E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
Bez tā riņķa tiešām labāk!
Daudz labak bez rinkja
Mašīna jau ļoti skaista, bet tas spoileris galīgi uz Ķekavu velk
Bet veiksmi darbos, puis!
Bet veiksmi darbos, puis!
Nu cmon tauta, nav jau tas spoileris tik traks, būtu kaut kāds ķīniešu GT3 antispārns es saprastu kritiku, a šitais ir gana pieņemams
heh, manuprāt viena no retākām detaļām priekš e36!
bet šai kupejais nav oriģinālais, manuprāt ši bija škiedras spoileris.
bet šai kupejais nav oriģinālais, manuprāt ši bija škiedras spoileris.
Jā, cik atceros šķiedra.
Kungi kungi miers! Tad jau visi kraasojam peleekus 36os un bez spoilera protams!! Vel jasarunaa visiem vienaadi diski un augstums masiinas! Saakumaa bija doma nemt nost starpcitu! Veelaak pieradu- veel veelaak iepatikaas! Ar mazu spoilera modifikaaciju bus vispaar savaadaak kaa citiem! Nav jau jaabrauc vienaa bedree visiem kopaa! Katrs sliid pa ielaam kaa veelaas! :)
P.S dziivee spoilers izskatas labak kaa bildees.
P.S dziivee spoilers izskatas labak kaa bildees.
pag pag kurs piedava gt pa 200e, 300e kupejai kontaktus studijā
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Smuka kupeja, man patīk
Man ari
mmmm, laikam fiksi jāsataisa savs GT spoilers un jāmet iekšā tirdziņā...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Es jau nesaku, ka spoileris tur baigi traks, protams gaumes lieta par kuru nestrīdas, bet es domāju, ka ir liela atšķirība izskata ziņā viņu noņemot nostJorensHS rakstīja:Nu cmon tauta, nav jau tas spoileris tik traks, būtu kaut kāds ķīniešu GT3 antispārns es saprastu kritiku, a šitais ir gana pieņemams
Tev ir kāda bilde no aizmugures? Gribu redzēt to slaveno spoileri par ko visi te cīnās.
Telefonaa nav tagad nevienas bildes no aizmugures. Bet taads pats kaa bildee ko ielika ieprieksh. Jaa skiedra. Bet tas aatrumu nemaina. :)CCVL rakstīja:Tev ir kāda bilde no aizmugures? Gribu redzēt to slaveno spoileri par ko visi te cīnās.
Harij man prieks ka sanemies un uzcepi topiku te beidzot un sac pierast pie visadiem heiteriem te ta ir normala paradiba ka cilveki izsaka savu viedokli par visadam lietam un nonicina citu cilveku individualitati
un aizmugurejam antisparnam nav ne vainas + uzreiz var saprast kas brauc paskatoties vien uz to auto jo otra tada nav
un aizmugurejam antisparnam nav ne vainas + uzreiz var saprast kas brauc paskatoties vien uz to auto jo otra tada nav
manuprāt riepa daudz par šauru un pārāk lielā strechaa, arka neļauj platakas ielikt?
@instagram - anrijs.v
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right