievēros to ka boston green gruntij apakšā jābūt melnai un pirksu to krāsu kāds tur kods virsū uz tā trauciņa un taj pašā vietā tad problēmām piedzīt krāsu nevajadzētu būt
Pagājušajās un aizpagājušās brīvdienas cītīgi atkal nostrādātas pie BMW. Tad nu vakar nenocietos un nedaudz pabraukājos pēc 2 ar pus mēnešu taisīšanas
Visu cienju.es tik tava vietaa butu citu,interesantaku krasu izvelejies
ar kompatu pa brugji
Galvenais mājas apstākļos ir nežēlot laku, jo pēc tam var tā sapulēt, ka pats būsi
BMW savesta kārtībā +/- arī apakša un beidzot ir atpakaļ ielās, tad vel ieptrkti M3 sānu moldingi kurus daļu jau esu uzlicis
Haube paliks melna?
Jap haube paliks melna patik man tasit melnas haubes saviem vāģiem
Viss notiek. Veiksmi tālākajos darbos.
Cik Tev izmaksāja pārkrāsot +/-?
Cik Tev izmaksāja pārkrāsot +/-?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3